I see what you don't see

Antligen ar vi framme hos Sandra, efter manga om och men! Hon hade ju inte riktigt koll pa vagen tillbaka till dar hon bor sa att saga... Shit vad jobbigt det ar att skriva pa hennes dator forresten, far ga till skolan imorgon och anvanda min dator istallet!! Har kommer lite bilder fran flygresan och bilfarden!



Killarna bakom blev ruskigt fashinerade av Louise Sims spelande pa planet!



Har hade vi nog akt i en cirkel for tredje gangen....



First meal in England, inte sa gott men allt annat va stangt

Love, love, love!



Blev såklart en lunch på IKEA, deras köttbullar är ju hyffsat goda om man säger så, inte lika goda som morfars, rätt långt ifrån faktist, men ändå väldigt goda!

And off we go

Äntligen är vi framme på flygplatsen efter en hel dag typ? Åkte en omväg till IKEA i Örebro för att köpa en byrå, najs najs! Har även hunnit få en ny kompis här på flygplatsen, Mohammud från Manchester, jobbig snubbe. Nu blir det bara till att vänta tills flyget går klockan 18.00, i god tid är vi ju i alla fall. 



Happyface tidigt imorse!



Kö underhållning?



Pappas bil suger..

When you tell the world you're mine

Sitter i soffan och kollar på Gustafsson 3tr, inte bra direkt men det får duga! Borde egentligen packa klart min väska men det tar jag senare! Åker ju till England imorgon, wiho! Blir några dagar hos storasyster Sandra som ska spenderas på bästa sätt (dvs shopping och starbucks typ) kommer bli riktigt skönt att komma bort en stund i alla fall! Nu funderar vi på att göra lite popcorn här, och hoppas på att det går bättre än förra gången.. Ha en bra kväll för det ska jag ha!



Undra hur det ska gå att åka med denna jäveln?!

Oh shit not again..

PS. Varför använder man mobilen såna här kvällar.. Jag dör, jag dör, jag dör! Att jag aldrig lär mig

Halloween-party!

Vi gick all-in igår skulle man kunna säga, på flera sätt.. Halloween är ju bara så kul! Jag, Sara och Matilda var ju "döda", massa blod överallt och sånt. Riktigt lyckat! Höll till hemma hos Sara och Jonatan hela kvällen med massa trevliga människor. Blev sedan en tur till stan för att äta lite, sedan gick jag och Matilda en sväng och skrämde alla? Ja jag vet inte riktigt vad som hände där?! Kul hade vi ju i alla fall, det är det viktigaste! Tack alla inblandade för en riktigt lyckad kväll!!













I want you back

Gårdagen bestod av shopping inför halloween, mötte upp Matilda och Alex på Partaj för att köpa lite scary stuff. Sjukt vad dom hade gått in för det i år. Sånt är kul! Blev lite blod och sår som inhandlades. Åkte vidare mot stan för godaste lunchen på Gräddhyllan. Blev även lite mer shopping inför kvällen!



Min fina vän!

I'm electric!

Började med en fika på Rådhuset med Sara och Matilda, planerade inför helgens halloween-party. Kommer bli riktigt bra tror jag! Efter det bar det av till Skara med Louise, skulle hälsa på Max när han hade öppet-hus i skolan, trodde jag skulle få se när dom kopplade, men icke, lata rackare var det där!



Fick ta tag i det själv..



Louise!



Crazy down on El!

my heart is broken, so much so that even my nose is bleeding (haha)

Hade precis kommit till jobbet, kände att det blev lite blött i näsan, snor tänkte jag, men icke, blod var det! MUMS tänker ni nu, det gjorde jag med! Haha ursäkta för denna äckliga uppdateringen men jag var bara tvungen.



Höll mig på kontoret en stund som ni kanske förstår..



Sen blev jag glad igen

you're too good for me, I just have to face it

Efter jobbet åkte jag till Evolver, där min bror hade hängt i några timmar. Kikade runt lite, gick och fikade, till Evolver igen och köpte en mössa till Adam, sjöen vad jag skämmer bort dig, ska jag sluta med! Efter det blev det en snabbis till FMCK Skövdes Enduroskolas avslutning, hann bara med fikat (synd..) eftersom jag var tvungen att gå på ishockey! Ja det var min dag, riktigt trevlig dag faktist, det gillar jag.



