Skype



Skype med min söta bror..


Onsdagskvällen

Var med min bror och provade ut skidkläder uppe på billingehus, kikade in Lars nya lägenhet, skjutsade Louise och Max till bussen, ambitiöst och snällt! Nu är det thaimat och True Talent som gäller.


Rainy!


Ledig dag

Var som sagt ledig idag för att åka till Göteborg med Matilda. Vet inte vad som hände, men blev helt plötsligt sugen på att köpa skor, just detta händer väl ganska ofta, men aldrig har jag varit SÅ sugen på att köpa skor.. När jag köpte mitt tredje par sa han i butiken något sånt här "Oj, tredje paret på en dag, kan säga att där slår du mitt rekord. Och jag jobbar ändå i en skobutik..." Där kände jag att det blev lite pinsamt, men inte slutade jag för det, nej nej, ett par till fick det bli! Så nu är jag lycklig med mina fyra par nya skor! 



Drack molnig juice, när det var soligt ute!



Shopping is my passion?



Tog självklart en Mc Bengt på hemvägen!



Glad tjej, jo mycket..;)



Natti!

Nu ska jag nog försöka sova lite, ska ju upp tidigare än vanligt imorgon, fick ställa klockan på 06.45 (!?!??!) eftersom Matilda kommer och hämtar mig för en liten trip till Göteborg sådär mitt i veckan, lite crazy, i know!


Helt vanlig tisdag

Det händer alltid konstiga saker när jag är hemma och hälsar på.. Här kommer några av sakerna som hände idag; ligger i soffan med Louise och låter som två dinosaurier; Adam kommer inspringander vid 8 och är helt dyngsur, frågar vad som hänt och han säger att han vurpade med cykeln i en vatenpöl; Springer ner i källaren och in i duschrummet, drar undan drapperiet för jag trodde det var Adam, men icke, det var Sandra, aja, Adam står i hobbyrummet och bygger skateboardrails i blöta kalsonger sålänge! Ja, det var ett urval av vad som hände idag, inte så pjåkigt att va hemma och hälsa på ändå!



Adam efter vurpan, vågade inte visa sig..

gästbloggar'n lollo här :'PXD

Hej, jag är Thereses syster Louise, och jag har bara en sak att säga:

Jag gillar mat.

Edit: Therese också.

Tvättdags..

Orkade inte vänta på någon tvättid så blev att åka hem och tvätta hos mamma istället, hängt här mycket det senaste känner jag! Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, underhåller mig med Disney Channel, cola och choklad sålänge, dumt att klaga känner jag.. Blir nog hem och städa lite sen, när man ändå har börjat vara duktig menar jag! 



Kvällsmaten typ!

Finner inte ord

Nepp, så kul är det att umgås med Louise! Åkte till henne för lite häng, blev även kareoke, girltalk och vissa andra saker som ej bör nämnas här! 



Städning på g



Mamma hade lekt houswife och bakat paj, lovely



Hittade en rätt najs kudde att ha som hatt..

Måndag

Det va som sjutton vad helgerna alltid ska gå fort! Bara hoppas att veckan går fort så det bli helg igen, eller? Aja, detta var nog det mest onödiga inlägget jag skrivit någonsin! Laters!

Sweet sunday..

Uppstigning klockan 8 imorses för att ta en taxi till tåget. Var man inte vaken innan taxiresan så var man det definitivt efter, med whiplash på köpet! Inte nog med det så körde han fel.. Men men vi kom fram hela och i tid, way to go taxidriver!

Väl hemma blev det soffläge och vaknade till liv nu ungefär, skönt att vara utvilad första gången på 5 år känns det som! Ska kila ner till tvättstugan och kolla efter tvättid, har lyckats undvika denna tråkiga sak i över en månad, men nu börjar underkläderna ta slut och tvättkorgen har svämmat över för längesen!



I väntan på tåget, trött tjej!

Schlagerfest!

Kom fram till moster runt 12, hängde lite med kusinerna innan dom var tvugna att åka till sin barnvakt. Sen blev det någon timme med att lata sig i solen på altanen innan vi började göra iordning oss, vilket skulle ta några timmar med tanke på hur otroligt snygga vi skulle bli! När vi var klara började vi vandra mot festlokalen, som tyvärr låg en bit bort och mitt i centrum.. Alla vi mötte kollade lite konstigt på oss, dont know why... Hade i alla fall en grymt rolig kväll! Får inte heller glömma att nämna min utmärkta insats som lagledare för mitt bord, kammade in full pott på vårt lilla uppträdande, good job!



