Now, let's do this!

Äntligen hemma efter en fullproppad dag! Städning av lägenheten, packning, köra ut grejer till mamma, men glömde såklart nyckeln och allt blev sådär jättejobbigt.. Lämnade även min kära lilla bil där, ska stå och frysa där hela vintern stackarn! Hann med att säga hejdå till allt och alla, inte minst mina fina älskade bästa vänner Matilda och Sara!

Blev såklart en hockeymatch med pappa på det, Skövde-Vita Hästen, 4-3 efter förlängning, mycket bra, mycket bra! Nu ska jag lägga mig och sova några timmar innan jag blir upphämtad klockan 3 inatt, taggad YES!

That's all for today! Smell you later alligator!



Söt bild på mig och Louise från när vi var i Englaand!

This is it

GAH FÅR PANIK AV ATT PACKA! Vad ska man ta med sig? kommer man sakna det man lämnar hemma? Svaret på första frågan är ingen aning, på den andra JA man kommer sakna det mesta man inte tar med sig! Men har nog kommit på på ett ungefär nu i alla fall.. Känns sådär, men men man får offra sig för flygplansbegränsningarna, hihi!



Mitt liv den närmsta tiden, eller kankse ganska länge?

SrySry

Usel uppdatering här, jag vet! Fy skäms på mig! Har dock väldigt mycket att göra nu innan jag beger mig mot St Anton, woho! Igår var det först jobb till fyra, sedan raka vägen hem till Sofia för att skriva packningslista och kolla på lite boenden, packningen känns helt okej nu, boendet är en annan femma, men det löser sig när vi kommer ner! Raggar även skjuts till Stockholm klockan 03.30 torsdag morgon, någon som känner sig sugen? haha!

Efter det åkte jag och handlade nya snygga skidbyxor, sedan hem och börja slänga ner mina kläder och skor i sopsäckar, tråkigare sak att göra får man leta länge efter! Men nu är hälften gjort i alla fall, känns bra! 

Det var en liten update det, bättre än inget javisst!



Kan väl slänga upp bilden på min finfina novemberpresent till Max när jag ändå håller på!

The feeling of meeting someone you like

Trodde att dagen skulle bli lugn, men icke! Vaknade redan vid 11, åkte sedan och åt frukost med pappa hos farmor och farfar. Sa hejdå till farmor som jag inte kommer träffa igen innan jag åker iväg. Blev sedan en sväng på stan med pappa, kollade på vem som blev årets lucia bland annat. Kom sedan på att jag kanske skulle åka hem till mamma en sväng, så det gjorde jag! Kom dit, och fick ställa mig och laga mat direkt, blir lätt så när mästerkocken kommer och hälsar på.. Tog med mig Louise hem till mig och nu sitter vi här och tittar på DisneyChannel och nördar vid varsin dator och väntar på att min tvätt ska bli klar. Snacka om att det blev en effektiv söndag eller! Trodde jag inte när jag vaknade med ett huvud som vägde tusen ton..



Startade såklart dagen med ett skypesamtal med Louise också, bästa möjliga starten, hej sleeeeten tjej också!!!

Jag hade rätt

Kvällen/natten igår blev oerhört lyckad! Började med middag hos Sofia, sedan blev det Bogrens för hela slanten. Avslutade såklart kvällen på Baugetten med en kycklingkebab-baugette, godare finns ju inte! Blev sedan en ruskigt kylig hemgång i stormen Berit, den jäveln.. Såklart ska jag logga in på Skype när jag kommer hem så jag somnade nog inte förrens vid 6, men vad gör det!



Anton och Sofia!



Fick mig ett gott skratt när jag såg denna bilden imorses, pirathatten och minen?!

Tonight's gonna be a good night

Med denna outfiten kan ju kvällen inte bli annat än party. Det tror jag det! Väntar just nu på att pappa ska komma och hämta mig så jag kan komma till Sofia som bor tusen år från närmaste busshållsplats..hihi. Blir ett mycket försenat födelsedagsfirande för Sofia dårå!

Hoppas ni får en toppenkväll ni också mina fina läsare!





Du är underbar



Fränaste toppen ever!

It's okey to be happy

Hello lovers! Vilken härlig lördag vi har va? Löning igår och shopping idag, I like! Har hunnit med en snabb runda på stan med Sanna, fixade kvällens outfit med mera. Nu tänker jag slå mig ner i soffan och titta på lite handboll, damhandboll, men va sjutton det får duga!



Today's!

