Fin dag

Började lördagen på bästa möjliga sätt med att vakna av mig själv vid halv nio, låg och tittade på tv i någon timme för att sedan äta en god frukost ute på altanen i solen. Blev sedan en tur till stan med Sofia och Denise, fika och lite shopping vart det. Åkte sedan hem och fixade och donade lite, bytte rum igen, tredje gången på en vecka ungefär, men det är ju kul att sova i olika sängar så man inte tröttnar liksom. 

Sedan var det dags att fira Karin som snart fyller år och Felicia som fyllde i fredags. Riktigt lyckat måste jag säga, eller innan vi gick ut i alla fall.. För fy sjutton vad det var tråkigt ute! Alla är så himla stela och tråkiga, men fick liksom stå där och gunga med i takt till alla andra, inget PostKeller party där inte, gick därför till donken och tog en cheese för till och med det var roligare.. Jag och Karin satt och hatade Skövde där i ca 20 minuter innan jag tog bussen hem! 



Äggröra, brieostsmörgås och apelsinjuice, bra start!



nyvaken Therese



En av våra presenter till Karin, mycket uppskattad!



En nöjd Filip tittar på hur hans present fungerar!

Äntligen helg!

Efter min första hela arbetsvecka var det skönt att gå på helg såklart! Sista timman på jobbet kom Carinas två små söta hundar på besök, blev ett himla liv men så mysigt så. Fredagskvällen bjöd på lite trevligt sällskap och en biltur så kul så! Blev sedan filmmys och somnade väl säkert alldeles för tidigt för att vara en fredagskväll.






Fina Amigo!



Och även söta Ceasar




Torsdag

Kom till jobbet i torsdags morse och på mitt skrivbord stod ett par rosa fina hörlurar och ett paket Ballerina marängsviss, grymt! Pappa visste dock inte att det var min namnsdag då och inte jag heller för den delan men efter att mamma skickat ett sms till mig och gratulerat på namnsdagen kom vi båda två på det och det fick bli en finfin namnsdagspresent, man tackar! "Tappade" nämligen bort mina tidigare rosa hörlurar i StAnton, eller glömde min väska på krogen och ja dom var borta när jag hämtade den några dagar senare, inte alls kul.. 

På kvällen blev det lite häng hos Sara med henne och Matilda, sjukt vad jag mår bra när jag är med mina två bästa vänner förstår inte hur jag kunde klara mig i över 4 månader utan dom! 


Puh hurtigt!

Igår hade jag minst sagt fullt upp. Började med att jobba 9-16 som vanligt, sedan en fika på saknade rådhuset med Sofia efter jobbet för att planera lite inför vår resa till Lund över valborg. Inte nog med detta så blev det även en redig promenad med Bella och Karin efter det! Känner att det nog är dags att komma igång med träningen igen efter 5 månader utan den, skit också, jag som var så grymt vältränad innan jag åkte dit.. Men det fixar jag under maj månad när jag flyttat in i lägenheten och mitt gymkort börjar gälla igen, så Feelgood kommer bli mitt nya hem snart!

Idag då, ja inte den bästa starten på dagen kan man säga.. Började med att jag vaknade i natt och hade så grymt ont i hela kroppen! Fick efter några minuters tänkande tillslut byta säng till den andra i rummet jag bor i för tillfället, den var så mycket skönare, varför har jag plågat mig själv med att sova i den obekväma i två nätter?! Inte nog med det så missade jag bussen till jobbet, eller den första bussen hann jag med, men när jag skulle byta på resecentrum åkte min buss preciis när jag kom fram, SURT! Men hurtig som jag är sprang jag genom Boulognerskogen för att hinna upp den på andra sidan, och jag hann! Hade säkert en eller två minuters marginal till och med, good job.



Solig morgon



Skövde är rätt fint ändå om man tänker efter liksom..

Dagens



Har ju alla mina kläder och skor nedpackade i sopsäckar som står i mormor och morfars källare tills jag får min lägenhet men lite kläder har jag varit och hämtat då jag är urtrött på det jag hade med mig till St Anton och har levt i i 5 månader.. Men om en ynka vecka kommer jag vara tillbaka i min lägenhet och framför allt till min garderob!!!

Servus Bogrens!

Lördagen bjöd på första "riktiga" utgången i Skövde, och vilken kväll det blev.. Började med förfest hos Karin, ett väldigt blandat gäng blev vi tillslut med allt från 16 till 27-åringar! Vi drog vidare till Friends en sväng för att vi aldrig varit där innan, inte asrockigt kanske.. Bogrens blev det såklart senare på kvällen och ja det var bra, drog dock redan vid halv två då jag var tvungen att hinna köpa mat innan min buss gick hem vid 2, uuh vad jag längtar till min lägenhet i stan! Sammanfattat blev det i alla fall en mycket lyckad kväll måste jag säga!



