Bilbingooo

Ni hörde rätt, bilbingo var jag och Anton på idag! I Larv, av alla ställen, vet inte ens vart det ligger, och knappt fortfarande. Inte en enda vinst på ca 3 timmars bingospelande, kändes sådär och som två barn som tappat sin glass åkte vi därifrån.. Eller ne justde, vi kom inte riktigt iväg.. Bilen hade liksom råkat ladda ur batteriet.. Men tillslut startade den och vi kom iväg, puuuuuh! 







sju

Skönaste videon någonsin?


Hett


Solig onsdag

Bikinin nedpackad och bussen ut till mammsen för att chilla lite vid "poolen" var ju så sjuuukt varmt ute idag! 28 grader i poolen var lite kallt för min smak men det funkade. Hoppade upp på luftmadrassen och låg o sov i en timme, välbehövligt!





Bra häng ändå!

Wohooo!


Efterlysning!

Jag har lyckats igen.. Min älskade cykel är borta, oflyt kallar jag det! Jag vet att jag inte har behandlat den så bra, men att rymma sådär är inte okej.. Oturscykel är vad den är! Började med att den blev målad med blå sprayfärg, ett tag efter det blev den nedkastad för ett stup, och häromsistens blev den spetsad av en annans cykels stöd rakt in i sadeln.. Förstår att den kanske vill rymma men ändå onödigt! Nu måste jag cykla runt på min rosa cykel med punka, lågt styre och obekväm sadel.. Om du läser detta min älskling, kom tillbaka då!!



Är man tjej så är man..

Gjorde ett toppenköp idag känner jag, ett rosa headset/hörlurar! Skulle köpt det förra veckan, men killen i affären sa att dom inte skulle funka till min dator, glömde att jag hade en dator utan mik-ingång, så visst funkar dom! Vad ni än säger, så äger mac, var bara tvungen att säga det...





In action, shit vad snygga dom är!

Sova är överskattat?

Idag känner jag mig verkligen som en zombie! Råkade hålla mig vaken till klockan 4 imorses?! Farligt att hänga på skype med personer som har sommarlov..! Tvingade mig upp klockan 8 och iväg till jobbet, börjar känna mig lite hängig nu om man säger så! 


Buuurned



"Hej jag har brännt mig i ansiktet och har numera samma hudton som en engelsman på semester i Thailand!"

UPDATE! Ränderna i pannan är skuggor från persiennen, så ni inte tro något annat!

Midsommar!

Precis hemkommen från Smögen/Kungshamn, skönt att komma hem! Har dock varit den bästa midsommarhelgen någonsin!! 

Resan började i fredags då jag, Sara och Matilda tog bilen till Smögen där vi bosatte oss på en parkering vid Smögenbryggan, gjorde iordning oss, tog med oss grillen och satte oss på klipporna för att grilla och ha det allmännt gött! Senare blev det bryggan såklart, blev en liten reunion med gamla högstadieklassen nästan, skoj! Vi strosade runt där och hade det sjukt kul med spårade grabbsen! Nattmat och en ganska tidig hemgång precis innan ösregnet kom, bra timing!!

Vaknade upp runt 8(!?!?), låg en stund i bilen, sen gick vi ut och satte oss i våra sovsäckar och där satt vi, hela dagen! Bytte parkering, grillade, träffade våra trevliga grannar. Drog oss till Kungshamn och Kanske, bästa stället, dansade hela kvällen vakterna dansade på borden, nattmat och seeeen hemgång! 

Även idag vaknade vi upp vid 8, tog sovsäcken och la oss på klipporna, hängde där hela dagen.. Och nu är jag hemma, ska bli skönt att sova i en riktig säng nu faktist! 

Här kommer lite bilder från helgen, dock blev det inte så många eftersom min största mardröm var att min mobil skulle dö..












Bak!

Kom på att jag hade ett helt äggpaket som gick ut imorgon, så ekonomisk som jag är så passade jag på att baka lite för att slippa slänga alla ägg (som jag fick göra förra gången..) En kladdkaka blev resultatet, sjuukligt god! Njuter just nu av en bit tillsammans med de svenska jordgubbarna jag köpte på torget förut, MUUMS!






Förberedelser

Haft fullt upp med förberedelser inför helgen! Började med en tur till mammsen för att hämta sovsäckar, sedan hem och sen möta upp Matilda på stan. Försökte hitta något att ha på mig på midsommar men icke då! Hittade dock lite annat kul:) Sara joinade oss senare för en sväng till systemet, mums va;) Efter det tog vi bilen till Elins för ännu mer shopping och även lite grillar osv, kommer ju va sjukt mycket folk i alla affärer på kusten imorgon så passade på att köpa det viktigaste redan innan. 

