Bra häng



Såhär skulle jag kunna spendera många dagar om året, men helst med lite sällskap kanske. Men det ordnar upp sig om en stund då Louise kommer för grill och chill! Looovely♥

Flytt!

Ursäktar för riktigt usel uppdatering dom senaste dagarna, men har haft fullt uppmed att flytta! Fick nycklarna igår och då var det bara att börja köra hit alla möbler och bära upp till tredje våningen utan hiss, hej träningsvärk trodde jag, men än så länge har jag klarat mig utan, nu kommer den säkert ikväll bara för att jag skriver såhär nu..

Första natten i lägenheten gick braa, hade ju min finis hos mig så annat kunde det ju inte bli:) Idag har jag varit hemma och hämtat lite gardiner och annat smått och gott som jag kände för att pyssla med idag, så snart kommer det nog se riktigt hemtrevligt ut till och med! Det var nog det, och nu ser jag att solen vågat sig fram igen också, så nu måste jag nog rusa ut på ballisen och sola lite!

Har inte tänkt på att ta några bilder heller, så ni får tyvärr stå ut med ännu ett tråkigt bildlöst inlägg)

AJ

Funderar seriöst på hur jag ska ta mig upp ur sängen idag, min rygg, AAAAAAAJ säger jag bara!!

Fullt upp!

Puuh! Vad jobbigt och inte minst tråkigt det är att packa alla sakerna inför flytten, har bara packat ned kläderna än så länge dock, och det räckte sjöen för idag! Nu är jag helt slut efter allt tänkande, och ont i ryggen har jag också, massage någon?



Såhär fint är det i mitt rum för tillfället..

Best name ever

Justde, glömde ju säga att det är den näst viktigaste dagen på året idag! Efter min födelsedag då, för idag har jag nämligen namnsdag! Så säg grattis nu annars vet jag inte vad jag gör..!


Tisdag!

Happ, då var det tisdag igen, fast man tror ju att det är måndag, det kommer bli bra gött det när det är fredag och man tror att det är torsdag!! 

Kom precis hem från jobbet, och snart blir det att åka till IKEA igen då, har kommit fram till att soffan får plats så måste passa på att köpa den innan den tar slut. Så nu väntar jag bara på att pappa ska sluta jobba och komma och hämta mig så ska vi dra oss mot Jönköping igen då!

At work!


Syster Sandra kom på besök!


Shorts-väder!

Årets första 'shorts-bland-allmänheten' dag idag då, redan i april, det är ju helt underbart! Nu ska man bara försöka få lite färg på benen så man slipper skämmas också!



Summer-feelings ♥

IKEA

Vart en tur till IKEA igår för att shoppa allt till lägenheten, hittade allt förutom köksbord, och soffan ska jag beställa hem när jag vet ifall den får plats, men jag är kääär i min finfina soffa, så om den inte får plats får det nog bli en mindre säng.. haha! 



Storshopparen var igång!

Cozy Saturday

Min lördag var en riktigt bra lördag, märks att det börjar bli sommar och allt man gör blir kul! Åkte in till Matilda och Alex och hjälpte dom att packa upp lite grejer i nya lägenheten, jag börjar kunna deras saker nu känner jag;) Det blir så himla fint i deras nya hem, men snart kommer mitt nya hem bli minst lika fint, mindre än en vecka kvar nu!!

När vi hade plockat upp det mesta var vi rätt hungriga så vi tog oss en sväng till Willys för att köpa lite baugetter, smarriga röror, vindruvor och gott att dricka. Sedan satte vi oss på en filt i kyrkparken och picknickade lite, riktiga London-feelings fick jag då!

Efter det åkte jag hem och de tre mästerkockarna Sandra, Louise och jag började laga påskmat, hur det gick är en annan femma men det mesta blev ätbart åtminstone. Fick även bra sällskap senare på kvällen, I like:)



Alexander och Matilda:)



Gottigt

Godmorgon

Vaknade upp av att det var sjukt ljust i rummet eftersom jag inte orkade dra ned rullgardinen igårkväll, smart gjort! Men det var väl bra i och för sig, fler soltimmar ute i trädgården, yummie!