Glad kille?



Rådhuscafét i mitt ♥



Rätt sliten idag också, men who cares!

-

Detta suger rätt hårt.

 


Breakfast



Åt frukost igen för första gången på flera veckor tror jag?! Jag som brukade älska frukost förut! Synd, mycket synd..

Sometimes I feel like the lonliest person alive

Åkte till bästa Louise och sov hos henne inatt. Alltid skönt att komma hem till sitt gamla hus och hälsa på! Idag är jag nog den slitnaste tjejen i stan dock, hoppas ingen ser mig! Laters

 


it's better to regret something you did than regret not doing it

Idag har jag inte gjort mycket nytta alls, Sofia åkte hem vid 12 tror jag, låg kvar i sängen bra många timmar för att sedan förflytta mig till soffan.. Pappa kom precis förbi med min cykel också, snäll som han är hade han bytt däck och fixat lite! Måste ju ha en cykel nu när min bil är trasig.. Rackarns!

Skulle göra lite popcorn såhär på kvällen tänkte jag, råkade dock ta lite för lång tid i micron, resultatet kommer här...


Love your life

Åh herregud idag mår man.. Men det får det vara värt efter hur grym kvällen igår var! Började med middag hos Denise med Jennie och Sofia, sedan drog vi oss vidare till Denise vän där det var lite mer trevligt folk. Åkte ner till stan och gick in på Glädje där vi hängde en stund med Sanna och co. Vidare till Bogrens och kvällen slutade på McDonalds som vanligt. Väl hemma krashade Sofia min soffa och även jag somnade rätt gött tillslut!

Sofia!



smile like you mean it

When I look at you, I know you're the one I want

Blev en snabbrunda på stan tillslut, gick in på glitter för att bara säga hej till Sara som jobbade, och självklart kommer jag ut med en ny halsduk därifrån, att jag aldrig kan hålla mig va! Aja, vad gör det om hundra år! Nu är det bara en till byrå jag behöver så jag kan lägga alla mina halsdukar och vantar i, men det är ett senare problem. Nu funderar jag på att kila bort till IP och kika lite fotboll innan jag fixar iordning mig för kvällen, kände ju stämmningen redan klockan 12 (när matchen började två) på stan när alla ÖIS fans gick där och höll på, måste ju se hur mycket folk det är åtminstonde!



Ruskigt snygg halsduk med päls på kanten från glitter, in och köp vettja!

And so I'm back again

Tog en sovmorgon idag, välbehövligt kände jag! Sedan blev det lite Skype och sen hamnade jag på rådhuset hos Denise, trevligt trevligt! Funderar på att göra lite nytta snart och kika lite på stan. När Denise låter mig gå härifrån det vill säga..

 


Spooky shit!

Åkte som sagt till Skara med Louise, blev först en tur till donken med Max och hans vän, sedan skulle dom guida oss till stället där Spökvandringen var som vi skulle på, blev dock en himla omväg till folkets park där det var dans och så vidare, kul grabbar kul.. När jag och min kära syster väl gått in på stället där spökvandringen var så fick man ju vänta ca en och en halv timme på att få gå, rätt kallt kan jag lova er! Men när våran tur väl kom, ja då blev det allt fart.. I början var det väl sådär, men i ett hus råkade vi hamna sist i gruppen, och alla "spöken" började dra oss i håret och dra oss bakåt, det va ruskigt otäckt, hes var man ju efteråt i alla fall!! Blir lätt återbesök nästa år!


Oh happy day!

Idag var totalt annorlunda mot igår, idag har jag varit skitglad hela dagen skönt! Efter jobbet skjutsade jag hem mamma, sedan blev det en sväng till Sara där Matilda även var. Matilda färgade och klippte Saras hår, ruskigt snygg blev hon den där Sara Carlsson!! Nu ska jag åka och hämta upp min kära syster så ska vi fara till Skara (rimmet!). Have a nice evening!


