Packa

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till P&L, så taggad! Drog hit Louise som fick vara smakråd för min festival-packning, blev en bra en! Firade med pizza när vi var klara! Kebabpizza med extra mycket extra stark sås blev det tillslut eftersom pizzagubben inte riktigt förstod att vi bara ville ha extra sås.. Mätta som as somnade vi båda två på soffan tills Lars plingade på dörren för att hämta syster min! 



Midsommarafton

Började som sagt dagen med att åka till Karin för att fixa midsommarkrans och vi hann även med att baka lite efterrätter innan vi drog oss till Magnus som var dagens värd. Sill-lunch klockan två och där börjades det.. Nubbe, mat, lite vin, nubbe igen och så vidare! Spelade kubb och sjöng snapsvisor, grillade och sedan började den riktigt midsommarfesten! Traskade hem vid fyra/fem på morgonen tror jag.. Hade en underbar midsommar med oerhört fina vänner!


Dukning i blåst, lätt!



Sådär såg jag ut



Finaste Karin!



Kubb-tajm



Johan med snapsglaset i handen såklart..



Här börjar det bli sent (/tidigt)..



Underbart att gå hem när det blivit ljust!


So you think you can dance

Denna killen, vilket geni!


Glad Midsommar!

Taggat med Justin Biebers skiva hela morgonen och nu ska jag till Karin för att göra midsommarkransar innan sill-lunchen (utna sill för min del). Önskar er alla en riktigt bra midsommar!


BBQ

Tog mig friheten att föreslå att mamma med familj skulle äta grillat till middag idag, så att jag kunde åka dit och äta. Inte så svårövertalad så tog bilen och åkte ut och hjälpte till att förbereda grillspett som grillmaster Mikael sedan grillade utmärkt gott! Hade en trevlig kväll med mycket skratt som alltid när man åker dit, I like! Det bästa var att jag fick med mig lite smaksatt brännvin och en liter jordgubbar hem, dagens vinst!



Skulle leka lite cool i Adams keps, gick sådär.. Får öva på den posen, haha!

Flowers

Tog en promenad med Karin för att förbereda morgondagens midsommarfirande! Gick och plockade massvis blommor till våra kransar, på någon äng och sen i någon kruka, tackar Skövde Kommun för sponsringen!



I väntan på Karin



Fina Karin!

SEMESTER

Tiden på året man bara måste älska mer än någon annan, semestern! Detta året kommer den bli bättre än vanligt känner jag på mig! Midsommar, P&L, Rhodos och mycket, mycket mer. Idag ska jag bara njuta (och stå i den dölånga systemet-kön)!

Förra året spenderade jag två veckor av semestern i Magaluf med världens bästa människor! Bildbomb därifrån;










Sömn?

Jag har varit så himla dum dom senaste dagarna när det gäller min kära sömn! Har inte somnat innan 02 någon gång, eller har kanske somnat en timma men sedan blivit väckt av någon eller något och inte kunnat somna om, himla dumt! Värst var det nog inatt då somnade runt halv fyra! Var ytterst nära på att försova mig efter att råkat stänga av snoozen men kom upp tio minuter innan jag började, way to go! Ikväll ska jag banne mig somna normal tid även fast jag är ledig imorgon! 


I love Hjo

En bra kväll igår och en bra kväll idag! Sommaren tar sig! Blev en tur till Hjo för att hänga på Karins båt, köpte med oss glass och satt i solen och var allmänt nöjda med livet ungefär. Fin känsla, planerade midsommar och Peace & Love nästa vecka också, sjukt taggad! Det var allt för idag för nu ska jag sova och imorgon jobba min sista dag innan fyra veckors semester, gott!



Bella och Karin, nöjda!



Kände mig lite ovan på en segelbåt måste jag säga, men jag var glad ändå

Tisdag

Direkt efter jobbet tog jag bilen och åkte ut till mamma för att plocka med mig lite festival-grejer, längtar som ett as! Hittade tält, sovsäck, madrass och en fett retro fjällräven-ryggsäck. Nu är jag typ redo, vill bara att tiden ska gå lite snabbare! När jag ändå var där passade jag på att ta en power-nap på gräset i solen, underbart!