Baby can you hear me



Dagen till ära hade jag på mig detta, minus skorna, eftersom det regnade
(+ att det är OMÖJLIGT att köra bil med dom..)

You don't know what you've got, until it's gone

Haft en ypperligt trevlig fredag! Kinamat till Idol, snabbis till Hemmakväll i pausen och sen en film på det! Kvällen avslutades med att vi alla satt/låg i soffan och snabbspolade en norsk film om troll.. Där har ni vår kväll, haha!



 

 

 


Loved the way you lied

Fredag igen, som jag har längtat. Idag blir det häng med mina fina vänner, underbart! Och eftersom det är fredag, blev det skjorta idag igen, standard.


Allt syns när man är naken, vi klär av oss nu och här


When we do it, we do it right

Halli hallå!

Igår hade jag en mycket trevlig eftermiddag/kväll med min älskade Louise. Hade ett paket kräftor i frysen som jag kände behövdes ätas upp så en mini-kräftskiva fick det bli! Gjorde egen paj och vitlöksbröd till det också, mums! Blev en helkul kväll med hur mycket skratt som helst, slutade med en hall full med chips (jag får skylla mig själv, men locket borde kunna hållas stängt vid "kast-med-pringlesrör")..










Still dreaming about you

Igårkväll blev det bio med mina favvisar! Breaking Dawn Part 1 blev det såklart! GOSH säger jag bara, en vampyr skulle man ha! Helst Jasper, men Edward funkar också.. Har ni inte sett filmen, så se den omedelbart! Rätt olik dom tidigare, mycket mer kärlek och mindre våld, men ändå samma gamla Twilight, kan ju inte slå fel!


Ångesten förgör mig, kom hit så förför vi två varann



Jeans - Nudie, Skjorta - vettesjutton, sen ett par svarta boots till det.
Lite american cowboy är jag idag, cool!

I'm so lucky, cause I've got the best friends in the world!

Idag har jag haft en underbar dag med mina fina vänner! Började med att hämta upp Matilda efter jobbet för att åka ut till Elins och kolla lite. Sedan hem till mig för lite städning, eller, jag städade och Matilda tittade på.. Väntade på att Sara skulle sluta så vi kunde gå ut och äta, blev Riviera där dom hade SJUKT god mat, att jag missat den restaurangen?! Efter det blev den en lite promenad och nu sitter jag här halvsovande i soffan, blir förflyttning till sängen när jag har bloggat klart minsann!



Fläskfile Oskar minsann, mumsigt!



♥♥♥

Life can change in less than a minute!

Wihoo har en mycket rolig nyhet att berätta! Nämligen att nästa torsdag beger jag mig mot sydligare breddgrader (men ändå kyligare) nämligen till Alperna! Ska försöka hitta något jobb där och se vad som händer lite. Blir nog jättekul! Väldigt spontant måste jag säga att det var, bestämde mig på en minut att jag ville följa med, men det är väl då det blir bäst har jag hört? Så har det varit med alla mina andra spontan resor i alla fall så detta lär väl inte bli något undantag:D





Things can change

Precis hemkommen från ishockeyn, Skövde - Tranås, låg på samma poäng inför matchen, men det märktes inte direkt.. Skövde vann med 7-1 (2-0, 4-0, 1-1), det säger allt! Ruskigt rolig match att titta på, eller i alla fall andra perioden som skövde vann med 4-0. Efter 4-0 målet fick Tranås målvakt nog och slog klubban i målet och åkte ut i omklädningsrummet för att säkerligen skrika av sig lite.. Gubben då.. Sen har jag även mycket möjligt lite andra mycket goda nyheter att dela av mig av, väntar bara på ett samtal först.. wiiie!


We could have had it all

Började min söndag med ett härligt skype-samtal med Louise, alltid lika kul! Skulle gått upp ur sängen för längesedan egentligen men den är ju så varm och gosig.. Borde verkligen ta tag i att packa upp all shopping som fortfarande ligger i påsar överallt, och städa borde jag också göra! Det få kanske bli ikväll eller något sådant, eller imorgon, om jag känner mig själv rätt blir det troligtvis imorgon..



Söta systrar!

Update

Allsång med Queens låtar.. Dom har förstört mina älskade godingar!

Ain't it just lovely

Hade en ruskigt trevlig kväll på Parnassen med god mat och bra sällskap! Sitter just nu och tittar på Fantastic Four på fyran, säkert sett den 10 gånger men man kan inte tröttna! Lite irriterande att en av grannarna har fest och alla står på balkongen och diskuterar livligt om Göran Persson av alla människor, hade dom inte kunnat prata om något roligare så jag kan lyssna med intresse, aja, det kommer kanske senare!




