Söndag

Fyndig rubrik som alltid, jag vet. 

Vaknade runt 11, såg att jag hade fått ett sms av mamma som löd "Kom och häng vid poolen idag B-)" så det var bara att hoppa i bikinin och ta bussen ut till henne för att börja hänga. Hon hade i och för sig en baktanke med det hela som var att jag skulle agera grillmaster, vilket jag så gärna gjorde och shit vilken god mat det blev!














Fina fina vän!



Sista kvällen i Maggan, jag och bästa Matilda! ♥

Petter och jag, vi är goda vänner fast än mycket olika!

Yes, då var det gjort, mitt första lan är genomfört! Anton blev min första lankompis, han måste känna sig stolt! Dock blev det kanske inte så jättemycket spelande utan mer film, serie och youtube-tittande. Kan ha varit eftersom jag inte var så jättebra på spelet.. 

Ikväll blir det en kväll med mig själv och självklart lite polly!


did anyone say summer?

Jag älskar sommaren, det är helt sjukt vad den gör en på bra humör! Som idag till exempel, det är mulet ute, men ändå 27 grader, helt underbart! Tänkte bara flika in med det.


Några dagar gammal bild, kan ha varit från i onsdags, ja så är det:)

ma cuisine



Det är då inte stort, men med nyplockade blommor och dynan Bertil på stolarna digger jag det!

När tiden inte riktigt räcker till..



Får man torka strumporna på köksbordet!

Vad ska jag nu leva för?

Kikade på sista Harry Potter filmen på bio igår, HUR bra? Sjukt bra! Ruksigt tråkigt att det inte kommer några fler filmer nu bara, jag menar, vad ska jag nu se fram emot? 


Ikea

Igår blev det en tur till ikea för att ÄNTLIGEN köpa barstolar till mitt kök, var på tiden efter ca 3 månader utan kände jag! Hade med mig Louise och Max som sällskap, nyvakna satte dom sig i bilen och sov hela vägen till Jönköping.. Dock var det i alla fall trevligt när dom vaknade igen och var roliga som dom ska vara! Hann även med att äta McDonalds-mat på Jönköpings-sjukhus parkering, någon gång ska vara den första..



Så söta så!

Oh happy day

Haft en ruggit bra dag på Liseberg, spenderades mestadels med Louise eftersom dom andra va lite fega och inte ville åka alla roliga saker.. Dagens höjdpunkt var defenitivt Atmosfear, huuur rolig som helst! Synd att det var så lång kö på den bara, annars hade det definitivt blivit fler än två åk på den! Annars kan dagen sammanfattas som mycket onormal med många skratt, som alltid med min älskade familj!

Här kommer lite bilder från dagen också, know u love it!




På tåget till Göteborg



Fikatime!



Okej, jag vet att jag ser helt skev ut på denna bilden, men vara bara tvungen att lägga upp den eftersom jag ser fett brun ut;)





Louise lite skraj innan Atmosfear..



Och en standardpose på det!

Liseberg

Uppe med tuppen för en heldag till Göteborg och Liseberg med mamma, Adam, Louise och några fler! Uuh lite väl tidig uppstigning för min smak men en dusch på detta och man är nog fit for fight igen..


Blom-dödaren nr 1...

Ja det är min syster det! Bodde här i två veckor, utan att vattna mina kära blommor tydligen? Jaja, nu behöver ju inte jag heller det, så något positivt kanske det var med det ändå?


Magaluf 2011!

Här kommer en liten bildbomb, dock bara mina mobilbilder så inget roligt direkt men alltid något för er kära trogna läsare att titta på! Fler bilder kommer när jag har fått bilderna från Matildas kamera, där det finns ca 700 bilder.. 


































Home sweet home!

Äntligen är man hemma igen efter två veckor i Magaluf. Ruskigt skönt att komma till sin egen lägenhet och sova i sin egen säng måste jag säga! Sitter just nu i min systers rum hemma hos mamma, som hon har saknat mig den tjejen! Uppdaterar snart igen med lite bilder osv från resan:)

MAGGAN HERE WE COME!

Åker om mindre än en timme! Allt är packat, två veckor med grymt sällskap i Magaluf. Kan det bli bättre, nej jag tror inte det! Ha det fint här hemma hoppas det regnar, seee yaaaaaaaa!



Dagen som aldrig tog slut..

Vaknade tidigt som sjutton, eller ja, vaknade av mitt alarm.. Fixade iordning mig och gick till stan för att möta upp matilda och Frida för att shoppa det sista inför resan, åkte hem till mamma för att säga hejdå, flyttade in min syster i min lägenhet, åt mat, hjälpte Matilda och Alex att packa lite, och nu sitter vi här, försökte inte ens sova så nu sitter vi här och taggar som sjutton istället.. Nja okej nu är vi faktist ganska trötta mest men snaaart får vi hoppa in i bilen så vi får sova en stund! 



