Kapten Röd

Ska springa iväg och möta upp Bella för att köpa biljetter till Kapten Röd som spelar idag, hoppas bara det inte regnar.. Kommer nog vara mest små små fjortisar där men jag och Bella kommer ju dit och höjer medelåldern ruskigt mycket, haha! Smell you later!



Vuxen?

När jag satt i bilen påväg hem från jobbet, efter att ha handlat på ICA Maxi, kom jag på att jag är jävligt vuxen. Inte till beteendet kanske, men jag har jobb, lägenhet, bil och ja det var väl det. Tur att jag inte beter mig vuxet än, för man kan ju inte bli vuxen än, eller hur? Uuh, ryser vid tanken.. Nejdå, men lite längre vill man ju leva livet va!
För att späda på detta lite måste jag ju visa min gourmetmiddag jag precis lagade! Chevapcici med en dip gjord av lättkvarg (förövrigt min nya favorit i kylskåpet, underbart gott!) och till det knäckebröd med salami och brie!
 

Fett med gott

 
Kycklingburgare med cheddarost och klyftpotatis = matkoma

NY Yankees

 
Älskar min fina Yankees kepa! Tyvärr är den lite för stor, måste fixa detta på något vis..

Multitasking

Hade samlat på mig ett berg av disk, igår fick jag nog av att det var trångt i köket så jag diskade, och för att inte få det så tråkigt satte jag på en film och kollade på samtidigt. Smart va?!
 



Kalas!

Tog en panik-runda på stan för att hitta en present till min bror som fyllde år i lördags och som vi skulle fira idag. Hittade en jättefin långärmad piké, lite Ralph Lauren stil, passade perfekt på den lille söta Adam! Bjöds på prinsesstårta och saft, mycket smarrigt!


Måndag

 
Piggade upp min måndag med mina nya älskade leggings, underbara. Tillsammans med mina turkosa Palladium blir dom ju bara ännu snyggare!

Skogsmulle

Hade så ruskigt tråkigt på söndagen så jag tog bilen och åkte ut i skogen och plockade, wait for it, svamp! Har varit sugen på det jättelänge så det fick bli så! Hittade riktigt mycket faktiskt, säkert minst 500g (min uppskattning är sjukt oklar, men en halv systemetpåse). Var soligt och varmt och jag gick där i skogen med bra musik i öronen. Ganska fridfullt, och något som jag aldrig trodde jag skulle göra! Stekte lite av svampen och gjorde lite hembakst bröd till det, vilken prestation..
 

Glädje

Blev en spontanutgång med fina vänner på kvällen i lördags. Dock var vi ruskigt sega på att gå från mig till stan så kom inte dit förrens runt ett, när det stänger två.. Men trevligt hade jag iaf! Vi stod över Husaren för en gång skull och gick till Glädje istället, var nog ett bra val för kvällen!


Mina fina vänner Sanna och Sofia!

Enduro VM - Dag 2

Blev en tidig uppstigning på lördagen för att åka till Karlsborg igen. Bjöds på mycket bättre väder och roligare åkning än på fredagen. Kollade bland annat på när dom hoppade över Göta Kanal. Där hade dom även uppvisning där några killar körde snöskoter på vatten, inte det smartaste, en kille råkade nämligen sänka sin så den låg där fint på botten antar vi.. Var dock mycket folk och bra stämmning! Fick även äta min favoritmat, langos, underbart! Blev en ganska kort dag och den fick avsluta min VM helg. 

Roligaste händelsen kan ha varit när en tysk gubbe kom fram till mig och frågade om jag hade sett en tysk kille (han sa hans namn och att han var från tyskland). Jag undrar verkligen hur han tänkte när han frågade det.. Mamma sa att han bara ville flörta med mig, men det hoppas jag verkligen inte, han var ju minst 50 år!





Enduro

Slutade en timma tidigare idag för att åka till Karlsborg där Enduro-VM började idag. Är helt slut i fötter och ben nu eftersom vi gick och stod upp i hur många timmar som helst.. Blir en heldag där imorgon och kanske på söndag också, lugn helg i skogen blir det alltså för min del, välbehövligt!
 