Väl hemma har jag nu försökt att hitta något att ha på mig, fick panik, och nu ligger det kläder överallt, men fick ihop några olika outfits som jag tar med mig i alla fall:) 


Dagens inköp





Två nya älsklingar till min samling blev det, (hoppas du inte läser detta mamma, eller ja det vet jag ju att du gör men aja..) Dom sista fick jag leta runt i hela stan för att hitta, dock fick jag inte tag i dom jag ville ha, men dom här får duga!:)

Busy day!

Nyss hemkommen från en shoppingtur på stan, hittade några godbitar som jag visar sen:) Ska försöka laga lite mat nu, och sen får det kanske bli en tur till gymmet också, stressigt stressigt! Och inte ngo med det, så var det fett varmt förut när jag va på stan också, hade på mig skinnjacka OCH en tjocktröja under den plus en top, när jag hade cyklat från stan till Elins var jag typ dynngsur, freeeesht not! 

Smell ya'll later (vilket mina grannar säkert redan gör höhö)

vigo

img_8371 (MMS)

Ruggigt goda tuggummin, men man blir mörkrädd för priset ju. 35kr?! Jag menar whaaat! Aja, det var dom nästan värda, bara för att dom blev gula i munnen..


3 dagar kvar..!

Måndag, tisdag och onsdag jobbar jag. Sen är det roadtrip till västkusten med bästa tjejerna! Hoppas det går snabbt tills dess, har ju planerat detta huur länge som helst, ungefär sedan förra midsommar haha. Okej att alla drar till Smögen eller Kungshamn, men vad gör det, mer folk = mycket roligare! Måste börja skriva packningslista snart och idag får det nog bli att gå på stan och shoppa lite nytt också, hann inte detta i helgen.

Här kommer lite bilder från förra midsommar i Kungshamn, spårat och bra!









Myslördag!

Myskväll med mina tjejor, underbart! Blev två grymma filmer, Chloe och Once fallen! Rekommenderas verkligen, dock var Chloe helt sjuk, psykisk och så, kunde verkligen inte räkna ut slutet, sånt gillar vi. Blev såklart ett soffbord fullt med gott, standrad när vi har filmkväll haha:) 


Lördag!

Lidköpingshäng igår, myycket trevlig kväll måste jag säga! Sköna människor det finns i den stan asså:)
Ikväll blir det mys med Matilda och Sara, triomys! Var ett tag sen vi bara chillade med en filmkväll så det kommer bli gött. Ska nog köpa mig en fet godispåse eller något med, sjukt sugen!

Smell ya'll later!



Bara för att alla som har mac ÄLSKAR denna effekten..

Toppenkväll!

Gårdagskvällen var som sagt ruskigt lyckad! Drog mig bort till Sara vid åtta och tittade på henne när hon gjorde iordning sig, hehe. Kom lite fler tjejer vi nio-tiden och plötsligt var vi ganska många. Spelade spel och hade det allmänt gött bara:) Drog oss till Husaren vid tolv, slapp kön o grejer. Gick lös på husaN gjorde vi kan man väl säga va? haha;) En baugett på det och sen kommer kvällens höjdpunkt.. HELA saras kilklack lossnade! Hon fortsatte gå och märkte inget, och alla runt om märkte vad som hände, jag höll på att lägga mig på gatan och dö av skratt, så ont i magen och sån andnöd av skratt har jag nog aldrig varit med om!! Det var en grym avslutning på en grym kväll kan man lätt säga!



Ser ni Sara däruppe? haha



Skorna åkte av tillslut, skönaste bilden detta!



Bjussar på en bild på Moi också

Inte nådigt!

När man vaknade imorses var man inte så himlans pigg va.. Var en GRYM kväll igår! Men annat kan det nästan inte bli när man har dom skönaste tjejerna i världen med sig! PUSS på dom!
Bilder och ett längre inlägg kommer senare!

Paaaarty!

Håller på att göra mig iordning för lite party tonight! Längesen man var ute på en torsdag faktist! Tror på mycket folk idag när det är fint väder och allt, men det är bara kul:D Ses i dimman eller vad säger ni?



Bästa tjejen och jag, från i vintras någon gång:)

Vasaskolan!

