-

If you knew you might not be able to see it again tomorrow, everything would suddenly become special and precious, wouldn’t it?


Work work work

Nu är jag verkligen tillbaks till min vardag igen, just nu ser mina dagar ut typ såhär : ställer klockan på 08.15, snoozar till 08.51, går upp och tar ett glas vatten med multivitamintablett, borstar tänderna och tar bilen till jobbet. Efter jobbet kommer jag hem, tar plats i soffan, sover någon timme, kollar OS, äter någonting, sedan sängen, KUL! Är ju mitt eget fel men är så rackarns trött bara. Någon, vem som helst hjälp mig i min vardag, du kan gärna vara kille och snygg som få, det är ett plus!


Långklänning och världens skönaste skor och tröja, tisdagsmysigt!


Skara Sommarland

Åh vilken bra dag jag haft! Jag älskar verkligen Sommarland, även fast det inte finns jättemycket att göra så han man ändå varit där minst en gång varje sommar i typ hela sitt liv. Idag blev det ganska mycket tivoli för vår del, eftersom det inte var jättevarmt va.. Men vi hann minsann bada en hel del också, eller i alla fall åka allt vi ville innan vi frös ihjäl! Självklart även vattenshowen och go-karten!




Åska och Henrik B

Kvällen igår bjöd på mycket regn, hagel, åska och blixtar. Men det förstörde inte våra planer, utan det blev en utgång trots allt. Började hemma hos Isabelle och hennes syster Elin med nya bekantskaper, trevligt! Gick sedan till Husaren där Henrik B var DJ, ingen aning vem killen är, men hypad var han, och okej han var väl en bra DJ, men inte bättre än någon annan, aja hade i alla fall kul! Slutade med efterfest hos grannen, standard. 

Om ni undrar varför jag är uppe tidigt som sjutton så är det för att jag ska till Sommarland, woho älskar det stället!





Change


Färgning tummer två på tre dagar, i torsdags var det för att byta ut de rosa topparna mot bruna. Nu för att göra de bruna topparna ljusare då jag visst råkade välja en lite för mörk färg va.. Aja det blir nog bra så småningom, så länge jag inte ser ut som Curella de Vil med svart-vitt hår någe mer!

Torsdag, Husaren, Vänner

I torsdags var det utgång såklart. Man får passa på när det är bra väder liksom! Började med förfest hos mig med ett fint gäng. Dom flesta av oss drog senare till Husaren, och dom som skulle jobba klockan sju dagen efter gick hem. Blev en bra kväll men kanske någon shot för mycket.. Mådde lite illa hela dagen igår, och sov klockan 17-21 efter jobbet.. Bättre fredag va!



Kass kvalitet på bilderna, men är man lat och bara orkar fota med iPhone så är man..



Love


Fick hem mina efterlängtade skor häromdagen, blev alldeles lycklig! Ännu ett tecken på att jag är beroende av nya skor. Dessa är nog faktiskt bland dom finaste jag har nu, helt klart värda varenda en av de 1695 kronorna! Funderar på att inviga dom ikväll om det nu blir utgång som jag hoppas på, hälften för att det är kul att gå ut, och hälften för att få använda skorna..

Sommarkvällar

Igår bjöds det ju på grymt väder, tyvärr så jobbade jag 9-16, men efter det så tog jag vara på det. Träffade Matilda och sedan även Sara för en lång fika på Rådhuset, samtidigt som Zekes spelade på "Sommar i city" eller vad det heter. Alltid lika kul att träffa mina tjejer, trion forever liksom! Fick även en inbjudan till grillning hos mamma så blev en blixtfärd dit på kvällen! Hade en riktigt bra eftermiddag/kväll även igår alltså! Jag har typ världens bästa familj och vänner ♥



Tisdag


Kvällen spenderades med fina vänner hemma hos Anders med sol, grill, nakna grannar och sällskapsspel. Älskar sommarkvällar som dessa, bara vara liksom. Kvällen bjöd även på riktigt goda skratt, tack Jesper för det längsta skrattet på flera år! Blev en sen kväll på grund av ruskigt tävlingsinriktade människor som verkligen ville veta vem som var sämst på Pictionary.. 




Vardag

Idag var det tillbaks till jobbet efter fyra veckors semester.. Lite jobbigt att gå upp imorses men det gick! Min semester har i alla fall varit helt fett grym och stressig med saker att göra hela tiden. En av dom absolut bästa somrarna hittills måste jag säga och än är den ju inte slut, ojoj, kanske blir den bästa!

Uppdaterar om resan senare, när jag fått in alla bilder på datorn, stay tuned!


Sol & värme

Har det grymt här i Marmaris! Några grader för varmt kanske men man överlever. På dagarna ligger vi på stranden och bara degar, precis som det ska vara. Och på kvällarna går vi ut och äter på fina restauranger och brukar bli en tur på det 12km långa strandpromenaden också. Värsta händelsen hittills var när vår AC slutade fungera inatt, höll på att avlida men tog en handduk dränkt i kallvatten och hade som täcke, underbart!!




Söndag - 15 juli

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få boarda planet till Turkiet och Marmaris! Känns döbra att det är kasst väder här hemma, hehe.. Nu jävlar ska jag bli brun och även vila ut efter några minst sagt tuffa veckor! Tror inte jag kommer ha internet så jag antar att jag kommer tillbaks här om en vecka, hoppas det regnar hela veckan puss!


Halmstad

Hade två ruskigt bra dagar i Halmstad! Blev två utgångar varav torsdagens var klart mycket bättre. Var helt slut på fredagen men det var det värt! Vi hyrde även cyklar med supersnabba hjälmar som vi cyklade runt lite med, kan varit resans höjdpunkt!