Helgen

Lördagens tråkiga men nödvändiga start byttes ut mot filmkväll med Louise, men mitt i den bestämde jag och Karin oss för att gå ut, så vid nio åkte jag och hämtade henne. Förfestade lite hemma hos mig för att sedan gå vidare till ett trevligt gäng killar. Husaren igen, såklart, är fortfarande helt chockad att det är så bra nuförtiden! Skövde kan ändå! Avslutade en riktigt bra kväll med en kebab på Kebabhouse innan hemgång, somnade vid fem och sov till halv tre (?!?!?!) slapp ju få en långtråkig söndag iaf.. Var tyvärr kass på att ta bilder, inte en endaste fick jag till! Eller en när Louise fönar mitt hår, det får duga!


Tvättstugehäng

Vaknade upp vid halv 11, och innan jag ens hann kliva upp ur sängen var jag ruskigt rastlös! Kom på att jag behövde tvätta, så sprang ner till tvättstugan och kollade om det fanns tid och javisst, vem tvättar på en lördag liksom? Har alltså spenderat hela dagen med att tvätta allt och inget! Kollat på Australias Next Top Model hela dagen och sprungit upp och ned för trapporna tusen gånger känns det som, dagens träning!






Halvt levande

Idag har jag varit halv levande, blev inte många timmars sömn inatt! Det i kombination av att vara bakis, lyssna på väldigt unga barn med väldigt ljusa röster, extremt ljus sol och efter skolavslutningen till jobbet, det slog ut mig totalt! Gick ut och lade mig på balkonggolvet och började kolla på film när jag kom hem, somnade direkt, vaknade efter någon timma och hade lite ont i kroppen efter att ha legat på betonggolv så förflyttade mig till soffan och fortsatte sova där! Vaknade runt halv nio och nu sitter jag och försöker hålla mig vaken till fotbollen, och kom igen nu Sverige!




Fullmoonparty

Träffade på Sofia på Vasas avslutning igår, vilket var mycket trevligt! Vi kom fram till att en utgång skulle sitta fint på torsdagskvällen. Sagt och gjort så kom hon hem till mig och vi körde en tvåmannaförfest med lite nostalgiska StAnton inslag! Gick till Husaren som arrangerade ett Fullmoonparty med buckets, neonfärger och allt som hör till. Det var inte jätteroligt därinne då vi var bland dom äldre, kryllade av 93or och 94or som man aldrig sett förut! Men vi gjorde det bästa av situationen och dansade bort hela kvällen kul och svettigt blev det tillslut (jag menar glambaren, inte bästa stället att välja att dansa på..)! Fick även skjuts hem av världens bästa Viktor igen, den mannen, han räddar en ju varje vecka! Väl hemma blev det balkonghäng med min granne hela natten/morgonen, grannsämja woho!



Blev några goda drinkar



En glad Therese påväg till Husaren!

Skolavslutningar

Har hunnit med två skolavslutningar detta året, igår var det Vasaskolans, där Louise slutade 8an, och idag Svärtagårdsskolans där Adam slutade 5an! Adam var till och med konferencier så duktig så, blev allt lite stolt jag själv hade aldrig ställt mig och varit det när jag var i hans ålder, blyg som man var på den tiden! 



Vasaskolan



Väldigt snygga för dagen! Alicia och min Louise



Svärtagårdsskolan



Adam var även han stilig!

Pizzakväll

Bjöd hem Lousie på pizzakväll hos mig, blev hemmagjorda pizzor med salami och annat gott på. Mästerkockar kan vi numera kalla oss! Nu när hon åkt hem ska jag spendera resten av kvällen framför Fools Gold på 5an, och jag säger bara Matthew McConaughey, vilken man! Får kanske åka till Australien och hitta mig en sån, tål att tänkas på.. (Och ja, jag vet att han är från Texas, men större sannolikhet att hitta någon som honom i Australien än i Texas)


Mums



Årets bästa present fick jag av Louise igår, två lådor Mammas Chokladbollar! Helt underbara, synd att sommaren är så nära bara, aja jag får njuta långsamt (vilket dock inte går med dessa godbitar!) Ska nog ta en eller två nu till Project Runway.. Tur att jag tränade förut!