Sitter just nu på verandan och steker i solen, känns ju som det är sommar alla redan! Snart kommer lite fler updates om helgen som gått också:)



Frukost i solen, jag klagar inte

Trött tjej!

Vaknade upp allderles för tidigt imorses hemma hos Matilda och Alex av att 5 olika alarm ringde från klockan 7 till 8 ungefär! Blev att ta sig upp ur soffan och ta på sig kläder för att börja leka flyttgubbe. En pigg Alexander, en pigg Alexanders pappa, en ganska trött Therese och en redigt bakis och trött Matilda var teamet! När lastbilen var fullastad åkte jag och Matilda och hämtade upp Nitten som även han var riktigt bakis, haha så det blev en sväng till McDonalds för att köpa några cheese och lite att dricka, välbehövligt!

Väl framme i Skövde (började i Falköping, så ni hänger med i svängarna), anslöt även Sara till teamet, efter det åkte vi tillbaka för att lasta lastbilen på nytt. Då värvade vi Erik och Eric till teamet också, det började ordna upp sig så att säga! Lastbilen blev full ännu en gång och när vi kom till Skövde andra gången hade ännu fler anslutit till teamet, som mest var vi väl 15 stycken räknade jag det till (inklusive 4 barn dårå) bra jobbat!

Resultatet av allt detta spring i trappor och bärande av lådor, möbler och säckar kommer helt klart vara träningsvärk imorgon om jag känner mig själv rätt.. Men det är det värt, ska ju inte flytta igen förrens nästa vecka så jag hinner ju vila upp mig lite! 

Nu är det sängen som gäller för att ta igen dom timmarna sömn jag missade inatt, kommer somna direkt, skönt! Godnatt alla snygga!:D



Just nu; ovanligt glad, trött och osminkad Therese
(haha, så fult är det egentligen att man lägger till 'osminkad' men
man vill ju inte att folk ska tro att man ser ut sådär
egentligen.. Fast det är ju just det man gör..)

Gårdagen

Utgången igår med Sanna blev sjukt lyckad! Började dock lite sådär med att vi skulle testa Vibe, vilket vi trodde skulle vara sämsta stället vi varit på! Det stämmde, fast det var även 1000 gånger värre än vad vi trodde! Vi kom in, gick ned för trappan, och vad såg vi?! Jo, något som såg ut som fritidsgården man hängde på när man var 10 år typ, haha! Vi gick ut snabbare än vad vi gick in så att säga..

Drog oss vidare till Glädje där vi kollade in den nyöppnade delen, jättefint, men DJ:en trodde nog att han var på världens nattklubb eller något så vi gick ganska fort därifrån också. Därefter blev det ett glas på La Vida, där det var tusen gånger bättre! Efter det var det Husaren som stod på schemat, där bjöd vi på mycket dans och många sjukt snygga dancemoves, haha! Tog tyvärr inga bilder men jag kan väl lägga upp några gamla från i höstas så ni får något snyggt att titta på!



Söta!



Ännu sötare!




Långhelg!

Hola mon amigos! Sista dagen med jobb för denna vecka är gjord och nu väntar långhelg, underbart!:D Börjar med en liten utgång med Sanna, sedan styr jag vidare till Falköping för att leka flyttgubbe hela dagen imorgon. Är sjukt taggad för detta, för äntligen kommer min fina bästa vän bo i Skövde igen, ska bli såå skönt!

Sitter just nu hos Sanna och väntar på att hon ska duscha och göra sig iordning, som vanligt.. hähä;) Ne jag gillar henne lika mycket ändå, även fast hon inte är snabbast i stan! 

Ha en bra kväll alla så hörs vi imorgon!



tja punkt

Hej allesammans! Nu sitter jag och gosar med min kära syster, både hon och jag behöver det just nu. Dock sitter hon och skypar med sin pojkvän hela tiden så jag gosar själv.. 
Idag då, ja då var det jobb som vanligt, plus en riktigt trevlig lunch på Thai House med Denise! Sen blev det en trip till ryd och hängde där hela kvällen så mysigt såå! 