Take me out for a walk

Satt i soffan och kikade på handboll, igårkväll alltså. Då kommer två mjukistjejer och skriker i brevlådan, öppnar och vilka står inte där om Sara och Matilda! Blev att slänga på sig en likadan outfit och hänga på på deras promenad! 



Mystjejerna då!

running makes life better

Det var nog bra att jag gick och sprang lite, för nu är jag inte alls på lika dåligt humör längre. Vad säger ni om Justins nya då? Jag fullkomligt ÄLSKAR den, har haft den på repeat här nu ända sedan jag kom hem, han levererar alltid den där killen!



Drog väl på mig t-tröjan

oh baby, you did it again


The worst is yet to come?

Har nog aldrig varit på såhär dåligt humör i hela mitt liv, och min familj vet att när jag är sur, då är jag sur.. Vet inte vad jag är sur/arg på men detta funkar ju fan inte i alla fall! Håller ju på att döda alla jag ser eller pratar med, inte bra, håll er undan från mig idag säger jag bara! Nu ska jag gå till gymmet och springa tills jag spyr eller nåt, ciao!

Take me out of here

Idag är ingen bra dag, huvudet sprängs och humöret ligger på marken. Skulle bara vilja sova hela dagen men nej nu får jag gå upp och åka till jobbet och göra lite nytta och hoppas på att dagen blir bättre!

 


You had me at hello

Blev hockey idag, såklart! Mycket konstig match som Skövde vann med 3-0 tillslut. Bästa i hela matchen var nog när bortalagets målvakt efter en avblåsning tog pucken och kastade den över plexiglaset, sen låtsades han som ingenting och hjälpte domaren leta efter den.. Skön lirare!


You are my baby


Idag är jag trött, mycket trött. Blev en lite för sen kväll igår, efterklok är jag, men vad hjälper det? Därför bjuder jag er nu på lite tröttis bilder, enjoy!




I'm so happy for you!

Min fina bästavän Matilda och hennes Alexander har förlovat sig! Så glad för eran skull, ni är bäst tillsammans era turturduvor ♥



Ruskigt snygga är dom också! (Snodde bilden av Matilda)



I'm happy in you hands

Har man inget bättre för sig kan man lika gärna chatta lite på wordfeud, synd att jag inte har någon katt bara..


jag gillar det, det gör jag

Ännu en regnig dag, ogilla! Kan ju vara som det var förra veckan, då gör det inte lika mycket att det är kallt. Efter jobbet åkte jag och ställde mig på löpbandet, första gången sen i våras jag sprang tror jag, jobbigt var det i alla fall kan jag lova er! Men jag pinade mig igenom det, som den träningsvana människa man är liksom (okej, var..) Sen skjutsade jag hem mormor och morfar som hade varit på semester på Sicilien, hur go skulle inte den vara nu eller?!



Sprang så fort så kameran inte hann med, way to go, WAY TO GO!

Don't cry over someone who wouldn't cry over you


Ben, Jerry, you're always here for me when I need you


Min syn igår förmiddag, glass och skype höll mina tankar borta från värken i huvudet, och smärtan från alla blåmärken jag hade skaffat mig på något konstigt sätt? Fattar verkligen inte vartifrån! På handen, rumpan och låret, när hände detta kan man undra?!

Weekend

Lördagskvällen spenderades som sagt med lite festligheter, riktigt rolig kväll som fick ett grymt bra avslut på McD, levererar alltid det där stället.. Sorgligt! På söndagen mådde jag till en början skit och låg i sängen fram till klockan två.. Då var jag tvungen att börja städa lite inför kvällen, klockan fem hämtade Sanna upp mig och vi åkte och handlade lite ballonger, tomtebloss och mycket mer roliga saker. Åkte hem och bakade kladdkaka och blåste upp en massa ballonger, hann även med att laga en liten freestylemiddag till oss innan Sofia kom klockan sju. Då blev den en liten surprise med tända ljus, Queen och tomtebloss (hur bra idé det var kan ju diskuteras..) En himla bra kväll helt enkelt!



