Friday!

Ja idag är det minsann fredag och vädret suger då det regnar och har sig, såå tråkigt efter att vi har haft sol varje dag i över en vecka, men jaja den kommer väl tillbaks! Finns dock inte så mycket att göra här när det regnar så här sitter jag i sängen och kollar på gossipgirl och fryser ihjäl då det är svinkallt i vår källare! Hann i och för sig med att jobba 45 minuter imorses också, värt! Idag får vi se lite vad som händer, Sofia jobbar ikväll och jag är ledig men utgång blir det nog troligtvis ändå då det ju faktist är fredag..

Här kommer lite bilder från den senaste veckan också, har ju varit dålig på att hålla er uppdaterade, sorry!



Tacokväll i äckelköket i äckelkällaren!



Bladesdag! (med utklädnad don't worry)



Karin och Bella påväg ner från beachen och till afterskiii!



Soffan och jag också!



Firar med Hermans goda mackor efter en hård arbetsdag!



Mer häng på beachen



Jag och Filip hade lite tråkigt på jobbet i måndags..



Trerätters på en tisdag? Jojjomensan i källaren händer det!



Förfest innan Swedish Night-mustasch edition!



Nu är det minsann vår när det växer en blomma på Rendl-beach!



Resultatet efter en timmas solande i backen, fan också..



Moi just nu!


Wazzup

Man skulle kunna säga att jag lever livet just nu, dock är det ruskigt kallt här i vår källare, men annars finns det inte mycket att klaga på! Igår åkte jag lite skidor sedan satt jag utanför huset och kollade film och solade, skönt värre. Sedan var det förfest hos Karin och Bella, Bella jobbade dock så det var bara Karin, Sofia, Anders och jag men trevligt värre hade vi det! Sedan Swedish Night som vanligt på tisdagar, hade faktist en ruskigt rolig kväll trots att det inte var så mycket folk där! Imorses var det jobb som stod på schemat, tog dock bara 1,5 timma så det var skönt! Efter jobbet gick vi och köpte varsin glass och satt och åt den i solen, underbart. Gick hem och sol lite efter det och sedan tog vi en fika med Karin och Bella riktigt bra dag helt enkelt!



Glider mest runt i mina glajjor nuförtiden, lovely!

One month!

Woho flygbiljett hem bokad den 17 april! Så är en månad kvar här, och gud vad jag ska njuta av den!

Vad har hänt här annars då? Åkte lite skidor idag, på första berget vi åkte upp var det som att åka i slushpuppie, not so nice men på Rendl sen var det bra som alltid! Var även en tävling i parken där så den tittade vi på i ca 10 minuter men eftersom det var snowboard som tävlade så var det inte så himla rockigt för dom gör ju typ samma sak allihopa, hejja skidor! Sen mötte vi upp Karin, Bella och Linus i stan och gick och köpte svenskt godis, Marabou daim och lite lösgodis MUMS! Åkte hem och kollade på film och somnade som vanligt sov till klockan åtta och nu sitter jag här och kikar film i min ensamhet eftersom Sofia jobbar.. 



Oh happy day



Sofia var också glad minsann



Chillade lite i liften


Sorry dudes

Altså åh vad dålig jag är på att upppdatera här! Men får faktist skylla på att jag har varit himla upptagen med att sola det senaste.. har ju varit sol i över en vecka nu och mer kommer det att bli, jag är nöjd som sjutton och dom som känner mig vet att sol = en jätteglad Therese! Vad har då dom senaste dagarna bjudit på, hmm;


Måndag: Jobb, skjuts av vår chef till fotbollsplanen där det var en liten turnering eller vad man nu ska säga (vinnaren fick inget pris liksom..) ca 50 deltagare och jag blev första målskytten som den gamle fotbollsspelaren jag är! Mitt lag vann ju även dårå, tyvärr inte på grund av mig men vi vann ändå! Sedan blev det väl utgång på kvällen som vanligt!



Heeela gänget!

Tisdag: Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde i tisdags men troligtvis blev det Rendl för lite skidåkning och sen häng på beachen, sedan ut till Pettneu för förfest och sedan in till Anton igen för Swedish Night, myyycket kul kväll!





Snyggingar allihopa!

Onsdag: Jobb, sen hittade jag och Sofia världens bästa solställe precis nedanför vårt hus, tog med oss allt mjukt vi hade och satte oss där och solade i bara bh och shorts typ, jag mådde bra!



Najs huh?

Torsdag: Jobb även denna morgon, himla mycket jobb denna veckan men jaja.. Sedan upp till Rendl beach för lite findricka för min del (öl för Sofias..) sedan afterski och så skulle jag ju jobba efter det ja justdet.. Men det gick bra som vanligt, man kan ju det där med att bära tallrikar numera liksom!


Fredag (idag): Jobb på morgonen, eller om man nu kan kalla det jobb, städade en lägenhet, gick upp till chefens lägenhet och eftersom hon var ute och åkte skidor (wohoo FF!) så tog vi en frukt och en kopp the och skrev att vi jobbade i en timme istället för en kvart, sånt gillar vi! Sen blev det upp till Rendl för lite skidåkning och sen häng i solen såklart, ner till stan för att först ta en glass i solen för att säga hejdå till en tjej som kommer bli sjuukt saknad, och sedan en mysig fika med några andra sköningar, hann även med att köpa mig ett par feta nya skidbrallor, gröna och fina, I like! Sen blev det snabbt som sjutton hem, åt lite tog en dusch fick iväg Sofia till jobbet gick själv och passade min lille Oscar och hans vän Amelie några timmar, hade disco och teater och allt vet vad! Nu sitter jag dock här i min ensamhet hemma i rummet och väntar på att någon ska dra till stan eller att Sofia ska sluta så jag kan dra dit också men det kommer nog snart!


