Visste det!



  • Sko-shopping
  • Stöka ner
  • Skratta
  • Vara oseriös
  • Sova
  • Dricka budgetvin
  • Köra bil
  • Vara bäst!!

Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Check, så var två av fyra must-haves beställda, mycket nöjd! Har förövrigt spenderat eftermiddagen/kvällen på gymmet, och sedan framför BB 24-7, alla deltagare från denna säsongen var inne på fest, vilket kaos! Okej jag vet att jag är världens nörd, men jag har inte så mycket annat att göra på kvällarna så ni får ta det, haha! Vad mer har jag att berätta, hmm, jo att det ser ut som ett totalt bombnedslag i min lägenhet just nu! Så den som vill få gärna komma hit och städa, jag kan bjuda på kakor och saft, alternativt pulverkaffe (har ingen kaffekokare då jag inte dricker kaffe) kom bara kom!



Festival

Månste ju gå all-in när man åker på festival, så nu blir det minsann lite nytt i garderoben! Här kommer ett kollage på saker jag MÅSTE köpa.


Mirror

Shopping med Bella, chill hos Matilda och Alexander, promenad med Sara och Matilda och sist men inte minst fotboll på tv! Där har ni min dag i kortversion, hinner inte skriva så mycket för jag måste få min sömn, snoozar på tok för länge på morgonen om jag inte är utvilad!


Keep on doing it

Fika med Bella på Pim's efter jobbet för att planera lite inför vår födelsedags-fest, kommer bli gryym! Gick en svång på stan för att hitta lite grejer, men hittade inte det vi ville ha så det får bli en annan dag.
Drog mig till gymmet och körde konditions och styrkepass, nu jävlar är jag peppad på beach 2012.


Måndag

En helt vanlig och ganska tråkig måndag har det varit idag! Jobbade, åkte hem och tog det lite lugnt i någon timma innan jag cyklade till Feelgood. Väl där började jag med en halvtimmas uppvärmning på cykel, sedan blev det en timma på löpbandet! Var rätt svettig och go efter det.. Handlade och cyklade hem och dog i soffan. Mer än så har det inte blivit och nu ska jag sova!


Sol i Skara

Spenderade större delen av min dag i Skara, grillat till lunch och middag och massvis med sol, musik och bra sällskap! Kom precis hem och nu är det sängen som gäller, godnatt!

 


Grill och Eurovision

Min lördagseftermiddag bjöd på fika hos mormor för att fira mors-dag lite i förskott. Efter det stannade jag hemma hos mamma för att bli bjuden på grillat med massa goda tillbehör! När jag ändå var där och inte hade några direkta planer för kvällen stannade jag även och kikade Eurovision, hade en riktigt trevlig kväll med mamma och Mikael!

 


Morgonrunda

Bättre start på dagen än att ta en långpromenad i solen kunde jag nog inte fått. Nu kommer något jag inte sagt på läänge, jag älskar faktist svensk sommar ändå!


Taggad

Nu taggar vi för en helkväll framför eurovision!!


Kunde inte låta bli..



Kan Skara? Skara kan

Hade en ruskigt rolig kväll igår! Bjöd på allt från att bara ta det lugnt i solen, kubb, gitarr&sång och mycket mer. Gick till Kullenfestivalen, det var inget att ha men träffade många mycket roliga människor. Skara, vilket ställe egentligen, men kul! Tog bussen hem och somnade ruskigt gott på direkten!


P&L



Fått mitt schema till P&L!! Ska vara vid någon scen tydligen, blir nog kul. Jobbar dessutom bara två dagar, kan det bli bättre?! Fick även reda på igår att flera sköningar skulle dit, så min första festival i livet kommer defenitivt bli bra!

Grillkväll

Kvällen igår bjöd på ännu en grillkväll! Denna gången hos Filip, med smartare vänner som hade tändvätska. Missade dock Eurovision ännu en gång.. Tredje gången gillt på lördag får det bli!! Hade en riktigt trevlig kväll!


Fredag, Löning, Fest, Sol

Godmorgon! Eller jag har varit vaken ett bra tag, har hunnit duscha, äta frukost (!!), besöka vårdcentralen med min bror Adam, skjutsat honom till skolan OCH varit hemma hos mamma och hämtat lite tvätt jag glömt där! Där snackar vi effektiv morgon. Nu blir det jobb, efter det åker jag till Skara för att festa lite och sen Kullenfestivalen, har aldrig varit på den så kände att det var dags nu! Ha en bra dag i solen mina fina!



nyvaken!