Nyss hemkommen från Loulous avslutning, grymt som vanligt var det, man blir aldrig besviken! Sjukt vad duktiga dom är som uppträder! Önskar jag kunde vara lika bra som dom, haha. En liiten besvikelse var dock lärarbandet, alltså inte själva bandet utan publiken! Det brukar alltid vara då det är som mest drag och alla brukar stå upp och klappa och skrika, men INGET sånt var det.. Man ba say whaat?! Jag kommer ihåg året efter vi slutade Vasa och vi var och tittade på avslutningen, då gick vi fram till scenen och hoppade som värsta groupisearna, men inga såna var det i år, ajaa nästa år kanske jag får styra upp det!



Underbara fina syster ♥



Solig lunch

Åkte hem en snabbis till pappsen och åt, sedan tillbaka till jobbet och satte mig och solade/sov den sista halvtimmen av min lunch, varmt och skönt var det! Sov en lite stund också, tills massa brandbilar åkte förbi med ljudet på, idioter.. 





Nu får färgen ta och komma tycker jag minsann!



Snart biff va!

Morgonträning igår, morgonträning idag. Snart lär jag ju passa in med killarna längst in i hörnet på gymmet! Okej, riktigt så är det kanske inte men känner mig ruskigt duktig i alla fall. Tänk er att jag går upp 45 minuter tidigare bara för att dra till gymmet! 

Idag står det jobb, kika lite på på avslutningen på mitt gamla högstadie Vasaskolan efterosm deras avslutningar alltid är grymma, och utgång på schemat, kommer nog bli toppenbra!

Have a nice day folks!



Min härliga högstadieklass 9 Delta, shit redan gått 4 år sen man slutade där!



Innan avslutningen där vi skämmde ut oss genom att uppträda med "Efter plugget" inför ca 2000 pers?
Haha men kul hade vi!

Uttråkad..

Sitter i tvättstugan och spelar Leauge of Legends, ett knäppt spel som man ska döda fiendens torn i. Fett bra tidsfördriv! Hoppas ingen kommer in här nu bara, för det ser nog rätt nördigt ut att sitta i tvättstugan på en bänk med två laptops..






Uttråkad tjej, YES!

Tvätt!

Min eftermiddag kommer att ägnas åt att tvätta, KUL! Tar nog med datorn ner och kollar film och spelar eller nåt, eftersom man inte kan låsa in till tvättstugan måste man ju liksom hänga där nere i några timmar..

Tuesday!

Tisdag, för er som inte kan engelska, är det idag. Eller snart är det onsdag men ändå. Jobb, fixning med mitt mobilabonnemang och en Anton som kom på besök var vad som hände idag. En sak är då säker, Anton är typ fett bra på NHL och LittleBigPlanet! Men jag ska öva som sjöen så lär jag slå honom nästa gång! 



Tisdags-strumporna på såklart!

Hej träningsvärk?

Körde ett stonehard gympass med Sara idag, blev väl ca 1,5 timma.. Känns som att jag nog kommer komma upp ur sängen imorgon, njaaaa fast det är osäkert..! Men nu jävlar ska vi köra på i typ en månad fram tills jag ska till Magaluf, hoppas på snabba resultat nu:D



Ursäkta den stökiga lägenheten asså, lovar att städa!!

Dagens x3



Lunch!



Outfit



Godaste



Filmkväll

Nu ska jag kila bort till Sarre fär lite filmmys, var sjukt längesen! Tar nog vägen förbi Scandic för att se ifall det är nåt vidare drag på balen också! Ciao

Vi gillar spontanitet!

Satt vid datan vid halv 9 igårkväll, trodde det skulle bli en hemmakväll. Men icke, Frida vart sugen på att parta lite, och jag är ju inte den som bangar på fest liksom? Så hon kom hit en halvtimma senare, tog ett glas, sedan vidare till Markus på förfest. Drog oss till Bogrens blev inte så långvarigt utan gick till Kebebhouse och åt istället, kebab med ris och vitlökssås, TACK Sofia för att du lärde mig äta det!! Bar väl av till Lavida efter det och sen efterfest, lyckad kväll iaf:D



Den ruskigt fina fläkten, och Markus



Frida och jag



Inte nådigt vad gott det är!



Pigg tjej påväg hem vid halv 5..




UPDATE Skulle visst inte tacka Sofia för kebabkombinationen, utan Luke, så TACK Lukas!