Jag, Felicia & Bella



Felicia, Bella & Karin så fina så!



När ska jag sluta vara med på vimmelbilder?!

Hello Adam!

Första träffen med min kära Adam blev inte förrens på fredagen eftersom båda varit lite upptagna i veckan. Han kom hem till mig efter skolan och med sig hade han nybakta muffins som han hade bakat på hemkunskapen, smarrigt värre! Till det serverade han jordgubbssaft i shotglas, han tänkte väl att jag var van vid den storleken på glas eller något.. Vi hade i vilket fall en jättemysig eftermiddag! Sedan skjutsade jag hem grabben, och det var även då jag åkte i min älskade bil för första gången på läänge!



Saknad kille!



Perfekt storlek..



Det gick bra, jag lovar!

Glädje!

I torsdags fick Sofia och Sanna för sig att dra till Glädje för att ta några glas vin, jag var inte jättesen att hänga på måste jag säga! Och smart som Sanna är kom hon på den utmärkta idén att cykla in till stan, woho 7 km på cykel efter 5 träningsfria månader.. Men det gick prima, fick ju låna mammas supersnabba cykel så det gick helt smärtfritt (påvägen dit, mycket jobbigare hem). Hade en jättebra kväll tills jag blev supertrött, vilket händer väldigt ofta sedan jag kommit hem.. Kan bli jättetrött på bara 5 minuter och kolla på film kan jag ju glömma, har somnat framför tre filmer dom senaste dagarna, förlåt mina vänner haha! Så då tog jag den snabba cykeln och trampade hem igen medan Sanna och Sofia vart lite piggare och stannade en stund till!





Supersnabb! Lägg även märke till den hemmagjorda cykellampan (en pannlampa, SÅ smart är jag)

Long time no see

Det var som sjutton vad jag har varit dålig på detta här! Men får ursäkta mig med att det var mycket i slutet i St Anton och väldigt mycket nu när jag kommit hem också med att träffa alla mina fina vänner och släkten! 
Jaa woho jag är hemma igen! Saknar stanton ruskigt mycket redan men man får kanske ta och åka tillbaks nästa år istället då. Har ju varit underbart att träffa alla här hemma igen, och inte minst min fina vän Matilda som har gått och blivit gravid och allt, sjukt! Så himla fin (och stor) mage har hon fått! Just nu bor jag hemma hos mamma i väntan på min lägenhet som jag får tillbaks den 1 maj, visst går det bra att bo här och det är ju mysigt att vara med familjen och allt men GUD vad skönt det ska bli att bo ensam igen, har ju inte gjort det sedan 1 december sjukt längesedan! Kommer fler inlägg under kvällen som beskriver min senaste vecka, so stay tuned!



Denna underbara tårta bjöd Sara och Matilda mig på i onsdags, ni är underbara 

Sista skiddagen?

Kan mycket möjligt ha varit så! Åker ju hem på tisdag, HUUR SJUKT?! Och det ser ut att bli dåligt väder ända fram tills dess, tråkigt. Blev i alla fall några timmars åkande idag, men sen fick jag lite ont i mitt knä som jag råkade skada lite lätt i tisdags då det var 16 timmars afterski... Kände även att min fot inte heller var helt okej, och den råkade jag också skada på en afterski förra veckan, men JAJA säsongen är ju ändå slut nu så vad gör det! 



Kommer nog sakna denna utsikten endel!



Rätt cool


Anita gone good?

this is a story all about how my life turned upside down, eller hur den nu går, lite så har det blivit här också! Hade en liten efterfest häromdagen, och vi var inte direkt tysta, och som flera av er kanske vet är vår hyresvärd helt galen och kan bli arg för minsta lilla, men inte denna gången, utan dagen efter kom hon bara ner och sade något som i en kortare version lät såhär "Om ni ska ha fest här så får ni inte stå utanför, ni kan vara här nere, eller så finns det en bänk nere i hörnet på gatan ni kan festa på" det roligaste är nog nästan att i början av säsongen fick vi inte ens ta hem folk mitt på dagen men nu är det tydligen okej att efterfesta till klockan 7-8 på morgonen NAJS! 



vissa var trötta..



och andra var piggare!



sist men inte minst bjöds det på julöl, gott? nja!

RSS 2.0