Glöm dina bekymmer

Jobb, sol, sol, sol & träning = min dag, ciao!


Sommarkväll

Hann med oerhört mycket idag efter jobbet! Gick ut och lade mig på gräsmattan läste tidning och kollade gårdagens Big Brother-avsnitt samtidigt som jag solade (effektivt). Tog en promenad efter det, när jag nästan var hemma fick jag ett samtal av Lucas som tyckte jag skulle följa med till Simsjön och grilla och ha det gött, vilket jag gjorde, så hem och byta om snabbt som sjutton och iväg dit. Riktigt trevligt sällskap, dock lite svårigheter med att tända grillen utan tändvätska men det gick tillslut! Kan även tillägga att jag troligtvis har fått 100 mygg/knott-bett på köpet, uuh vad det kliar överallt!








We can burn brighter than the sun

Idag har varit en riktigt bra dag! När jag kom hem från jobbet väntade Louise hemma hos mig, åkte och hämtade ett paket på posten (mina underbara skor!!!) och köpte lite fika. Satte oss i gräset utanför min lägenhet och solade och hade det gött innan det bar av till gymmet, hurt hurt!




Lunch i solen



Underbart skönt att sitta 45 minuter av lunchen i solen på pappas balkong, ätandes penne och köttbullar & lyssnande på bra musik!

Bloody Sunday

I mitt fall var det i och för sig inte en sådan! Tog en frukost/brunch/lunch på Rådhuset med Bella, hängde där i solen ett antal timmar innan vi gick och köpte en glass och satte oss på Hertig Johans torg någon timma till!
Åkte sedan till Louise och pratade med henne en stund. Och eftersom Lars precis höll på att laga mat så blev det middag där också, till och med efterrätt! Åkte hem för en filmkväll efter det, trevlig trevlig dag!



Raybans, skjorta, jeans och platå-ballerinas var klädseln för dagen



Favvosmörgåsen med fetaost och svarta oliver!

Casual Saturday

Idag har jag inte gjort mycket alls! Mest legat i sängen/ soffan och kollat hockey varvat med BB. Nu ikväll var det dock filmmys med Sara, Matilda och Alexander som gällde och kom hem ganska nyss. Nu har ju även Mulan flyttat, kommer nog allt bli lite tomt men ack så rent och fint det kommer bli..! That's all for now, godnatt och sov så gott!



Chillade som basketspelare idag, cooltjej!

Friday night's gonna be alright

En riktig spontanare blev det igår, tog cykeln till Bella vid kvart över 10 efter många om och men om vad vi skulle hitta på på kvällen. Tillslut kom vi fram till att vi skulle gå all in och gå ut och se vad som hände. Råkade dock fastna hos Bella hela kvällen men vi tog oss i alla fall till Mc Donalds vid två! Heelt onödigt eftersom vi tänkte att vi kanske skulle träffa någon man känner, men icke, inte en endaste såg eller träffade vi! Helt sjukt! Så vi åt våran cheese och trampade hemåt igen, men hade en ruskigt trevlig kväll ändå men prat om allt mellan himmel och jord!



Är det fredag så är det..

Lugn Torsdag

Ja idag har jag inte gjort mycket! Vaknade runt 12, gick ut och sprang en bit sedan har jag suttit fastklistrad framför hockey sedan dess! Men lilla Mulan piggar såklart upp det hela när hon får superenergi och springer fram och tillbaks och hoppar upp och ner överallt i en minut sen springer hon och gömmer sig under sängen. En katt skulle man kanske skaffa sig, enda nackdelen är väl att det blir så rackarns hårigt överallt!!



Så mysigt att vakna upp brevid denna gullisen!

Lill-Lördag fast fredag?

Kort jobbvecka denna veckan också, är ju massa såna nu för tiden! Eller jag jobbar ju fredag också men det gör ju inget. Idag gjorde jag lite nya roliga saker på jobbet, som att rulla upp koppartråd på rullar och borra lite, kul var det i alla fall!
Sedan åkte jag och hälsade på Louise lite och kom hem för att ta emot min gäst för dom närmsta dagarna, Mulan som jag ska ta hand om när Matilda och Alexander är och hoppar fallskärm (eller Alexander, inte Matilda såklaart!)