Underbart skönt!



DJ Tessie bjöd på bra musik!



Sweet...



Inget konstigt alls..



Fick endel kommentarer om mina "korta" ögonfransar, haha



De nyblivna 40-åringarna!



Här vare disco!!

On the train

Sitter på tåget upp till Nykvarn för att senare ikväll gå på 40-års fest för min moster! Blir väl jag och 40+ are men det kommer nog bli grymt! 




Shoes

Idag glider jag runt i mina favvodojjor för tillfället!


Dålig start

Tänk er att ni har smörat smörgåsarna, tar fram osten, och så är den möglig! Inte en bra start på dagen kan jag säga, var ju så sugen på ostmacka, därför påläggs-strejkade jag helt, bara för att.. När jag sen åkte förbi mammas jobb påväg till mitt jobb (mycket jobb där), blev jag på mycket bätre humör eftersom hon sa att jag såg cool ut i min bil, love u mum!



Riktigt såhär illa såg den inte ut, men en lite vit fläck var det på min älskade ost..

Silver


Birthdayparty!

Min söta lilla bror fyller hela 11 år idag så var hemma hos mammsen en sväng och firade honom lite förut. Tårta och hela kalaset var det, smaskigt! Bästa mormor hjälpte mig även att sy klart min klänning! Hann även med en välbehövlig pratstund med Louise, du är bäst och jag älskar dig så mycket! 



Födelsedagsbarnet, bjöds även på lite tacos, GOTT



Ingen ovanlig text på Adams tårtor direkt..



Louise, mormor och morfar:)

Back to business!

Hittat på ett nytt litet projekt, make a dress! Kommer bli grymt snygg, eller det är den i mitt huvud i alla fall sen får vi väl se hur den blir i verkligheten också.. Men det ska nog gå fint! Så just nu taggar jag för klippning och nålning med lite True Talent på 3:an, bättre kan det väl nästan inte bli.



Oh hello!

Höll på att göra bort mig TOTALT imorses.. Gick upp ur sängen bort mot fönstret för att dra upp persiennen, som TUR var vred jag på den före! Där stog jag i bara trosorna, och utanför fönstret stog nämligen en målare på en skylift och målade taket över min balkong, sprang in på toan och fick helt enkelt stanna därinne tills han hade åkt iväg eftersom jag redan hade hunnit vrida på persiennen och han såg rakt in i hela lägenheten! 



Maria Montazami!

"Skulle jag kunna bo där temporärt? sure why not. Okej nu kanske jag ljög lite, jag skulle aldrig kunna bo där."


Sommarland

Igår var det dags för den årliga turen till Skara Sommarland! Gött väder, ruggit bra sällskap och ett VIP band på det (vilket innebar att man fick en muffins, yey!) och dagen var hur bra som helst. Erbjöd Louise 500 kr ifall hon åkte vattenrutschkanan fritt fall, men inte då, lame!








Varberg all day long

Första roadtripen med bilen gjord, blev en tur till Varberg för att hälsa på älsklings Anton som är där på semester. En promenad runt fästningen och mycket mer hann vi med innan jag åkte hem igen. Hann även med att springa in en snabbis på Freeport och köpa ett par nya Nudiesar, bästa jeansen någonsin, och inte nog med det, till ett pangpris på 799 istället för 1200, that's what i call kap!



Rooadtrip!

Bilägare!

Ohyea, it's true! ÄNTLIGEN tog jag tummen ur och köpte mig en bil. En liten söt BMW blev det, kollat på en sedan i vintras men inte orkat leta upp någon bra och vips så fanns denna godingen framför mina ögon. Blev en snabb provkörning och sedan köp direkt, bilhandlaren blev glad och jag blev glad!

Kom hem med den runt 21, då ringde pappa och ville motortvätta den, och varför inte så det blev en kvällstvätt och sedan hämtade jag upp Matilda och Alex för en liten premiärtur, GOOD DAY!



Bästa pappsen fixar och donar


Hittade en mask på vägen, finns visst folk till allt...

Muffins

Hade inget annat för mig så passade på att baka lite muffins! Hade inte riktigt alla ingredienser hemma, men det löste jag ändå bra som man är. Vaniljmuffins med chokladbitar ligger alltså numera och väntar på mig i frysen dagen då jag blir sugen, mums!