Standard-torsdag

Eftersom jag inte träffat min fina vän Sanna på evigheter så bestämde vi oss för att gå ut igår! Bella följde med också och vi började med lite vin och öl hos mig för att sedan gå till Husaren som vanligt. Var nästan inga man kände men det blev riktigt lyckat ändå måste jag säga. Var dock lite segt att vakna imorses men jag kom upp tillslut och efter en dusch var jag back on track!
 


Mac love

Tog tag i saken och beställde hem en ny underdel till min mac häromdagen, då den var smutsig och trasig av mitt oaktsamma användande. Nu är den som ny igen, kärlek vid första, andra och tredje ögonkastet!
 
Före:
 

Efter:


Panik

Har ni någon gång varit tre mil hemifrån, med nästan ingen bensin. Och utan plånbok? Det misstaget gjorde jag idag, hade ytterst lite bensin kvar när jag åkte från Skara och skulle till jobbet.. Jag klarade mig dock, men var nervös och körde oerhört bensinsparande (dvs släppte gasen i alla nedförsbackar, haha!)
 


Trött

Idag har jag inte gjort mycket, sov från halv fem till sju och nu sitter jag i soffan och kollar Robinson. Ja mer intressant än så har inte min dag varit!
 

Onsdag

Inatt sov jag så ruskigt dåligt! Är nog påväg att bli sjuk eller något, vaknade upp dösvettig och med jätteont i halsen, kul! Spelar väl ingen roll ifall man blir sjuk nu ändå, finns ju inte jättemycket roligt att se fram emot förrens hmm ja typ julafton? Nu är jag jättenegativ men det får man vara när det regnar ute och man inser att det snart är höst (och vinter).. Har fått skoskav också, för att jag gick i ett par skor igår som jag vet att jag får skoskav av om jag inte har några strumpor på mig, utan strumpor. Smart Therese, smart.
 

Bild från igår, när det var soligt och jag var glad

Textures


Cravings


Får verkligen inte köpa fler skor på någon månad nu, men jag vill ha dom här så sjukt mycket, kan inte någon annan köpa dom här underbara från Even&Odd och ge dom till mig? Snälla! Kommer inte överleva annars.. Be a hero, buy me some shoes! Gosh..

Cyber


Klickade hem dessa underbara leggins från Nelly precis, har letat efter liknande hur länge som helst så var tvungen att slå till direkt! 

Weekend

Har varit en ganska slapp helg för min del, undantag för utgången i lördags. Den blev som vanligt väldigt lyckad men mina fötter dödade mig påväg hem! Hade nämligen på mig mina Litas för första gången en hel utekväll, har bara haft dom dagtid förut, Karin hade lika ont hon så vi tog några fot-pauser från dansandet och slängde upp fötterna på något bord och satt och klagade några minuter.
 
Resten av helgen har jag bara träffat fina vänner och tagit det lugnt i soffan, behövs det med! Igår låg jag till och med och solade och läste lite på balkongen, högoddsare!
 



Free

Äntligen är denna jobbiga veckan slut! Har varit jätteroligt men åh så mycket tid det har tagit och åh vad ont jag har haft i fötterna. Har varit 12-timmars dagar hela veckan i princip, inte direkt vad jag är van vid. Igår var det värst, 07.15 till 22! Ni kan ju ana hur gott jag sov inatt.. Ska fira denna fina veckan med en utgång ikväll, såklart! Men som sammanfattning om man tar bort onda fötter och långa dagar har detta varit en hur kul vecka som helst, träffat mängder med trevliga människor och bundit lite nya kontakter, hehe. Detta kan jag nog tänka mig göra igen!



Rådhuset

Efter för många timmars jobb igår igen mötte jag upp Lucas och Sofia för lite vin på Rådhuset. var underbart varmt även fast klockan hann bli 23 innan vi drog oss därifrån! Hoppas på fler såna här sommarkvällar för jag orkar verkligen inte att det ska bli höst redan..
 



Dag två

Sitter i bilen ner till Jönköping och halvsover till grym musik. Är dötrött ont i huvudet ont i huvudet och säkert ont i fötterna om jag skulle stå upp. Detta kommer inte bli en bra dag. Hoppas det är många snygga killar idag så man kanske blir lite glad i alla fall. Tack och hej för mig!
 