Mysigt värre att vara barnvakt

Korridoren!



Där är den, den omtalade korridoren där vi sitter efter jobbet och dricker Spars budgetvin, mysigt värre va? Händer även att man tar en lite tupplur där innan jobbet, det är också gött!



Lucas in action!

Time flies when you're having fun!

Ojoj ja! Det är redan den 8 mars och jag har varit här i över tre månder, sickt! Bara en månad kvar ju, sjukt sjukt sjukt.. Blandade känslor om det där med, ska bli urskönt att komma hem men åh så tråkigt att lämna detta stället! Jaja nog om det!

Har väl hänt endel sedan jag var aktiv här senast, åkte skidor hela dagen i tisdags, jajjamensan ni hörde rätt! Tänkte dock inte följa med ut och åka men eftersom min psyksjuka hyresvärds man kom ner och väckte mig blev det ju så ändå, och det är jag mycket glad över för det var den roligaste dagen på länge! Jag var ju bakis på mitt Therese vis, det vill säga att jag är helt dum i huvudet och knäpp, så många skratt bjöds det på den dagen, looads of fun! Det bästa var nog när Sofia trillade av bussen...

Blev såklart utgång i tisdags också med sedan dess har det varit lugnt och kommer vara lugnt även idag, tror att jag har missat några timmars sömn och så.. Råkade liksom somna klockan halv fem på eftermiddagen igår och vaknade runt 12 idag, men gott sov jag och nu är jag pigg igen! Dock skippade jag afterskin idag för känner att man kanske borde ha några "lediga" dagar ibland va, men imorgon är vi påre igen!

Har även fått böter på 50€ KUL Österike KUL, vi har inte ens gjort något fel, åh blir så aaarg, aja ska nog komposera ihop ett tyskt brev och skälla lite på dom, lycka till till mig själv!



I tisdags dårå, enda gången det var sol på hela dagen...



Jag och Soffan frös lite påväg ner!

Let it shine

Vaknade till liv runt tio, chillade i sängen någon timma innan vi begav oss in till city för att handla lite grillmat, men icke! Spar öppnade visst inte förrens en timma senare, träffade Peter på gatan så fick bli en varm choklad i solen på stolar med fårplädar, mysfaktorn var hög! 
Sedan öppnade äntligen Spar så vi fick handla vår mat, tog bussen ut till Pettneu, gick till en backe med snö i där killarna hade gjort upp en eld duktiga som dom är! Grillade korv och pinnbröd, oerhört gott var det, och något som defenitivt kommer göras om många gånger nu den sista månaden här!




Sofia och Peter in the sun



Snacka mysigt!

Hard work!

Sitter just nu i en av lägenheterna och städar, kollar ifall alla tallrikar är rena just nu, skitkul!
Igår blev det visst en utgång det var ju ändå fredag, dock ska jag vila nu i några dagar kan behövas eftersom jag råkade gå på efterfest inatt trots att jag var tvungen att gå upp halv åtta.. Så två timmars sömn blev det men jag överlever nog denna dagen också!



Efterfeest!

 


Ooh what a beautiful day!

Idag var den bästa dagen man kan tänka sig! Upp vid halv elva duscha åka till spar och köpa öl, upp till rendl-beach och ta av sig till bara linne ochsitta och svettas i solen hela dagen! Plus liite öl på det såklart då.. Sedan upp till Taps som är ett afterskiställe, där fick man pussas i dagsljus, snacka najs! Sedan skulle jag ju tyvärr äta på jobbet klockan sex och jobba klockan sju så fick ju dra därifrån vid sex surt! Men jag hade kul så länge det varade så att säga. På jobbet var det sjukt mycket att göra, men det mörkte inte jag då jag var lite småfull mest hela kvällen, får köra på det oftare..!



Steekigt!



Stekigare



Stekigast!

I'm happy!

Ni kankse trodde att jag inte hade överlevt sjudagarsveckan men jojjomensan! Fredagen bjöd på världens party, och även lördagen såklart. Söndagen var helt off sedan råkade det bli lite utgång på måndagen igen.. Måste säga att måndagar är himla bra att gå ut på här, kan vara min favoritdag!

I tisdags hade jag och Sofia en underbart trevlig utflykt också! Upp och ta bussen till en stad som heter Landeck eftersom vi var tvugna att registrera oss och massa sånt där trams, sedan kände vi att vad sjöen, ska man inte ta en tur till mcdonalds på det då? Jojjomensan så det gjorde vi, tog ytterligare en buss och åkte till närmsta donken (vilket ligger typ 4-5 mil härifrån) första mcdonaldsmaten sedan november smakade rätt bra faktist!

Annars kan jag ju säga att vädret är underbart, plusgrader och strålande sol varje dag som senaste dagarna = brännan tar sig, woho! Och idag ser det inte ut att vara sämre direkt, blir upp till beachen och ta några öl för att sedan köra en lite afterski innan jobbet ikväll, good day!



Mums!



Hairspray tema på swedish night i tisdags, jag och Sofia är nog fyndigast i världens som fixade detta åt Anders! ;)

RSS 2.0