Har inte några roliga bilder att lägga upp heller så får bli en ruskigt gammal på mig och sis!



Haha, hur galma kan vi vara, typ 13 och 7?!

Ryser..



Cirkusskylten.....:/

Here comes the sun

That's true! Soligt som sjöen ute idag! Det är såna här dagar man verkligen vill gå i skolan igen och ha påsklov! Så ja egentligen är det kanske inte skolan jag saknar, utan bara loven, mjaa så är det nog..

Fick mig dock lite sol på lunchen, och när jag kom hem gick jag ut på altanen och gosade ner mig på en madrass i solen. Så jag fick min bit av kakan jag med så att säga! Annars då, ja ne inte så jättemycket mer att säga om dagen faktiskt, för det är ungefär detta jag har gjort. Funderar på att dra mig in mot city för promenera runt lite, ja så får det bli, eller nej förresten det verkar för jobbigt.. Menee smell ya'll later!



Fin gräsmatta, yes indeed!

Helgen!

Jaha, jag lovade att det skulle bli bättre uppdatering denna helgen, och hur gick det då?! Jag är ledsen att jag misslyckades TOTALT!! Aja, det kommer nog någon gång.. Men NU ska ni få höra om min helg istället!

I fredags åkte jag som en räddande superman till Matilda som satt bland massor med FIFA-spelande grabbar! Hade en ytterst trevlig kväll, som alltid med min fina vän! (Och FIFA grabbsen)

Lördagen bjöd på mycket häng med Louise, promenad i det fina vädret och lite (massa) onormala aktiviteter som vanligt! Sedan på kvällen var det dags att fira dom bästa tvillingarna som fyllt hela 20 år! Hade en riktigt bra kväll på Rådhuset med mycket trevligt folk! Drog mig vidare till Bogrens för att träffa Matilda, helt okej där också fast det var definitivt ingen av dom bättre utgångarna man haft men men:) Dock är det alltid lika kul att träffa folk man inte sett på fett länge!!

Söndagen bjöd på sovmorgon och eftersom det va ruggigt bra väder även då så blev det till att åka upp till Simsjön och hänga där endel med goa grabbar!:)

Kan sammanfatta detta som en SJUKT bra helg, såna här helger vill jag alltid ha, bra från början till slut!
Här kommer lite pics från den med:)



Matchande systrar påväg ut på promenad!



Urskönt väder



Jag, Olivia och Johan på Rådhuset


Pink!

Idag glider jag runt i ett par av dom senaste tillskotten i min conversefamilj! ♥




Mat, igen...

Då var det fredag igen! Blev en standard-lunch på Gräddhyllan med pappa, sjukt gott! Shit, känner att allt min blogg handlar om är typ mat, skoj! Ska försöka ändra på detta, det kanske kommer handla lite om dryck också snart, hoppas ni kan hålla er i skinnet tills den gör det.. 

Sen ser fram emot helgen som jag tror kommer bli grym! Lite kalajs och sådant planerat, det gillar vi!


Mat, min passion...haha



Blev SÅKLART Mandarinklyftor också, det är sjöen det godaste som finns!!

Snart påsk!



Detta gillar jag mest med påsken..

Hemska minnen..



Den härliga cirkusen kommer snart hit igen, det är ju kul, säger inget om det. Men har oerhört hemska minnen från förra året, då jag trodde jag skulle bli kidnappad av just denna cirkusens minibuss.. Nu ska ni få höra!