Just nu!

test test test

Ändrade lite i designen på bloggen så var tvungen att testa att lägga upp en bild, kolla vad brun är jag är på den! Åh saknar sommaren, saknar Magaluf och allt det där ni vet..


How can I ever forget you?

Vaknade upp av en varm och mysig kram imorses, inte helt fel! Blev en tur till Kråkeberget för att kolla på Svemo-lägret med mamma, vi hittade även en himla massa kantareller så nu har jag en hel påse i kylen. MUMS! Kvällens planer blir ut och äta på Parnassen, så borde nog hoppa in i duschen och fixa iordning mig snart, yes så får det bli!




Love is like drugs, when you don't have it, you want it more then ever



Min nya tandborste, i brist på annat..!

I guess I can call it "back on track"?

Haft en riktigt mysig kväll tillsammans med älskade Louise! Gick och kollade på "Stad i ljus" Var väl inget speciellt, tyckde det såg ut rätt mycket som vanligt men det var mysigt ändå. Vi avslutade såklart turen med en cheese på McD.. Självklart händer det något konstigt där jag är, denna gången var det en "söt" tjej i kön. Här får ni Louise beskrivning av händelsen..

"hahaha en tjej(typ 14 år) på mcdonalds:
mamman- vad vill du ha?
tjejen- ööh fyra cheese burgare, två stora pommes frites och en stor cola!!!!
mamman- men en mellancola räcker väl...
tjejen- åååh alltid samma visa!!"







Never mind, I'll find someone like you

Gymmet, hockey och Tetris Battle, det blev min onsdagseftermiddag/kväll! Najs najs!





Åt upp min sista godis som var klar från England.. buhu

This is what I'm made of

Passade på att fixa iordning mobilen förut, nöjd, mycket nöjd!





I once promised myself not to cry over boys

Idag var jag lat, gick upp kvart i nio, borstade tänderna, tog på mig sköna kläder och åkte till jobbet där jag börjar klockan nio. Orkar inte bry mig känner jag.. Får se fram emot ikväll istället, då händer det roliga grejer igen, som jag har saknat det! 



Bild tagen för någon vecka sedan!

Here we go again..

Äntligen hemma efter en heldag i Ullared! Gick upp klockan 6 och hämtade Matilda och Alexander vid 7. Väl framme gick vi därinne i 8 timmar (?!?!) hittade lite smått och gott, mest julsaker, kommer bli så fint här hemma i jul! På hemvägen råkade vi (jag) köra lite fel, måste varit mitt uppe i duskussionen om Bert Kalrrson som jag missade en sväng eller två.. Vi hamnade i alla fall på en öde grusväg någonstans, men tillslut hittade vi tillbaka på rätt väg, eller inte rätt väg, men på en väg som ledde oss hemåt! Bilresan kunde nog inte heller fått ett bättre avslut, här citerar jag Matilda "Förbannade bil att köra i 60 på 100 väg! Vi kör om i lagom fart för att se vad denna människa sysslar med.. Haha han fick sig lite gott där nere visade det sig! Härligt avslut på en lång dag i Ullared :D" Mer behöver väl inte sägas, haha!!



Min finfina kundvagn!



Alexander och Matilda kollar vad dom egentligen har stoppat ner i sin vagn..



En välbehövlig film-pause blev det också

If this ain't real, then what is?

Idag har jag suttit i soffan ända sedan jag kom hem, skype, tetris battle och slotmania hela dagen lång! Kul måndag! Snart ska jag nog sova så jag är pigg tills imorgon, då det blir Ullared med Matilda! Wohoo!!



Såhär bra tycker jag denna dagen är!

We found love in a hopeless place

Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat i helgen men har inte varit hemma sedan i fredags. Helgen började med att jag och Anton åkte till Borås för att kolla på bio, rättare sagt på Immortals 3D. Mycket bra film, rekommenderas starkt! Synd bara att den inte gick i Skövde men men, det var värt att åka en bit för att se den. Blev övernattning hos Anton efter det och hängde även där hela dagen igår, och råkade sova där en natt till, kom hem för en stund sen. Gillar faktist inte att bo själv så mycket längre, det är så ensamt! Tur att skype finns känner jag! Det var min helg det, hoppas ni har haft en bra helg också!



Mysigt att komma ut till bilen förut och hitta detta som legat där sedan i fredags!

(Pommes, chilli cheese, beanaise-dipp och en använd snus, mumma!)