On the dancefloor eller?



Nattmat - Bästa maten som finns



Baktime



Söta Sanna!



Freestylefood



Made by me, decorated by Sanna Käll



Mys, mys & mys!

The moment I met you

Måndag igen, och helgen gick väldigt fort. Så kan det gå när man har roligt! Kommer upp bilder från helgen senare, så kika in igen om en stund. Skulle mest säga det :)


I let the bad ones in and the good ones go


Min favvo!







Way to early

Vaknade lite lätt klockan 09.37, kom på att Adam körde KM idag, hoppade i kläderna och åkte ut direkt till starten som gick klockan 10.00. Blev sen en heldag ute på Kråkeberget, satt dock mest och sov i en stol i solen men det va skönt det med! Adam vann såklart sin klass, så duktig är han min kära bror!



Adam och John innan start



Ruggigt kallt var det



Just hanging...

Pardey or what do you say?

Träffade Sara på Ica förut, undrade vad jag skulle göra ikväll, vet inte sa jag! Och fick en inbjudan hit till Johan och Johannes fin fina kalas!

 


I'm all yours



Kliar något så otroligt i fingrarna idag!

Du är en riktig kompis



Glömde att visa er den fina presenten Sofia fick av oss, candy!

I think you know what's coming next



Såhät såg det ut när jag kom ut till bilen imorses.. Bara att börja skrapa tänkte jag, men nej just det jag har visst ingen isskrapa! Fick starta bilen och sätta på rutvärmen, men det tog lite väl lång tid innan det smälte så fick köra med händerna KALLT! Mitt nästa inköp kommer defenitivt bli en isskrapa!

Black





BikBok 299:-

Saknade vän!

Ett år, ett helt år var det sen jag träffade henne senast! Men äntligen är hon hemma denna underbara Sofia Lundh! Jag och Denise bestämde oss självklart för att åka och överraska henne. Underbart när hon såg oss där i hallen och sprang fram och gav oss en lång bamsekram, kom allt en tår! Välkommen hem till Sverige igen!

Denise, jag och Sofia för längesen!

Dagens + lite new in


Ny tröja från BikBok (kommer bättre bild på den senare) och ett par av mina älskade Nudie jeans!



Skönsate skorna på fossingarna också

Nighty

Det är kallt, jag fryser, och jag är på ruskigt dåligt humör. Lika bra att jag går och lägger mig.



I kindah just want you here tonight

Halv åtta hos Therese!






Today is today

Vet ni vad som hände idag? Jo jag glömde mobilen hemma imorses! Katstrof, kunde inte tänka på något annat ända fram till lunch då vi äntligen åkte och hämtade den! Helt sjukt vad beroende man är av den där jävla saken..





Hittade lite goda saker när jag besökte Commerce förut..

New in!



Underbar tröja från BikBok!

Höst!



Mysfaktorn är hög

me wanna




Follow me!



Följ min blogg med Bloglovin

Jag ljög..

Blev visst frukost idag ändå, men det var endast för att mamma tvingade mig (eller ja, gav mig förslaget att jag kunde ta med mig mackorna och äta i bilen) och det gick riktigt bra! Så får jag göra fler gånger. Måste även säga att jag inte sov skönt alls inatt, kuddarna var för höga och höll på att trilla ur sängen eftersom det bara var en 90 säng.. Men annars startade dagen bra, med att jag låg kvar i sängen i 40 minuter längre än planerat och hörde hur alla andra var uppe och sprang, det är en skön känsla! Det är nog det jag saknar mest med att bo hemma.

Mammamys!

Efter att ha varit i Lidköping en sväng blev det hem till mamma. Ska sova här inatt eftersom hon ska skjutsa mormor och morfar till flygplatsen sen, så jag får vara sovande barnvakt så att säga!

image description

Soffhäng! (mobilnörd)

Dagens frukost!

Nej, jag har inte glömt av detta, utan jag har helt enkelt inte ätit frukost på ett bra tag! Har mått illa av bara tanken på att äta något på morgonen. Men idag trotsade jag detta och tog mig en skål med jordgubbsyoghurt och cornflakes! Dock skiter jag nog i frukost ett tag till, trodde inte att yoghurt kunde växa i munnen men det kan den, jag lova er! 