Det var en vacker vårdag och jag stod och väntade på Sanna och Sofia på Thai House parkering. (Ovanligt att man måste vänta på dom förövrigt..) Parkeringen var helt tom och så kommer en cirkusbuss inkörandes på parkeringen och ställer sig precis brevid mig! Jag blev skitskraj och försökte leka lite cool, han gick ut ur bilen och glodda som sjöen, men som tuur var skulle han bara sätta upp en skylt, inte kidnappa mig puuuh! Okej, det var inte så dramatiskt, men jag blir fortfarande påminnd så fort jag ser en sån skylt..Haha

För övrigt så blev den kvällen sjukt bra, vi åkte till Mariestad(?!) för att kolla på bio och äte lite mat. Resan började ju som sagt lite knackigt, men det blev lite värre också faktist. Sofias bil började låta lite konstigt så vi var tvugna att stanna på vägen för att ringa ett lugnande samtal till hennes pappa. När vi sedan skulle parkera var tydligen handbromsen trasig också, så vi passade på att ställa oss precis vid vattnet, får att få lite extra spänning.. Sedan skulle vi leta efter en restaurang, och vi kan nu säga att det inte finns såå många restauranger i Mariestad! (Jag är dock inte förvånad) Men tillslut hittade vi en mysig grekisk, som låg i en källare och vi var dom enda som åt där, men maten var god och alla tre lever än.. Sedan var det ju bion.. Man kom in, dom hade en kassa, lite godis och popcorn hade dom med, och två salonger, urmysigt! Kändes som man var på 50-talet! 
Det är såna där kvällar jag älskar, oplanerade, i en ny stad, och med två finfina tjejer!



Söta tjejer på ett plan till London 2009!

Promenix!

Vart en lång-promenad med mammsen förut, det var inte igår det hände liksom! Fick även flera historielektioner om allt vi gick förbi, okej jag frågade om allt också, så jag kan ju inte säga att det inte va mitt fel att jag fick höra allt. Det var en trevlig promenad, ja det var det allt!:)



Bild från Teneriffa i februari på mammsen och mig, take me back!

Lunch a la Tessie!

Som den duktiga kock jag är gjorde jag en oerhört komplicerad lunch idag.. Men det som räknas är ju ändå att det är gott, eller hur? Och gott var det, lite smaklöst kanske, men på med lite aromat och det smakade utmärkt!



"Råvarorna"



Smarriga resultatet!

Goodmorning sunshine!

Hej alla pigga och glada, nu ser vi fram emot ännu en härlig dag! Är på fett bra humör idag, feeling goood!


Ny vecka!

Måndag idag då, inte mkt mer att säga om det. Men på något knäppt sätt gillar jag måndagar ändå, då har man något att se fram emot igen liksom! Fast dedär med att gå upp tidigt kommer aldrig att gillas, min säng är ju såå skön! Idag har det varit jobb på schemat. Dock skulle man hemskt gärna bara varit ute i värmen, och då menar jag verkligen värme, kändes nästan som sommar, I LIKE! När jag kom hem gick jag ut och satte mig på altanen, älskar verkligen solen, man blir så himlans glad av den! Mycket mer har väl inte hänt idag, shit vilken no-lifer jag är på veckorna eller, det får det bli ändring på!



Morgonlooken (Alltid tagen på en busshållsplast, jag vet)




Sådär snygg va jag idag!


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Så här kommer det, förlåt, att jag är så sjukt dålig på att blogga på helgerna! Dock måste man ju försvara sig med att det var sjuuukt härligt väder i helgen, inte kunde man sitta inne vid datorn då (och hallå, jag har faktist hört att iPhones inte tål sol eller någ i den stilen så kunde inte använda den till att mobilblogga......) Men jag ska försöka bättra mig nästa helg, det lovar jag! Lite bilder från mitt stek på altanen kan ni få och!



Fick ju ingen färg men skit sam, det är känslan som räknas;)

Systers-mys!

Idag har jag och Louise haft en riktig syster-dag! Mötte upp henne på stan för lite shopping, hon köpte en übersnygg skinnjacka, fast ah min är ju snyggare men det kunde man ju räkna ut.. Och jag fick med mig en riktigt snygg vit stickad tröja i modellen kortare än den jag redan har, perfekt till sommaren!

Sen blev det en fika på Rådhuset, hennes privata plånbok (jag) fick bjuda som vanligt.. Ne men det gör jag så gäärna, riktigt mysigt var det också! Hem och spelade in sjuka videos på vägen, och sedan även sjuuukt roliga bilder, kommer kanske upp här någon gång om Louise tillåter..