When love takes over



Mina nya älsklingar!

It feels like we've been here before..

Kör på snygg-fredag med skjorta och grejer idag! Får ju bjuda till lite, det är ju ändå 11-11-11..




Skjorta Cubus, Tröja GinaTricot, Byxor DrDenim!

I guess, you make me happy

Idag har jag varit på den troligtvis roligaste handbollsmatchen i hela mitt liv! Inte på grund av matchen, för den var inget att hänga i granen, Sävehof vann med 4-5 mål mot ett slarvigt Skövde, nog om det! Nu kommer vi till det roliga!
Sofia, Sanna och jag hade precis satt oss, vem ser vi inte kommer gående om inte Bert Karlsson himself! Han har en korv i handen och sätter sig bakom oss, låtsas att han spiller senap på Sanna och torkar bort det, och gör så en gång till en stund senare! Bert alltså.. Inte nog med detta, så börjar han prata med oss, undrar ifall vi spelar handboll och så vidare. Sanna säger att hon slutade för några år sedan för att satsa på fotbollen, då undrar han såklart vilket lag hon spelar i, hon säger "njaa asså jag har ju slutat med fotbollen nu också" Bert börjar asgarva och i stort sett hånar Sanna med kommentaren "så du slutade handbollen för att satsa på fotbollen och så spelar du inte ens, HAHA det borde vara med i en revy"! Trodde jag skulle dö av skratt.. 
Än har jag dock inte kommit till det bästa.. Kommer en till gubbe, Skövdes top of the top, Christer Rapp! Han ställer sig till en början brevid där Sofia sitter, det första Bert säger är "fan vad tjock du har blitt" han säger detsamma tillbaka, och börjar slå sig på magen, som en bongotrumma!! Inte nog med det så efter det lägger han sig nästan på Sofia för att bättre höra vad Bertan säger! Åhåh det var såå roligt!

Alla som har orkat läsa allt detta är duktiga, er andra förstår jag! Var bara tvungen att dela med mig och kunna kolla tillbaka på detta! Ni fattar säkert inte det roliga men det gör vi!


Nytt i hemmet!



Nya byrån! Blev precis klar med den, stolt över mig själv!



Plockade iordning lite på skorna i hallen när jag ändå höll på, finfint!

Today I'm wearing this



Skönt och om jag får säga det själv, rätt snyggt och enkelt! Till detta blev det svarta boots och min feta Svea jacka, man vill ju helst inte frysa ihjäl..

Påfyllning

Här kommer lite av shoppingen från England, köpte mycket mer, men det var mest underkläder och sånt där så det får ni inte se!



Underbart snygg kuvertväska!



Transparent orange blus, lite annan färg i verkligheten dock, mer "rostig"



Halvtransperent oversize topp, ursäktar att den är så skrynklig

Never felt like this before

Förstår om alla tycker jag har konstiga frukostvanor, speciellt nu.. Har nämligen hittat en ny favorit! Panacotta med hallon, det är sjöen den godaste frukosten någonsin!


I want you here, now and forever



Idag glider jag omkring i min nya, ruskigt snygga tröja som jag köpte i England!

That's just so me

Cyklade till Feelgood, när jag var framme kom jag på att jag glömt skorna, typiskt! Gick in på Willys för att trösthandla lite, hittade panacotta alldeles utmärkt tröstshopping! Har precis tillagat den och nu ska jag försöka en gång till med gymmet, hoppas det går bättre denna gången! Sen har jag ju en belöning som väntar på mig när jag kommer hem, mums!


Oops I did it again

Som den sko-älskare jag är kunde jag inte låta bli.. Var bara tvungen att ha dom här snyggingarna i min samling! Kan man bli annat än kär när man ser dom? Nej tror inte det.. Åh nu är jag lycklig!


Ullared!

Blev en roadtrip till Ullared med Anton, Louise och Max idag! Köpte nästan ingenting, en korg med julsaker typ? Men kul hade vi! Synd bara att Max inte fick strumporna vi åkte dit för men men, bättre lycka nästa gång! Det är vad jag har gjort idag det. Måste även säga att jag haft en riktigt bra helg, happyface!


I'm sorry, but I'm happy

Jag vet att jag sa att det skulle komma upp massa bilder från England idag, men jag har inte hunnit, och nu är jag för trött.. Har varit en mycket händelserik dag! Blev ännu mer handboll förut, kom precis hem från Idrottshallen nu. Har nog fått min dos av handboll för detta året, så nu får det vara nog, eller jag kanske kollar på någon match imorgonbitti innan vi åker iväg på en liten roadtrip till Ullared för att köpa strumpor till Max..