Student 2011

För lite mer än ett år sen var det jag som stod där på flaket och var hur lycklig som helst, idag var det 92:ornas tur, dock hade dom ju fett mycket sämre väder än vad vi hade, men dom såg hyffsat glada ut ändå! Började med att gå till Arenan för att titta på Västerhöjds utspring, men försenat som det var hann vi inte se ett dugg, utan var tvugna att skynda oss till Falköping där det var fler vi skulle fira. Regning och kallt var det, sjukt mycket folk med paraplyn trängde sig på torget och det tog flera år att hitta alla kändes det som! Men vi lyckades och dom var så glada så! Dock känns det som man själv var så sjukt mycket gladare, både när folk hängde på saker på en och framförallt på flaket, känns som att dom vart lite deppiga av vädret? Eller så var det tråkiga människor, vad vet jag:) 
STORT grattis till alla ni som tagit studenten i alla fall!



Att en liten flaska kan göra en så glad va?





Sötaste Matilda och Alexander!

INTERNET!

Äntligen fick jag igång mitt internet! Har haft det hemma i en vecka men inte fått det att funka.. Men idag kom den stora dagen, känner mig sjukt glad, slipper koppla in iPhonen! Jag tror inte att ni fattar hur skönt detta är! Shit vilken bra dag det blev nu! Jippiiiiiie!

Koka ägg..



Det gick rätt bra...

Karneval i Lidköping

I tisdags vart jag en sväng till Lidköping för att kika på karnevalen som De la Gardie gymnasiet hade, sjukt grymma utklädnader hade dom (eller dom flesta, vissa klasser var kassa).. 



Angry Birds, bästa utklädnaden i hela tåget!

Sorry asså!

Det är ju föör dåligt med uppdatering här på bloggen känner jag! Fy skäms på mig själv, men har knappt varit hemma dom senaste dagarna. Ska försöka att blogga lite mer ikväll, så ni får något att läsa här i alla fall:)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag medmänniskor!

Lördagens bravader!

Har ju helt glömt bort att berätta om min lördag, den som va så bra! Sorry. Började med en tur på stan med Sara, sedan joinade Matilda och vi åkte upp till Simsjön för en hel del stek i det grymma vädret! Sjukt mycket folk däruppe, men det knäppaste va att det va många som badade, det va ju svinkallt i vattnet, och då menar jag verkligen kallt, fötterna domnade typ bort.. Dagens ungdom asså..
Drog därifrån vid 4 tiden, lämnade av Sara och jag och Matilda fortsatte mot donken (skräll), drog en drive men satte oss i gräset utanför..

Kvällen fortsatte i samma anda, samma tjejer + Frida va hemma hos mig innan, sedan blev det Taket en stund, men där sög det, så vi gick vidare till Husaren där det va betydligt mycket bättre drag! En lyckad kväll trots lite strul på vägen skulle man kunna sammanfatta det som, tack mina fina tjejer för jag hade en himla bra kväll iaf!♥ 



Donkenhäng!



Rätt snygga blev min nya fina skor efter min utgång? what happened?!


Mac!

ÄNTLIGEN fick jag tummen ur och gick och köpte en MacBook! Helt underbar är den, måste bara lära mig allt.. Rätt annorlunda från PC om man säger så då va. Tur att man har övat lite på vänners macisar innan, annars hade jag varit helt lost!


B-day!

Jaha, då var även jag 20 år då! Så jäävla gött! (ursäkta språket) Bästa Matilda sov här tills idag, och på morgonen fick jag en liten present av henne, så gullig är hon min bästa vän!:D 

Drog till jobbet efter det så blev det en given runda till systemet, behövde egentligen ingenting men det är ju ett måste på dagen man fyller ju! Fick ett glatt grattis av kassörskan också:)



Snyggaste kortet evver!;)

Torsdag

Vaknade upp brevid en klarvaken Adam som tydligen hade legat vaken i flera timmar? Gjorde iordning oss för pappa, Sandra, farmor och farfar skulle komma på lite kalas eftersom jag fyller år imorgon (yeeey 20 jävla år!) Blev fika och min och Adam supersmarriga tårta! Efter det blev det en tur till Commerce för att strosa runt lite, hittade inget speciellt men blev lite onödiga inköp såsom en huvudkliare (?!) m.m. Blev en tur förbi ChinaTown för att hämta lite mat också, för att hålla Adam på bra humör liksom;)







Inget ovanligt att jag inte kan vara seriös på bild..

Tårtbak

Blev sugna på att baka en lite tårta i gårkväll eftersom pappa, farmor och farfar skulle komma hit och fira mig idag. Blev en ruskigt god tårta måste vi säga! Nu är hela uppäten och alla tyckte den var jättegod! Success!




Tre-rätters, på en onsdag!

Vart bjudna till mormor och morfar på middag igårkväll, toppengott och supermysigt att hänga med familjen en stund, händer ju inte så ofta längre. Fick med mig Adam hem till lägenheten eftersom han ville gosa med sin bästa syster!



RSS 2.0