Här kommer lite bilder från dagen:



Moi!



Sweet sisters!



Inte bara mysigt, GOTT också



Älskade syster ♥



Ma' day

Ja ni, idag har varit en helt vanlig dag! Började med att jobba, åkte hem och åt efter jobbet, in till stan igen och gick en promenix. Hamnade tillslut på BikBok där dom hade 50% i hela butiken, huuur bra?! Hittade dock bara en tröja men bättre än inget, fick även med mig en suupersnygg väska från HM hem. Väl hemma fick jag ett efterlängtat telefonsamtal iih, så nu är det bestämt, inflyttning den 1 maj i nya lägenheten läängtar! 



Urgulliga ankor som var ute och vandrade!

Sommar?

Så fort det blir sol ute verkar vissa tro att det är sommar? Skit i att det är storm och 10 grader, ja skit i det, shorts och t-shirt är perfekt klädsel den 7 april.. Hahaha man slutar aldrig förvånas över vissa människor:D



Varmt och skönt?..

Ledsen, Glad

Jag hatar att klippa mig! Eller dom 10 minuterna man får håret tvättat och hårbotten masserad älskar jag, men resten får mig att få ångest! När jag ser att frisören klipper flera cm av mitt älskade hår, det känns som att hon klipper i mitt hjärta..(riktigt så illa är det kanske inte men näst intill) och när man sitter där och säger att det blev jättebra och jaa guud vad fresht det ser ut, jag vill bara gråta, men visst ser det fresht ut, DOCK ÄR DET SKITKORT FÖR SJUTTON!! Som tur är klipper jag mig inte så ofta och efter en vecka har håret växt till sig lite, eller ah man har vant sig. 

Dock blev det hela 1000 gånger bättre när jag kom hem och fick se min deklaration! Trodde jag skulle få betala tillbaka massor, men icke sa nicke, istället får jag tillbaks massor, yeeeeey!


Såhär ledsen/arg/sur? blir jag när jag tänker på mitt hår



Men såhär glad blev jag när jag såg min deklaration!

Lalallaa

img_6726 (MMS)

Look at me, walking around in this beautiful weather


Snygga snygga vår!

Solen kommer fram, det blir varmare och sist men inte minst, alla snygga killa kommer fram! Vart gömmer dom sig hela vintrarna?! Har faktist inte tänkt på det tidigare men idag när jag var påväg hem såg jag den ena hunken efter den andra och började fundera på vad det var som hade hänt med Skövde! Men jag klagar verkligen inte. Så killar, på med ljusa jeansen, conversen och solbrillorna och ni har halva hemma!



Ungefär såhär såg alla ut idag!



Did you say party?

Igår vart det lite partyparty som stod på schemat, kvällen började med att jag åkte till Matilda där vi fixade oss och som vanligt är vi segast i Sverige så det blev så att vi blev kvar där ända tills vi drog oss in till Skövde. Men det spelar inte någon roll för vart vi än går så blir det ändå så att det är vi som sitter och pratar så varför inte göra det ostört liksom?! När vi väl kom till Skövde var det Bogrens klackarna styrde oss till, där blev det mycket dans och skönt häng! En asgrym kväll helt enkelt!

Såhär dagen efter kan jag sammanfatta kvällen med en bula i pannan och leriga skor efter en oerhört intelligent genväg i en park, no names mentioned.. Haha


Ultimata förfesten!



Standardbild på toaletten..

Fredagskvällen

Ursäktar för dålig uppdatering i helgen, men har haft fullt upp!
I fredags var det trio-date på Pim's med mina saknade tjejer. Blev en MASSA snack och skratt som vanligt med mina underbaringar. En fet nacho-tallrik på det och kvällen kunde inte blivit bättre!

Mina underbaringar!



Ser inte så aptitligt ut kanske, men det var det ska ni veta

Lunch på Johns

img_1393 (MMS)

Smarrig lunch tillsammans med pappa på Johns


Morgonmusik

Med detta i hörlurarna på morgonen kan dagen inte bli annat än bra!

Ulrik - En vanlig dag



RSS 2.0