Skadevi!

Idag har det blivit en himla massa handbollstittande och även några ruskigt snabba cykelturer mellan hallarna.. Höll på att bli påkörd en gång men så kan det gå! Kanske blir lite mer matcher ikväll, om jag orkar, har tagit en paus nu i alla fall. Saknar handbollen lite, men bara lite! Inte så jag skulle börja igen, men man blir ju pyttesugen ändå.. Bästa matchen idag var ju helt klart elitjunior, IFK-Lugi, onödigt spännande men som tur var vann IFK med ett mål! Återkommer.



IFK-Lugi

 


Finally!

Ååh äntligen är jag hemma efter en låång dag! Allt gick bra till en början, men sen.. Vi hade åkt buss till Liverpool och där skulle vi byta till en av stadsbussarna som gick till flygplatsen, när bussen var mer än en halvtimma sen och en annan tjej hade stått och väntat där i mer än en timme gav vi upp, vårt flyg gick alldeles för snart och vi ville hemskt gärna hem! Så vi tog en taxi tillsammans med den andra tjej till flygplatsen, kom i tid som tur var! Sen så hände det väl inte så mycket mer i och för sig, eller, en bilresa på ca 4 timmar hem med ett extra stopp för att hämta upp Max i Skara då. Nu ska jag sova i min egna sköna säng, som jag har längtat! Bilder och massa annat kommer imorgon! Natti!

Sometimes it hurts instead

Sitter just nu med Louise på ett bord i ett runt rum. Sandra slutar snart sin försläsning och då ska vi nog gå och köpa chips, och sen gå hem till henne och göra ingenting, det är det enda man kan göra här.. Eller shoppa, men det har vi redan gjort så mycket så det är inte kul längre! Idag har vi hittills, hmm, ätit? Ja det är väl det, och gått runt för att hitta en bänk inomhus någonstans, men det fanns inga så ett bord fick det bli. Ikväll ska vi ut och äta eftersom det är vår sista kväll här, imorgon styr vi kosan hemåt igen! That's all for now, laterss!




Sweet girl drinking a pure pink smoothie!



Fish and chips till lunch, inte så gott



Fina omgivningar är det i alla fall!

Louise gastbloggar

Hello love! Jag ar inte som Therese, sa jag orkar inte kopiera in de sista bokstaverna.

Planerna tills klockan 12, da Sandra slutar sin lektion blir att sitta inne pa rummet.. Sandra tog med sig de enda nycklarna, sa vi kommer inte ens at maten i koket. 
Men vi ligger har, smala som vi ar och ater chips. Vi far grava lite i hyllorna och se om v i hittar nan choklad. 

Det var allt for det har blogginlagget, byebye as we say in England.


Sahar fina var efter att akt bil och flygit en hel dag.


Baby, baby, baby, ooh

Idag har dagen spenderats med ännu mera shopping, finns inte så mycket mer att göra liksom. Hoppas bara det inte blir övervikt till flyget men det ska nog gå bra! Hade precis skrivit ett långt och fint inlägg här men det ville ta bort sig självt.. Vart lite arg ett tag men nu har jag lugnat mig! Måste ju liksom sitta och klistra in äåö, varje gång jag vill ha det, riktigt irriterande! But now that's it for today! 



Pizzanight!

When I see you, it goes like BOOM

Sitter och kollar film, hör världens smällar, skakar nästan i huset till och med, kollar ut genom fönstret och vad har inte hänt.. Jo någon har tänt på en stor fyrverkerilåda på innergården! Jag säger då det, engelsmän...

You know me

Sitter ute i blåsten och spelar wordfeud, kan ju inte förlora mina matcher! Synd att det inte är lika varmt idag som igår, för då kunde man gå utan jacka och allt, skönt var det. Nu ska vi in mot stan och ta en snabblunch på starbucks, mitt förslag!

 


There's no next time, it's now or never

Idag har det varit en dag full av shopping, mina fötter gjorde ont och vi hade gått så mycket att min strumpa gått sönder! Hittade väldigt mycket fint ska ni veta, bilder kommer väl så småningom för har ingen plats att fota på osv. Vi bor rätt trångt så att säga, hela golvet är täckt av min och Louise madrass, och någon mer plats finns det inte, om man inte räknar med toan då.. Detta var ett helt onödigt inlägg men måste ju blogga, får ju abstinens annars! 



Ni får en bild på mig från flyget istället!

RSS 2.0