Som vanligt..

Hey there! Vill börja med att gratulera min kära mor på födelsedagen, saknar dig mamma! Nu tillbaka till vad som händer och sker här i St Anton. Har inte åkt skidor sedan shot rallyt eftersom det har varit molnigt och så vidare, tråkigt! Men nu ser det ut som att det ska bli lite bättre, dock även ruskigt kallt. Håller även på att bli sjuk tror jag, men förhoppningsvis inte, var ju sjuk i två-tre veckor i början här och det sög! Just nu jobbar vi, är snart klara dock, skönt! Blir hem och äta lunch och sen drar vi oss till backen för några åk! Ikväll är jag ledig och Sofia jobbar, så får se vad jag hittar på, ingen utgång blir det i alla fall, har en lite paus från det nu, eller, imorgon ska vi ju ut igen men.. Jaja!

Shot-race!

Igår var det återigen dags för ett shot-race, såklart var man taggad till tusen! Började dagen med en tur till Spar, skulle köpa två öl, en till Sofia och en till mig. Klockan var väl runt 11 och vad hör jag inte när jag kommer till kassan, jo jag gör väärldens vurpa, sparkar till en kyl med pjäxorna och jag känner mig rätt dum när jag har två öl i handen och trillar.. Dock var jag såklart spiknykter! Sedan var det dags för racet då, vi hade grymma outfits, kommer bild på det någon dag! Vi var ruskigt bra i vårt lag ändå, är nöjd med resultatet! Slutade med ett stort snöbollskrig i backen och en ruskigt bra akfter-ski efter det! Råkade även bli en liten utgång senare på kvällen..


Now it's like it's supposed to be

Snön bara öser ner och det ska komma över en meter nu på två dagar. Hej kaos igen! Annars lever jag fortfarande, blivit endel afterski nu på sistonde och myycket häni i solen på beachen! Till och med blivit rätt brun i ansiktet, inte illa alls!

Finally!

Yeeeeeey hittade så jag kan blogga från min österrikiska mobil nu, lycka typ!

Like a dream

Hello mina vänner!
Sitter just nu på ett himla mysigt café och skypar med Matilda och Sara, mina saknade älsklingar! Saknar dom som sjutton men tur att skype finns i alla fall.. Idag har jag och Sofia jobbat på morgonen, sedan blev det lunch och sedan upp till beachen för att sola och tog även ett åk, tro det eller ej! Blev dock bara ett åk men det är bättre än inget så att säga. Ikväll blir det även utgång, karaoke på Bobo´s, blir nog bra, hade ju en kvälls uppehåll från festandet igår efter min fem-dagars, var nog välbehövligt!
Här kommer även lite bilder igen!



Vårt fina stökiga rum!



Såhär ser jag ut nu för tiden då!



Flan och Sofia på afterskin någon dag!



Detta är vad jag kallar livet



Karin och Sofia på beachen



Snöbar innan afterski!



Sofia idag på beachen



Jag var också där!

Make it real

Långt uppehåll här nu men hinner inte riktigt med att skriva här så mycket.. Måste ju liksom jobba, hänga i solstolarna på rendl beach (vid en backe) åka skidor ibland och sist men inte minst så måste man ju kalasa också! Nu blir det dock lugnt fram till på tisdag, känner att utgång fem dagar i rad räcker, puh sliten tjej.. Nog om det, just nu sitter jag och Sofia på jobbet och väntar på att vi ska få börja jobba men gästerna är lite sega att lämna! Efter det funderar vi på att ta på oss sjukt mycket kläder och åka upp till beachen och sola, längtar något otroligt!


Bilder, bilder, vem älskar inte bilder?!














Kaaaaaaos

Snö snö och mera snö, det är livet här just nu! Tror det är över fyra meter på bergen och typ två i byn, sjukt! Livet rullar på som vanligt, inga större nyheter, höhö!


Now we're talking!

Woho fixat internet till min nya fina telefon nu, en rosa nokia, mycket fin mycket fin! Märkte även att man kunde internetdela från den, HUR bra?! Dagen blev genast mycket bättre efter en tidig uppstigning för att jobba några timmar i morses. Vad har jag att berätta nu då, hmm, ja nyår!
Startade dagen med jobb klockan halv nio till fyra, sedan ham en snabbis, tog en power-vil, snabbdusch och fixa sig snabbt innan man var tvungen att springa iväg till jobb nummer två på restaurangen, jobb där från halv sex till två ungefär, fick dock gå ut på tolvslaget till folkfesten på gatan där alla andra vännerna hängde, glada blev vi då, och vilken stämmning! Raketer överallt fullproppat med folk och musik, dock i regn, men jaja! När vi slutade runt två bytte vi om snabbt som sjutton och förfestade lite i korridoren där vi byter om. Sedan började firandet, hade en mycket trevlig natt som slutade med hemgång runt klockan 7 på morgonen. Bra start på det nya året minsann!



Detta kallar jag fin utsikt!



Standard förfest med Spar-budgetvin

Sen så tänkte jag ladda upp lite fler bilder men eftersom vi bor i en källare så är täckningen inte på topp, även att vi bor i Österrike gör att nätet är liite sämre och liite långsammare mildt uttryckt!

RSS 2.0