Fick sedan finbesök av Bella, Karin och Lucas. Blev en filmkväll med en riktigt bra film faktiskt, Easy A, helt klart sevärd!





Gled runt i mina fina skor!



Mullis chillar mest

Hockeykväll

Somnade i soffan förut men vaknade upp precis lagom till att Sverige-Lettland började. Så nu sitter jag här och kikar på en bra match för Sveriges del, men vad ska man förvänta sig mot Lettland liksom.. I periodpauserna passar jag även på att kolla BB, ruskigt effektivt tv-tittande!


Älsklingar

Här kommer en bild på mina nyaste älsklingar som jag köpte i söndags, ser nu att jag är lite inne på sommarskor med färg. Men det är bra då jag har sjukt många svarta par skor!


Skor skor skor

Jag gjorde det igen, klickade loss på internet, skor såklart! Hittade två riktiga godbitar denna gången med mycket färg och tänk er dessa två till en vit klänning och brunbrända ben i sommar, oj oj oj..



Gult är fult? nejnej! Från Defeeter by Trine Wardrobe Tine




Ännu mera färg och ett par till i min Palladium samling

Dagens lunch



Grekisk sallad med kyckling, och var självklart tvungen att testa en av de nya Loka smakerna!

 


Veckobörjan

Jaa mina dagar rullar på som vanligt så ni får stå ut med det en stund. Igår var det jobb, sedan direkt till gymmet i någon timma. Efter det åkte jag hem till mamma för att säga hejdå till Sandra och Josh. Blev pizza och fika efter det, så ja den träningen var ju helt wasted.. Men det tar vi igen idag!! 

Fick även BigBrother 24/7 igår så kollade ikapp på dom första avsnitten som jag missade när jag var i Österrike, och shit vad beroendeframkallande det är! Låg och tittade till 1-2 inatt och mer ska det bli idag;)


Kalas

Vanknade upp vid tolv och fick lite panik för att jag sovit så länge. Tog en sväng till stan och hittade ett par underbara oreanga kilklackar som fick följa med mig hem såklart! Blev sedan en tur till farmor och farfar för att hälsa på när Sandra ändå var hemma, passade då även på att fira pappa som fyllde år förra veckan. Även jag fick lite presenter av Sandra i förskott, gillas!

Tog en sväng till gymmet och tränade med Sara och Marika nu ikväll. Blev ett kort men intensivt pass men lite allroundträning som säkert kommer kännas lite imorgon.. Cyklade sedan hem och satte mig och kollade på tv när Matilda ringde och undrade om hon och Alexander kunde få lite skjuts till Falköping för att hämta en bil och självklart så tog jag då en sväng med dom dit, var ju bara roligt att träffa dom rackarna! Så ja nu kom jag precis hem och ska väl ta mig till sängen så småningom. Ja det var min söndag det, skönt att den aldrig hann bli seg som söndagar ofta blir!


Fullt upp!

Min lördag var fullbokad från början till slut! Åkte ut till mamma på förmiddagen, fick skjutsa min bror till hans crosstävling, sedan hem igen och förbereda inför kvällens trerätters middag som jag stod för. När det var klart tog jag med mig Sandra och hennes pojkvän Josh ut för att titta på Adam när han tävlade och sedan hem igen och börja laga mat igen, kände mig som en riktig houswife, IGEN, dåligt mönster..
Och ja kvällen spenderades som sagt med middag på mormor och morfars altan, riktigt trevligt och maten vart ruskigt uppskattad, så kul!



Lite geggigt och dant!



Bästa motiveraren!



Mormors finfina dukning



Kräfttoast till förrätt, fläskfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater till huvudrätt & vaniljpannacotta med bär till efterrätt!

HJ

Ikväll har jag känt mig som Hanna J i Big Brother. Har plockat upp allt det sista ur lådor och inte mist alla mina skor! Det tog sitt lilla tag kan man ju säga, men nu är det fint som aldrig förr här i min lilla lägenhet. Tror faktiskt aldrig det har varit så bra ordning på alla saker som det är nu, känner mig stolt!


Flytta på dig, min nya drog!