I have what some people don't have



Masterchef eller vaddå!
Potatisgratäng med avokado-fetaost-serranoskinka-sallad

Vuxenpoäng eller vad?!

Gick upp, gjorde thé och satte mig i soffan och läste att kapitel i en bok det första jag gjorde idag. Vad hände där kan man undra?! So not me! Måste ha varit all städning igår och en sen natt som rubbade mina sinnen eller något sånt! Efter det gick jag även ner och tvättade lite, sedan fortsatte jag städa det som inte var klart och rensade även i mina skåp och garderober! Vuxensöndag check!







Hämtade alla vinterjackorna från mamma häromdagen, fick äntligen plats med dom i en garderob!



Jag hatar dig, jag saknar dig!

Idag vart det återigen dags för en liten trio-myskväll, fast denna gången gick vi all in! På med mysdräkterna, McDrive, handla lite gott att smaska på och tre bra filmer. Bättre kan det väl nästan inte bli! Dock är det nog sista gången jag vistas ute i min Onepiece.. Gick först från mig till Matilda dvs genom hela centrum började skratta varje gång någon kollade på mig, och det vill säga hela tiden, har nog aldrig haft så roligt när jag har gått själv.. Men hemvägen ska vi inte ens tala om, direkt när vi kom utanför porten började några killar snacka engelska med mig, fick ta världens omväg för att slippa gå bland folk! Dock gick jag förbi tre äldre turkiska män vid resecentrum, dom började skratta högt och innerligt kul att få bjuda dom på ett gott skratt också! Nu blir det godnatt för min del, säkerligen för dom flesta andras också, nattii!



Tre muppets på Maxi!



Jag Saknar Dig, Green Mile & Never Back Down 2 blev dagens filmer!



Friday night, and i'm in love

Blev såklart ishockey igår, Skövde mot Gislaved. Inte den bästa matchen jag sett denna säsongen, defenitivt inte! Synd att dom hade väggen i mål också, ruskigt duktig, well done! Men tillslut lyckades Skövde vinna med 4-3 ändå, dock efter straffar. Men bättre 2 poäng än 1!


Invigde mina stövlar jag köpte för ett bra tag sen, loove den röda dragkedjan i bak!

Yey!

Hittade en påse i hallen, tittade i den och hittade två nya toppar, då blir man glad! Hade helt glömt bort att jag hade köpt dom, fy Therese FY.. Men nu har jag i alla fall något att ha på mig nästa gång jag ska hitta på något kul, alltid uppskattat att inte behöva få panik inför varje utekväll!



Transperent med en svart dragkedja där bak (som om ni är blinda)



Enkel svart glansig topp med hål på axlarna, GRYMT snygg på!

Every day is skype day!



Love ya!

Lunchmys!

Eftersom pappa var ute på ett jobb fick jag åka och äta lunch själv, kul kul! Så nu sitter jag här på Waynes helt ensam och äter en lunchmacka, visserligen en ruggigt god en!

image description

 

image description



Every morning is a new beginning



Hej trött Therese, godmorgon världen!

I'm in love



Hoppas ni (du) blir avundsjuka nu, för jag är coolast i stan, yes så är det nog!

Äntligen

Åkte hem till Louise och bokade flygbiljetter förut. Den 31 oktober bär det av till Stoke-On-Trent till saknade Sandra, kommer bli toppen! Slipper tråkiga Sverige ett tag och så får man träffa sin syster igen, kan ju inte bli bättre. 



Träffade även på lilla Adam när jag var påväg in, gullunge!



Snygg!

Uppladdning

Laddar upp med en chokladboll inför min promenad ända till jobbet, tänkte att jag skulle få dit min rackarns cykel som det är punka på så pappa skulle få laga det någon gång. Det jobbiga är ju bara att det tar minst 30 minuter att gå dit, pest!