Onsdag - 11 juli

11 juli ska tydligen vara dagen i år som människor gör minsta möjliga saker på, men jag tycker faktiskt att jag gjorde rätt mycket! Började med att åka hem till mamma och boka resa tillsammans med Louise, Marmaris i Turkiet blev det, ville verkligen inte åka till Turkiet igen men det var det enda som fanns kvar till någorlunda bra pris så det fick bli det ändå.. Aja det blir väl vad man gör det till och tydligen ska det inte vara riktigt samma kultur som i Side och Alanya som jag varit i tidigare. 
 
Åkte sedan hem och cyklade bort till Matilda och hängde med henne hela eftermiddagen och kom precis hem därifrån. Blev en liten kvällsfika på Gräddhyllan också, goda smörgåsar!! Nu kommer jag inte få se henne på över en och en halv vecka och då kanske hennes lilla plutt redan är ute, men hon får hålla sig tills jag kommer hem tycker jag..


Mys

Gårkvällen spenderades i regnet med pizza, goda vänner och sällskapsspel i Sofias sommarstuga. Blev mycket skratt, och nivån hölls hög hela kvällen och in på småtimmarna innan jag åkte hem och slocknade ganska fort!



Ojdå..



Råkade klicka hem...

Trollhättan och Göteborg

Blev en trip till Trollhättan, och en extrasväng till Göteborg med pappa idag. Skulle kolla på en ny motorcykel till honom, och i Trollhättan hittade han ingen så vidare till Götet där han provkörde en grymt snygg gul BMW, hejjade på att han skulle köpa den men han ville tänka den rackaren. Hallå vart tog spontanköpen vägen, han borde göra mer som sin dotter! Sprang även in en snabbis på IKEA för att fylla på med vinglas som hade gått sönder här hemma och så. Mycket trevlig dag med pappsen min. Kom även hem till ett översvämmat Skövde, kaos!





Tre gånger nytt



Vit spetskjol från H&M, mönstrade shorts från Lindex och svarta virkade shorts som jag även har i vitt, Gina Tricot

Lördag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här men det är så mycket som händer hela tiden så datorn kommer liksom lite i andrahand va..

Men i lördags var det i alla fall en utgång, igen.. Började med grill och förfest hos Filip, 3 av 9 deltagande orkade gå ut, bättre förfest! Jag var en av dom såklart, så blev Husaren en kortis och sedan efter två timmars övertalning om skjuts så blev det en sväng till Skara på morgonen, mycket roligt! Så kom hem vid tio på söndagmorgonen hur sliten som helst och sov bort hela dagen, kul!


Börjades hårt redan vid 8..


Loren och David..


Endel shots blev det




Hamnade hos dessa trevliga grabbar som lanade i Skara!

Sommartorsdag

Eftersom det var så fint väder på dagen blev jag sugen på utgång på kvällen! Dock var dom flesta torra och skulle jobba och sådana oviktiga grejer.. Men tillslut fick jag med mig Bella på min plan! Blev först grillning med några fina grabbar men dom gick hem och då vart det Bella, Filip och jag kvar! All in och sedan blev det Husaren för min och Bellas del medan Filip var tråkig och gick hem..


Mums


Jag och en annan Filip!

Linköping - Stångebroslaget

Uppstigning klockan halv 6 dagen efter utgång var ingen jättehit kan jag lova, så testa inte det! Fick mig åtminstonde en timmas sömn väl framme i Linköping i väntan på att Adam skulle köra! Var ju även ett bra val att åka bort just idag då det tydligen regnat i Skövde hela dagen men inte i Linköping. Även Alex körde så blev till att kika på honom också och sedan prisutdelning innan vi tog oss hemåt igen! 






Grillat, igen

Fick en inbjudan till att åka och äta grillat hos mammsen idag igen, och man är ju inte den som säger nej liksom.. Det bästa med att äta där är att dom ju har pracis allt man vill ha! När man själv gör något hemma har man liksom ett tillbehör och en sås, men kommer man hem till denna familjen finns precis allt, mat-himmelriket! 


Hjo

Åkte med höggravida bästis till Hjobadet för en heldag på stranden under klarblå himmel. Lite svett och en bra bränna fick man sig, äntligen! Tog självklart en glass på det där stället som man aldrig kommer ihåg namnet på, men gott var det i alla fall. En efterlängtad dag med min fina vän!




Tisdag

En heldag med Louise som var mycket efterlängtad efter att inte ha sett henne på en hel vecka! Balkonghäng och sedan grill och lite fotboll på uteplatsen innan vi som vanligt tog oss en powernap i soffan innan alla föräldrar undrar vart Louise håller hus!


Underhöll dessa fina killar med allt från Justin Bieber till Mac Miller, dom var nöjda och glada när dom gick därifrån!


Sjukt gott!


Invigde min fina rosa grill, fungerade utmärkt!


Swing life away


Peace & Love 2012

Hade som sagt en underbar vecka på min första festival! Bra väder hela tiden förutom en kväll då det öste ned! Bästa spelningen var nog Simple Plan även fast jag bara hann se halva då jag sprang mellan den och Roxettes spelning. Även Skrillex var grym, såklart! 
På kvällarna innan spelningarna hängde vi väl mest i camp-Norge, lite svårt att förstå deras Bergen-dialekt ibland men det löste sig oftast!
















Festivalpaus

Fick liksom inte riktigt tid till att blogga under festivalen, hade fullt upp med att festa och titta på superbra spelningar! Är nu hemkommen men även något oerhört sliten och trött så orkar faktist inte lägga in alla bilder och så vidare idag, hoppas ni har överseende med detta! Men imorgon då kommer det. Har i alla fall haft en underbar vecka på alla sätt, bäst av allt är nog att jag har blivit ruggigt brun, big like!!

RSS 2.0