Tog en skön drive med fetaste minibussen, SKÖNT!

Skönaste tjejen i stan på besök!

Louise kom hit på besök en stund förut, som vanligt hade vi ytterst roligt! Bjöd henne på mat, och spårade ut som vi alltid gör.. Trevlig fredagkväll blev det ändå, huvudvärken är borta också så nu är jag glad igen!!




jodå, vi hade kul..



Fredagslyx

Nja, okej nu överdrev jag lite med rubriken där! Men visst blir det lite roligare att dricka saft om man gör det ur ett cocktailglas med stjärnfrukt och jordgubbar i?


TVÅ DAGAR KVAR!

Nuuuuuu är det nära! Två korta dagar kvar tills flyget lyfter och tar oss till sydligare och varmare breddgrader (haha där fick jag allt till det). Det jäkliga är ju bara att man inte är helt frisk än, men idag är det nästan helt bra igen, bara lite ont i huvudet så detta kommer nog gå bra! 

Idag kommer min dag få bestå av att packa, och städa lite kanske, eftersom min syster nu ska bo i min lägenhet dom två veckorna jag är borta. Måste nog till apoteket och köpa nåt så jag garanterat blir frisk också! Ja, det får bli dagens plan!


Lever livet kallas det va?









Tog mig friheten att lägga mig en stund i hängmattan, eftersom den ändå är min liksom.. Plockade lite biggaråer och åt också. Lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt i min ensamhet!

Födelsedagsfirande

Kom precis hem från mamma dit jag åkte för att fira min kära syster Sandra, firande nummer två av henne alltså. Bjöds på mammas nybakta bullar och jordgubbstårta, satt ganska fint i magen eftersom jag inte hade ätit någonting innan! Här får ni lite bilder, fina, och mindre fina..!





Mer fin - Mamma, Louise och Max



22-åringen!



Mormor



Känns som att morfar och Adam var beredda på denna...haha



Fint!



Söta jag och Sandra

Sjukling..

Blää, jag som aldrig blir sjuk, ska självklart bli det nu bara några dagar innan Magaluf! Aja, tur att det kom nu och inte när jag är där i alla fall.. Idag får det bli att ligga i sängen och kolla film hela dagen, har precis kikat The Green Hornet, ruskigt bra film, rekommenderas! 






Piggelin tjej med feber, mums!

Roooadtrip!

Nja, men nyss hemkommen från en trip till Skara tur och retur såhär på kvällskvisten. That's what i call roadtrip! Nu blir det sängen bums och imorgon är en ny dag, ja det är sant!

Pluttistessan!


Ikväll är det du och jag kompis, du och jag


Home spa?

Åkte hem till mamma för att tvätta lite eftersom min tvättkorg här hemma svämmade över och jag glömt att boka tvättid (she strikes again).. Medan jag väntade på att maskinerna skulle bli klara hade jag och Louise lite home spa, eller vi tänkte det, fast det enda vi orkade göra var att raka benen, sen tröttnade vi och jag gick och sov en timma istället!


Blivande 22-åring

Vaknade 12.01, trodde jag hade ställt klockan men hade visst missat det! Tur att jag vaknade eftersom pappa och Sandra skulle hämta upp mig vid halv ett för att åka till farmor och farfar, dock utan kära farmor som ligger på sjukhuset just nu, och äta mat som ett tidigt firande av Sandra som fyller hela 22 år i veckan. Hon börjar bli gammal min syster.. 



Pappa och Sandra



Farfar, den oerfarne kocken, men gott blev det!



Jordgubbar och glass, inte helt fel

Me today



Kör på en såndär "jag är cool, jag tar dagens outfit" pose bara för att det är söndag!

All day long

Sovit, ätit godis, städat, handlat och solat. Leadwords för min dag! Plus att det har varit FETT varmt och fuktigt, o tänk er att springa runt och städa i det, mm mumma! har även packat upp den sista flyttlådan, så nu ser det klart ut här i min lilla lägenhet, även fast det inte är det, men det behöver man ju inte säga till folk.. Vilket jag just gjorde, men shit happens!
Ha en trevlig lördagskväll nu allihopa, för det ska jag! Latersss


Friday night in

Hade en urtrevlig kväll med Frida och Matilda, lagade tacos, kikade film, spelade kort och pratade bort flera timmar. Och just det, får inte glömma min och Matildas lilla roadtrip till Falköping för att hämta hennes fulla och goa sambo!



shoppade loss på hemmakväll



haha, söööta vänner jag har



I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa


Längtar ihjäl mig till Magaluf nu när det inte är soligt ute! Snart en vecka kvar, en vecka, låt den gå snabbt!!


RSS 2.0