Lätt värda 50:-! 
(Kontakta gärna min syster om ni är sugna på att köpa kakor, hon säljer rätt mycket har jag hört)

Today's



Rotade fram dom gamla skinnbrallorna dagen till ära, mums! Annars blev det en casual wednesday, kanske lite åt preppy, ja så var det!

Tessie Tipsar!




L'Oreal Paris Lash Architect 4D, bästa mascaran jag någonsin haft! 169:- eller något sådant, kap kap!

Trio-mys

Vi hade planer på att gå ut och gå, men på grund av det ostadiga vädret blev det ändrat! Gick till Partyland och väntade på att Matilda skulle sluta, sedan gick vi hem en snabbig till henne och tänka sig vad fint dom har fått det där i lägenheten när dom har gjort om det lite! Vi drog oss bort till Sara och på vägen köpte vi såklart med oss kanelbullar eftersom det ju är kanelbullens dag! Blev mys i soffan med mycket prat som alltid! Mucho najso!


Sometimes, you get all that you want


Idag kommer jag spendera resten av kvällen i min nyinköpta Onepiece som kom idag! Dock inte utan att det självklart var lite strul (när råkar jag INTE ut för konstiga saker?!) Dom hade nämligen lämnat paketet till en utav mina grannar, som så fint kom och plingade på och berättade hela historien och gav mig paketet, gulligt så! Måste förresten tillägga att detta plagget kommer jag hänga i mycket i vinter, underbart!

Gröna Milen!

Det är sant, helt sant, var den gröna milen på berget som blev dagens promenad! 



Ute i vildmarken



What a vieeew!

Monday

Precis hemkommen från jobbet, har redan hunnit med ett mycket roligt telefonsamtal med Louise och nu bär det av uppåt berget med Sara för en promenix. Smell ya'll later som jag brukar säga!



Så känner jag idag, vill ge hela världen en puss!

What more can I say

Haha, jag älskar roliga kommentarer, dom kan göra ens dag! Love it!

("Lisa" från Lidköping, make love, not war!)


Hockiiiii

Äntligen fick jag gå och kolla på ishockey igen, två veckor sedan senast jag kunde kolla, abstinens! Skövde vann såklart mot Tranås tror jag det var, ingen bra match direkt och domaren ska vi inte ens tala om.. Många bråk och han hade inte koll på något utan tog lite utvisningar här och var, aja tur att dom vann! 



Bästa platsen, och nej, man störs inte av nätet när man har stått på samma plats i 10 år



The only one to blame is myself



Ja, det är sant, jag gick ut med mina nya skor utan att ta bort lappen under, det är det VÄRSTA man kan göra! Som den rutinerade nya-skor användaren jag är så skämms jag något enormt! Detta får bara inte hända, kan inte förstå hur jag lät det hända... Deppig söndag det blev nu.

Dagens outfits



Tvätt och städ outfiten för dagen



Pälsvästen åkte på för första gången i år, i say you are very welcome back!

On the road again

Gårdagskvällen blev en mycket spontan historia! Kännde mig lite hungrig, och hade ingenting att göra så tänkte att jag väl lika gärna kunde ta en roadtrip till Mariestad och äta lite där, sagt och gjort så blev det. När jag precis kommit fram ringer dock en viss Louise och tycker att jag ska komma till Skara och hålla henne sällskap istället. Fick slänga i mig maten och hoppa in i bilen igen och åka dit, väl framme insåg jag att det var ett mycket spännande gäng jag hamnat hos, räcker nog att nämna en hästmask faktist.. Men trevligt var det ändå!


Bilfilm

Såhär kul kan man ha det i en parkerad bil en fredagseftermiddag..


Freitag

Jobba, hem och byta om till träningskläder, gymmet en stund, åka och handla med Louise, hem till mamma och laga mat, spåra med Louise i skype som vanligt på fredagar (sorry alla inblandade), sova i mitt första rum någonsin myys!



Mycket folk en fredagseftermiddag..



Parkerar utan för huset, och vad hittar man där, jo sin lillebror som ligger på trottoaren..?



Kocken Therese var i farten!



Hmm, where should i sleep? Fanns tydligen tre sängar i detta rummet numera, things change!

nobody said it was easy


RSS 2.0