FF- Finally Friday

Ja nu är dagen här, dagen vi alla älskar! Denna fredagen är dock mycket bättre än dom flesta fredagarna. Sandra kommer nämligen hem från England i helgen. Och med sig har hon sin pojkvän som jag inte fått träffa än, spännande! Så denna helgen kommer spenderas hos mamma, med lite utflykter såklart. Kommer nog bli en toppenhelg!



Bild från 2008 när vi var på semester i Tunisien tillsammans min kära syster och jag!

Ons-Tors

Fick hit en liten Adam på onsdagskvällen, blev en tur till Mc Donalds för att grabben var hungrig och sedan hem för att kolla på hockey. Matchen var ju inget att hänga i granen men ja en vinst är alltid en vinst! 

Eftersom Adam skulle praoa hos mig idag så sov han över, så mysigt så! Hade även en riktigt rolig dag på jobbet med honom idag, hann med allt från disco på lagret och ja lite beatbox i butiken, bra praoelev..!





Jaha

Jag tror jag kan mitt liv här hemma nu, och på veckorna är det ungefär såhär just nu;
  • Vaknar
  • Åker till jobbet
  • Slutar, åker hem, tittar på tv
  • Cyklar till gymmet
  • Hem och äta
  • Titta på Big Brother
  • Sova
Kul va? Nja, men det tar ju sin tid så hinner inte med så mycket mer. Får ju i alla fall finbesök imorgon av Adam som ska sova här, mys! Ja något mer spännande har jag nog inte att berätta. Eller förresten, köpte en ruskigt fin klänning idag, men det var så dåligt ljus förut när jag skulle fota så får ta det imorgon istället, något att se fram emot!



Lägntar efter härliga sommarkvällar, som denna, med fina vänner, nyktert dock va!;)

vilken j*vla kväll!

Kan börja med att säga att jag cyklade till och från jobbet idag, hurtigt va?!
Nu till min kväll, okej, den började helt underbart med två underbara perioder VM hockey. Den tredje kan vi ju försöka glömma.. Blev på mycket sämre humör efter den så tog en långdusch medans jag tittade på ett Gossip Girl avsnitt, rättare sagt säsong 5 avsnitt 22! Och jag säger då det, dom sista 10 sekunderna var det bästa jag någonsin sett!! Så nu sitter jag här helt galen och vill bara se mer, skadad tjej! Tyvärr får jag vänta till imorgon då nästa avsnitt kommer ut.. Jag kommer nog seriöst inte kunna somna idag, aja det får man ta, det var defenitivt värt det!



Imorgon kommer jag ha på mig denna tröjan, men tyvärr inte äta mina älskade dorritos..

Helg var det va?

Har haft den slappaste helgen på väldigt läge! Det enda jag gjort är degat i soffan, solat lite, varit på gymmet två gånger och handlat. Helt okej faktiskt, tror jag behövde en nykter och lugn helg!
Har dock förflyttat mig från soffan till sängen nu, tittar på en film och hoppas på att somna så man är pigg till jobbet imorgon!


Lördagskväll!

Woho, äntligen ska jag få kolla på lite hockey! Har ju missat hela säsongen i år, inte okej. Tur då att VM är så sent, så nu ska jag sitta framför tvn varje kväll tills det är över! Nu hoppas vi på att Sverige tar sin andra vinst mot Tjeckien ikväll, jag är i alla fall supertaggad, som ni kanske märker.. Haha


Valborg i Lund

Årets Valborg firades i Lund med många saknade vänner! Stadsparken var helt proppfull med glada och supertaggade människor! Tror det var runt 30.000 där, helt sjukt! Trångt var det och man fick trycka sig ner någonstans för att få plats.. Men oj vilken dag det var, dit ska jag helt klart åka fler gånger!







Bättre bakishäng



Resultatet av handbollsspelande på asfaltsplan, aj..

Back to normal!

ÄNTLIGEN har jag flyttat in i min lägenhet igen, det var ett himla bärande, åkande, packande och inte minst pustande när vi skulle få upp alla mina kläder och skor i lägenheten igen! Men nu är det gjort och de flesta sakerna är upplockade, känns bra! 
Igår hade jag en liten myskväll med min fina Matilda, lite film och gott blev det! Somnade som en stock när hon gick vid halv ett. Idag vaknade jag pigg som sjutton vid 9 och plockade lite mer här hemma, sedan har jag även hunnit med en sväng till gymmet och till och med handlat lite, med betoning på lite, två paket passerade tomater, vilket fynd! 



RSS 2.0