EM-premiär

Då var man bäknad framför tvn för att titta på Sveriges EM-premiär, vad annars liksom? Har självklart landslagströjan på mig för att vara extra fan-ig. Dessutom måste jag kommentera Sveriges bortaställ, görsnygga!


PINK



Sjukt nöjd med håret nu! Fick till och med en komplimang från kassörskan på Coop, hell yeah!

Förändring


Lördag

Igår var jag inte mycket för världen så datorn var inte det första jag tänkte på! Men min och Bellas fest i lördags var sjukt lyckad, många fina vänner och endel alkohol blev det. Roligaste presenten var nog pinatas dock även det som stökade ned mest... Blev en tur till Husaren där vi dansade loss på utegården till en riktigt bra DJ! Nattmat på Bake-Off sedan sällskap hem med roliga grabbar, mina skor fick skjuts på världens bästa Viktors pakethållare, vilken life-saver!



Vi pyntade ruskigt fint!



Jag och Sofia framåt stängning..



Fotbollshäng, EM liksom..



David och pinata huvudet


9 juni

Woah, idag kommer bli en bra dag! Vaknade vid nio superpigg, även fast jag inte somnade förrens halv fyra! Idag blir det många roligheter, ska möta upp Bella vid ett för att fixa det sista inför vår lilla födelsedags-fest ikväll. Sedan blir det all-in ikväll, jag menar, man firar ju bara sin födelsedag en gång om året.. Smell u later guys!



Student

Studenten, åh denna fina dag! Blir lika glad varje år, dock skulle man vilja göra om den, utspringet och flaket var ju underbart! Årets studenter hade i alla fall tur med vädret till skillnad mot stackarna förra året. Älskar hur alla samlas på gatorna för att kolla på kortegen för att kolla på alla glada och lyckliga studenter. Man själv blir ju glad bara att titta på dom! I år blev det till att kika utspringet på Kavelbro istället för Västerhöjd då Daniel tog studenten, nästa år får det bli gamla vanliga V-höjd igen då det är sjukt mycket större och roligare!









Fredags



T-shirt - London säklert
Shorts - Nelly.com
Lång tunika - Gina Tricot
Skinnjacka - London
Skor - Palladium




Burger



Gjorde mig en fet hamburgare till middag idag! Och det smartaste jag gjorde var nog att köpa salladen och gurkan och allt det där från salladsbaren! Så slipper man köpa ett fett salladshuvud och en hel gurka som ändå alltid ruttnar i kylskåpet (i mitt fall då). Nu sitter jag här proppmätt men väntar på att det ska gå över så jag kan äta mina jordgubbar till efterrätt!

Nytt i garderoben

När jag blir uttråkad, då shoppar jag. Och nu har jag varit uttråkad igen!














Den turkosa tröjan är från Carlings, mönstrade toppen och den långa transparenta grejen från Gina Tricot, koftan med skinnfickor är från H&M, sedan är USA tröjan och shortsen från Nelly!

Ledig dag

Idag har jag då inte gjort mycket! Vaknade vid halv två och flyttade mig från sängen till soffan, kollade på en film, åkte och shoppade för att jag var så fruktansvärt uttråkad och sen hem för att kolla på några filmer till! Har varit en riktigt tråkig dag, så nu ska jag sova!



Mina nya benvärmare var det enda mysiga med denna dagen

Perfektion





Sitter och dregglar till Project Runway All Stars, och när denna klänningen kom ut på podiet höll jag på att tuppa av! Vilken klänning!! Detaljerna, mixen av olika tyg och ja allt helt enkelt! Jag måste försöka sy en liknande klänning nu i sommar, det får helt enkelt bli mitt nästa projekt!

Feelgood

Tog en sväng till gymmet efter jobbet, hade ju inte varit där sedan i torsdags, nu får jag skärpa mig! Körde ben och armar, var lite jobbigt att cykla hem efteråt och det tog säkert fem minuter istället för två.. Råkade somna i soffan när jag kom hem också men vaknade precis lagom till fotbollen!