Myys

Drog med mig Sandra till Lidköping för att kika på en bil jag hade tänkt köpa, men icke, den va tydligen inte där just idag, utan jag fick komma tillbaka imorgon. Stackars försäljaren fick dåligt samvete eftersom vi hade åkt "ända" från Skövde och försökte göra allt för att dom skulle köra dit bilen redan idag haha. Men vi var inte mindre glada för det utan satte oss på ett mysigt cafe och tog en fika istället. Längesedan man umgicks ensam med storasystern min, riktigt kul, och extra kul med tanke på att hon snart ska flytta tillbaka till England igen, buhuu, ne men det är bra, ännu en anledning att åka till England ofta liksom!




Nelly in my ♥

Klickade nyss hem dessa godingar från Nelly:







(15,5 cm klack på skorna, damn kommer bli över 180 i dom!)

 


Banana

Ska avråda er från en sak, ät inte fryst banan. Var ruggit vidrigt, konsistensen var som gammal glass och smaken som banan, båda lika äckliga!



Kan även passa på att säga att om ni nu ändå vill testa detta, frys bananen utan skal..

Bästa systern 2011?

Ja, det borde jag kvalificera mig till efter idag! Tog med mig Adam för en liten shoppingtur, eftersom han fyller år om en vecka eller så. Kände att det va lättare om han fick välja lite saker själv. Detta var väl inte den smartaste iden då min söta lilla bror är världens märkesnörd.. Menmen han blev glad i alla fall, min plånbok blev väl lite mindre glad men den fylls ju på snart ändå så att säga..



Någon ville inte vara med på kort 1



Någon ville inte vara med på kort 2








Snygg i nyinköpta jackan och allt!

Sunday!

Upp och hoppa tidigt ännu en dag denna helgen! Kvart i åtta kom pappa och plockade upp mig för att åka till jobbet där vi bytte om och bytte fordon till motorcykeln och drog oss upp till Kristinehamn för att titta på Adam när han körde cross-tävling. Hade dock ett för stort mc-ställ på mig så vinden tog tag i det och det kändes som att jag skulle åka av motorcykeln hela vägen i princip, men jag klarade mig som tur var! Hängde där några timmar sedan hem och duscha, hämta Anton och hänga med honom, trevlans.




Saturday day

Upp och hoppa tidigt för att kika på stan med Sara och lilla Nova, mycket trevligt! Efter det hade jag två dö-timmar så passade på att utnyttja dagen till fullo genom att åka hem till mamma för att träffa Louise och ta en powernap i hennes säng, välbehövligt efter fredagen.



God frukost på donken fixade vi också!

Friday night

Fredagen bestod som ni förhoppningsvis redan har läst av mat på Mangos, Bio och sedan bar det av till Frida för lite festligheter. Och för er som inte redan sett den så rekommenderar jag VERKLIGEN filmen Bridesmades som vi såg. Skrattade i stort sett hela filmen, så klockren! 



Mumsig mat!



Mumsiga popcorn!

Mys med bästa Adam ♥




Big is better?

Körde på dom små makaronerna på lunchen idag, koktid på 25 minuter, yes it's true! 


20 års kalas!

Redo för att kila bort till Matilda och Alex som båda har fyllt 20 år nyligen, så blir till att fira dom så smått (stort). Man fyller ju bara 20 år en gång så att säga! Lite surt att man ska upp klockan halv 8 imorgon bara, men det får man leva med. 


Ma girls

Ikväll för jag ÄNTLIGEN träffa mina tjejor igen, va ruskigt länge sen sist! Blir mat på Mangos, bio och troligtvis lite chillidill efteråt, I like!

Bjussar på en ytterst nördig bild till detta!


Fredagsfika!

Farmors blåbärsmuffins bjöds det på idag, MUMS! Känner att jag är inne i en blåbärsperiod just nu, blåbär till frukost igår och idag, glass och blåbär till middag igår, blir nog lite blåbär ikväll också!





Snyggt!

Blåbär

Startade min dag med att äta lite blåbär, helt okej. Fick en hel låda av farmor och farfar som dom hade varit ute i skogen och plockat, man tackar och bockar!


Godmorgon!

Vaknade till ösregn och åska, nice! Inte nog med det så hade jag världens knäppaste dröm. Det var något om att mamma hade skaffat en ny lite söt hund, men den var inte så oskyldig som den såg ut, för den stoppade alltid in sin hundmat i min näsa när jag sov. Fick plocka ut 3-4 stora matbitar varje morgon, haha när jag tänker på det nu så känns det lite som att jag faktiskt har haft lite hundmat uppe i näsan!



