Present!



Underbara glassgubben på jobbet kom in och gav mig denna efter att han hade fyllt på glass i frysen, blev utomordentligt glad måste jag säga!:)

Roadtrip

Gårdagen bjöd på en lite mini-roadtrip till Skara, åkte över alla järnvägsövergångar som fanns, åkte till Ardala och tittade på deras lampor, såg kyrkan, handlade på Citygross, svettades nästan ihjäl i bilen eftersom Anton va så het också, ja det var väl ungefär det:)


Sammanfattning av Skara

New day, new style

Min älskling har fått ett nytt skal, bling på hög nivå, that's how we like it, me and my baby!



Food!



Bland det godaste som finns, kan vara för att det påminner så inni sjutton om London, är nog mest det..!

Söndagsmys!



Cheese crackers och cider till reprisen av Solsidan, helt okej söndagskväll:)

"Vardagsrum"



Lite nytt till soffhörnan blev det inhandlat igår, bland annat en ny pläd (så slipper jag frysa knäna av mig (haha!)), lampa, nya ljus, tavelramar (dock inga kort i dom än) och lite fönsterinredning.

Roadtrip!

ÄNTLIGEN blev det en resa till Ullared för att köpa massa roliga saker till lägenheten. Sleepover hos Matilda och Alex med uppstigning klockan 05.00, hårda bud där! Kom dit vid halv 9, åkte därfrån halv 6.. Heldag kan man säga! Fick i alla fall med mig en massa fint hem, både nödvändiga och onödiga saker som vanligt! 




Taggade tjejer och en trött kille i bilen klockan 6 på morgonen!


Housewife

Plockat iordning, dammat, dammsugit, vattnat blommorna, ja idag har jag varit en riktig housewife! Ska snart fixa till något gott att äta också innan jag drar mig bort till Matilda och Alexander för att köra en liten sleepover eftersom vi ska upp klockan 05.00 imorgon inför vår roadtrip! Sjukt taggad! 



Ja detta var ju innan jag hade städat då, så vet ni det..

AJ!

Träningsverk! Kan inte ens sträcka ut min högra arm helt, rätt jobbigt! Skulle nog inte kört två pass i onsdags... Men gjort är gjort! Imorses blev det lite soft gymhäng med Matilda, gick bara en stund på bandet, skulle inte ens vilja veta hur min armar skulle kännas imorgon om jag körde dom andra maskinerna liksom.. 



Helt onödig bild, men ser så tråkigt ut utan!

Morgonträning

Gick upp klockan 07.30, och vet ni vad jag gjorde?! Jag gick och tränade, klockan halv 8 på morgonen! Trodde aldrig detta skulle hända, men till min stora förvånign var det faktist skönt, och på gymmet var det jag och pensionärerna ungefär.. Men nu ska detta bli en tradition, varannan morgon it is! 



Lägenhetsfix

Min måndag har bestått av byggande av en byrå, städning, och fix av balkongen. Blev riktigt bra tillslut, men det tog ju sin lilla tid.. Började bygga byrån igår, men skruvmejseln gick tyvärr sönder så fick fixa ny idag och nu är den klar! Så nu har jag fått bort alla flyttlådor utom en liten rackare, får se vart jag ska göra av den, future will tell. Tog även tag i att skära till mattan till min balkong så slipper man gå ut på ett kallt betonggolv utan istället en gosig matta! Nu är jag helt slut och vrålhungrig, den som kommer med mat till mig nu vet jag inte hur jag någonsin ska kunna tacka, så komsi komsi!

Här kommer lite bilder från mitt måndagsprojekt:)



Halvfärdig!



Före..



Efter!



Mysig matta såå:)

Cravings

Helt sjukt vilka snygga skor! Känner en måste-klicka-hem känsla.. Får se hur det blir med den saken 1649:- liksom, det kliar så inni sjutton i fingrarna dock.. Jeffrey Campbell kan sina skor!

Gårdagskvällen

En tur till Töreboda på 30-års kalas för Erica var vad kvällen började med, god mat och trevligt umgänge. Sedan bar det vidare till Lidköping ännu en gång, där mötte jag upp Robin och tog en sväng i stan och kollade läget, tror det kallas ströga på Lidköpingsspråk.. Åkte vidare till någon fest där vi va en lite stund och sedan åkte vi en sväng till och träffade en som även jag kände, yey jag kände två personer i Lidköping den kvällen, snart kan jag nog kalla mig Lidköpingsbo va?! 





Två underbart fina bilder på min söta bror..♥

Lidköpingshäng!

Upp klockan 07.30 på en lördag, kändes sådär.. Hade tydligen snarkat gärnet så Matilda stackarn inte kunnat somna heller, aja, gjort är gjort! Fyra lagom pigga tjejer satte sig i bilen för att åka till Lidköping där Alina och Louise skulle åka gocart med sin klass. Medans dom körde åkte jag och Matilda in till centrum för att kolla runt lite. Hittade en marknad på torget som vi strosade runt lite på, vi kom ju ändå dit halv 10 så inget annat var ju öppet. Utforskade även en secondhand butik, kändes som att man kom in i 50-talet när man gick in där, och luktade samma.. Sedan gick vi och satte oss på Rådhusfiket, och det säger jag bara, sämsta fiket i världen! Aldrig ätit en kladdkaka som varit tunnare, blekare eller fulare i hela mitt liv, so not worth it! Men förutom den lilla incidenten var det en urmysig förmiddag i Lidköping med min bästa vän!:)










Dubbeldate

Fredagen bjöd på lite dubbeldate, eller ah, Matilda och hennes syster Alina, min syster Louise och jag. Vi tog våra cyklar och cyklade bort till ICA Maxi för att handla tacos och så. Blev även en sväng till donken för att köpa paj, första gången för mig och det blev varken en hiss elelr diss på den utan den va okej. 
Körde räser tillbaka (jag vann såklart) till Matilda där vi lagade mat och sedan kollade på några filmer innan vi slocknade i soffor, sängar och jag vet inte vart. 