Ny Design

Äntligen har jag tagit tummen ur och bytt header från den uråldriga jag hade innan, visst, jag gillade den men den hade ju varit där sjukt mycket för länge! Passade samtidigt på att byta bakgrundsfärg. Nu känns den lite fylligare om man säger så! Hoppas ni gillar förändringen lika mycket som jag:)

(Om ni inte ser det nya, så upptatera bara webbsidan)

Flowers



 


Avengers

Lite efter alla andra har även jag varit och kikat på Avengers! Blev bjuden på bio av mina finaste tjejer igår nämligen. Brukar inte gilla hjälte-filmer men denna var verkligen jättebra. Hade dock aldrig sett någon av filmerna med alla hjältar som var med, men man fattade ju ändå. Så till er som inte sett den, SE DEN!


Juni?

Detta väder altså?! För en vecka sen svettades man ihjäl, och nu fryser man ihjäl.. Gah, mitt uttalande om att jag älskar svensk sommar står inte fast!! Jag vill ju kunna sitta ute och grilla med min nya rosa grill hela nätterna, gå runt i korta shorts och allt det där ni vet. Jaja det kommer kanske värme igen, annars får jag helt enkelt hålla mig tills jag åker utomlands i sommar!


Nyklippt!

Idag kände jag att det fick vara nog med mitt slitna och äckliga hår, så bokade en tid för klippning! Blev supernöjd, och nu är håret lite för kort men superfräscht i alla fall. Funderar även på att göra rosa dip-dye som jag fick mersmak för sedan jag haft det med hjälp av hårmascara i tre dagar nu. Ska tänka på detta, jag har ju varit blond i hela livet så det kan vara dags att testa något lite roligare i någon månad!


Birthday!

3 juni, innebär att det är dagen då jag föddes för hela 21 år sedan, shit vad gammal man blivit, gah! Vaknade upp och mådde som jag förtjänade.. Plockade upp Louise för att bege oss mot Axevalla travbana där Ulrik Munther skulle uppträda. Bra konsert och efter det gick vi runt där och kikade lite på djur, provsmakade på olika ostar och lite annat innan vi åkte hem för att baka tårta med mera inför firandet med hela familjen på kvällen!














2 juni

Min fullspäckade dag avslutades på bästa sätt med förfest hos mig och utgång med fina vänner! Gick till Husaren och det var faktiskt riktigt kul. Träffade hur många som helst som jag inte sett på evigheter!


Span

"det här har jag alltid velat göra när jag bor i lägenhet" -Louise Birath


För-firande

Åkte raka vägen till farmor och farfar för att fira mig en dag i förskott, jag stod för matlagningen och bjöd på lax med philadelphiaost och färskpotatis. Svenska jordbuggar till efterrätt var pricken över i! Satt och pratade om lite allt möjligt och hade det trevligt i några timmar innan jag och pappa gick till Commerce för att shoppa lite, skulle köpa converse till honom men dom jag ville att han skulle ha var slut överrallt och även på converse eget lager, snacka om att världens alla killar har låga vita converse?!



Fina presenter från pappa som hade spotanat lite, haha!

Enduro

En tidig uppstigning för att ta bilen till Falköping och USM i enduro. Min lilla bror Adam körde nämligen! Hann bara stanna en timma men det jag såg, såg bra ut. Kallt som satan var det, men soligt som tur var! Åkte även vilse när jag skulle dit, typiskt! Hanmade ute bland fält och åkrar, men via appen "Hitta Vänner" kunde jag hitta till mamma som var där, älskade iPhone än en gång räddar du mig!



Inför start



Så underbar atmosfär



Moi!

Fotboll

Min myskväll hemma i lägenheten byttes snabbt mot att åka till Skara för att spela lite fotboll! Började med tre mot tre match, kom lite förstärkning efter ett tag men det var fortfarande inte så värst kul! Blev pricken istället, jag måste säga att jag kom in i det till slut, efter många om och men! 
Fick även lite småskador, såsom bulor på benen och något blåmärke men det får man ta!

Husmanskost

Gårdagens kvällsmat blev rösti och (aningens brända) köttbullar med lingonsylt, det var faktiskt ruggigt gott, 8/10 poäng till mig själv!


RSS 2.0