Såhär söt va den..



..men innerst inne såg den ut såhär!

Någon gång ska vara den första..

Ja, så sant som det är sagt! Första "krocken" kirrad i söndags, kan kanske inte direkt kalla det krock var mer en sidospegelstouch.. Två bilar med trasig sidospegel blev i alla fall resultatet. Inget större drama än så blev det, hade väntat mig att min första krock skulle bli en frontalkrock eller något sådant, men får väl nöja mig med detta.. Tror även att mina passagerare Anton x 2 tyckte att detta räckte



Ser ni den fina spegeln?

Dråpsalget!

Uppstigning klockan 05.00, eller uppstigning och uppstigning, blev aldrig någon sömn för blev aldrig trött och när man väl ville sova var det någon jävel som puttade på en så man inte skulle somna.. En tur till Skara och tillbaka, en tur för att hämta pappa, och sedan vidare till tibro där min skjuts skulle plocka upp mig, och SEN var jag äntligen påväg till Örebro och crosstävlingen jag skulle på. Underbart väder, duktiga killar som körde, ruskigt roligt sällskap än en gång, ja så kan man sammanfatta det hela!



Fruktstund såklart!



Ruskigt bra häng hade vi



Supporterclub no1

Ojojoj..

Haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit blogga ett endaste dugg, förlåt mina vänner! Dock kommer ni få många roliga inlägg när jag väl får tid, kanske kommer något redan idag, annars imorgon! Stay tuned!



Scaary!

Läste precis igenom mina anteckningar på mobilen där stod det "ladda ner massa gamla godingar, bailando osv." en minut senare spelar dom den på radion, what are the odds liksom?! Bjuder på er på den grymma låten, och videon ska vi inte tala om, också!



Fredag!

Då var det fredag igen, första jobbveckan efter semestern har gått riktigt snabbt faktist! Kan ha berott på det grymma vädret som gjort att man har haft fullt upp hela dagarna. Dock tycker jag det är skönt att det är mulet idag, så slipper jag känna mig stressad att sluta för att gå ut o lägga mig i solen. Sorgligt att jag är så egoistisk men vem vill inte va brunast i stan liksom?



Ungefär såhär ser det väl ut, dock utan havet och surfarna.. (Från Teneriffa i vintras)

Göta kanal aight?

Var snäll idag som åkte och hälsade på min älskade syster som har bosatt sig i Töreboda för en dag eller två. Gick en liten promenad längs kanalen för att hitta ett bra ställe att bada på, vilket vi inte gjorde så fick bli till att lägga sig och fika och sola lite istället. Kom även att tänka på en sak när jag var där, 90% av alla som bor i Töreboda måste vara över 80 år eller något, såg BARA äldre personer! Tur att jag och Louise kom och freshade upp stället menar jag..





Fin konst gjord av Törebodabor, så talangfulla!




Äntligen bad!

Efter tre sjukligt varma dagar fick jag äntligen bada i en sjö! Hämtade upp Anton så åkte vi till Lidköping och en skabbig strand vid Vänern, var tvungen att gå ut 200 meter för att vattnet skulle gå upp till knäna ungefär.. Men annars så var det kul, lärde mig att kasta macka på nytt (klarade sex studsar!) och hittade hallon och blåbär i skogen bra dag!



Pussel!

Mamma lyckades lura på mig ett gammalt pussel som föreställer James Dean, på tre timmar har jag lyckats göra klart ramen... Kommer nog ta flera veckor att göra klart! Aja, tidsfördriv när man har tråkigt och vill ha tråkigare är det ju i alla fall.





Det värsta är nog att bilden på honom inte ens är snygg!

James Dean



Glider runt i min ytterst snygga t-shirt som jag lyckades hitta när vi var i Palma en dag och shoppade, mums?

Donkelo crossbana

Här kommer några få bilder på Erik och Alex som jag tog igår när jag (osmart som få) fåljde med mamma till crossbanan istället för att åka och bada. Dock hade jag faktist ruskigt roligt, vilket både berodde på att det var lääängesen jag använde systemkameran och även på det otroligt roliga sällskapet!








Back to work

Efter tre veckors semester är det back to work som gäller idag, känns väl sådär när det är sånt sjukt fint väder ute, men a man gotta do what a man gotta do, så att säga!



Taggad tjej för jobb, yes indeed

RSS 2.0