Sommarens måsten!

Här kommer en lista på saker jag MÅSTE göra i sommar. Dock är det ingen svår lista så jag kommer troligtvis klara alla saker lätt som en plätt!

Sola och bli brun
Bada i sjö, hav och pool
Grilla
Hänga i olika parker
Smögen
Åka tåg i Skara
Utomlandsresa
Rooadtrips!
Lite party kanske..
Sköna chillkvällar med fina vänner
Spontana, sjuka grejer


Den bästa dagen





SAKNAR!♥


Skit!

Asså, nee, nu blev det jobbigt, går och lägger mig! Orkar inte med detta längre, skiiiiit!!

Fredag Lördag Söndag

Cykelcruising, kinamat, gos med kattungen och film med Matilda och Alexander var vad min fredag bjöd på. Vart lite sömnigt under filmen, Matilda sov i princip hela och jag tog en tupplur i mitten, men den var nog bra...





Världens sötaste katt!



På lördagen blev det först mest chill hemma i lägenheten, skulle gått och invigt mitt gymkort egentligen men det var jag självklart för lat för. Sen blev det en tur till Lidköping och hade mig, trevlig lördag i alla fall:)



Söndagen spenderade jag halva dagen i sängen, gött.. Sedan blev det en tur hem till mammsen för att städa ur det sista ur mitt rum där, det bjöds även på grillat, och jag klagade inte! Hjälpte även Loulou att flytta in hennes grejer till mitt galma rum, där kommer hon trivas finfint tror jag, hon kommer känna min själ, helt underbart för henne!



Synd att hon visst råkade ha ungefär hälften så stor säng som jag hade...

Hockey

Börjar min fredagskväll med att kika på ishockey och äta lite glass, helt okej!



Peach melba ♥ CocoPops

Snyggaa

Vem satt inte i mitt trapphus när jag kom hem idag då?! Jooo min älskade syster såklart, underbar överraskning! Blev pizza (fick bjuda som vanligt..) skypehäng och endel blåmärken... Hade i alla fall en superkväll, saknar dig redan Loulou:( buhu!♥

Bättre sent än aldrig!

Här kommer massa bilder från helgen som gick, har inte riktigt hunnit lägga upp dom i veckan, men hoppas ni blir nöjda nu iaf!
Började lördagen med chill i kyrkparken med bästa Matilda och Alexander och lite gott att äta:)
Nya brillor?! ;)

På kvällen blev det efter lite dålig planering grill och förtäring hemma hos M&A. Sedan bar det vidare mot LaVida för smarriga drinkar!
Fina fina vän ♥


Så klockren!!

Äntligen glass!


Äntligen är hon tyst med glass i munnen, och så ska det låta är slut, sköööönt!

Så ska det låta

Musikaliska Denise ville gärna se på Så ska det låta, men nu orkar jag inte mer, hon slutar ju aldrig sjunga med! Nu stänger jag snart av, orkar inte med hennes och Sara Löfgrens duetter.... Nu blir det Talang, och ska ge Denise glass så hon blir tyst.. I alla fall i några minuter.

Mysigt och gött har vi det här hörrni!

Mästerkocken

Rösti, creme fraiche, svart caviar och rödlök satt gott i magen efter min löptur. Ser även rätt proffsigt ut om jag får säga det själv, det var ju ändå min dröm när jag var liten att bli kock, jag skulle nog satsat på det!


Hurtigt

Idag var jag duktig och gick ut och sprang en sväng! Med Bruce i öronen och inte tänka på något annat än musiken, det behövde jag idag...

Hurtig tjej!

Grattis pappa!

Idag vart det att åka till pappsen som fyllde år, av mig och Sandra fick han en redigt bra skål. Fast påsen var snäppet vassare, kommer bli ny standard inslagning framöver känner jag, lätt också!

Dagens

Såg helt skev ut, mer än vanligt asså, så fick bli lite bostongurka på den!
Dagens består av skinnjacka från HM, stickad tröja BikBok, Jeans Nudie och Converse på fossingarna

Offer

Tjenaree, igår blev det inget bloggande eftersom det var en heelknäpp dag!
Igår var jag verkligen ett offer hela dagen, började med att jag drömmde värsta mardrömmen, vaknade och märkte att jag fortfarande levde, puuh! 
Sen flöt det väl på rätt bra, tills ingen svarade på sms eller meddelanden på facebook, känn er träffade mina kära vänner!!;) hihi

När jag kom hem märkte jag att min facebook och min hotmail var hackade, 'hackern' började dock chatta med en kompis på msn samtidigt som jag var inne, så där fick jag mig en pratstund med honom, och lyckades se till att han fick feta skuldkänslor så att han hjälpte mig att fixa tillbaks både mailen och min facebook!

Sedan hade jag flyt igen, hade en riktigt efterlängtad och ytterst trevlig skype-pratstund med Sofia, fick följa med till Starbucks till och med, det var grymt! 

Ha en fortsatt finfin dag så ska jag försöka skriva lite mer här ikväll ska ni se! Puss och Kram!

Valborg

Min valborgskväll spenderades med min älskade syster Louise på min balkong i kvällssolen, underbart! Började med att cykla till Willys för att köpa engångsgrill och lite gott att grilla, men icke, alla grillarna var slut så där gick våra planer på att grilla i kras.. Det fick bli stekt korv och balkonghäng istället för att sitta på gården och grilla, men det funkade det med, hade en urmysig kväll med min Loulou i alla fall!



Försökte så gott vi kunde!


RSS 2.0