 

Tisdag

Är heelt slut! Har varit i Jönköping och byggt monter till mässan två dagar i rad och idag blev det ett arbetspass på 12 timmar, helt sjukt. Som tur var är det slut på det nu och nu är det mässa i tre dagar. Blir lite mindre slit då va. Idag har vi tex burit maskiner som väger 200-300 kilo, det blir man sjöen trött av ska jag säga er! Kommer somna ruskigt gott idag, för att sedan gå upp klockan 6 igen dårå men det får man ta.



Kräftskiva

Igår var det äntligen dags för min och Louises kräftskiva! Eftersom det var fint väder satt vi ute på min balkong, drack hallonsoda och lyssnade på musik. Åt 1 kg kräftor var, skulle kunna leva på det! Åt så många att vi fick russinfingrar, ni vet såna som man får när man badar för länge, då kan ni tänka er nivån på det hela.. 





Palmas de Verão

Min lördag var en typisk Therese-lördag, vakna sent, gå till systemet, hem och fixa iordning och så vidare, sedan förfest och utgång. Var en bättre förfest hos Filip med hur mycket folk som helst, blev en sen utgång och på vägen dit hittade vi en ny kompis, en igelkott, så underbart söt! Klappade den, den ni! Hur många har klappat en igelkott? Kommentera gärna isåfall! 






My day!

Yeah! Idag är det vänsterhäntas dag! Hade på P3 när jag åkte till Jönköping förut och lyssnade på vad som är så mycket svårare för oss och att vi är smartare, det lät helt rätt! Det värsta med att vara vänsterhänt är att sås-slevar aldrig är gjorda för oss.. Resten äger dock, jag menar, de flesta genier är vänsterhänta!



Ja, nu ser det ju ut som att jag håller upp högerhanden, men det gör jag inte! Photo Booth lurar er bara.

Sjuttio år

I fredags var det dags för min kära morfar att fylla 70 år! Blev en helkväll med mostrar och kusiner som jag inte träffat på hur lång tid som helst, riktigt kul! Bjöds på supergod mat och lite vin till det, tur att jag tog bussen, woho! 





Puh

Idag är jag inte mycket till människa! Hade en grym kväll hos Filip och på Husaren igår, det har satt sina spår.. Vodkashotsen på efterfesten var totalt onödiga känner jag också. Nu ska jag äta korv med bröd och hoppas jag mår bättre. Uppdaterar om dom senaste dagarna sen, jag är då jäkla upptagen hela tiden så har inte hunnit (yeah I'm cool). Smell ya'll laterss!

Mc-tur

Var iväg på en liten utflykt med pappa, Adam och Lars på motorcykel förut. Var för längesedan jag åkte, så det var på tiden! Blev inte så långt men vi åkte någonstans och fikade och åkte snabbt på små och krokiga vägar, life is good!




New in



Smyginvigde tröjan igårkväll, men idag är den riktiga invigningen, så sköön och snygg! 

HAHAHA



SÅ klockren bild, kolla stackars tanten framför, hahaha dör av skratt!

Idag

Jag ogillar starkt att det börjar bli kallt ute! Hösten får inte komma än, då kommer jag dö typ.. Hoppas det blir varmt igen, jag menar det är ju bara 9 augusti så finns väl fortfarande en chans!



Back

Hade en grym kväll igår med Johan, Simon och Sofia. Simon hade jag inte träffat sedan studenten i stort sett, sjukt! Blev lite matlagning och sen bara massa updatering om livet i några timmar, dundertrevligt! 



Fet bild från 2009!

Elmia

Åh vad kul det är när det går bra! Idag var jag på en intervju för ett jobb som är nästa vecka och kanske återkommande några gånger om året, nämligen som mässvärdinna åt ett företag på en mässa på Elmia. Och fick nyss ett samtal om att jag fick det, kommer bli grymt roligt! Ska locka in kunder i montern, kanske visa hur några maskiner som företaget säljer fungerar osv. Litet avbrott i vardagen tar jag det som, alltid kul att prova på något nytt!
 
 

Nelly

Blir alltid lika glad när jag öppnar dörren efter jobbet och det ligger ett paket från Nelly på dörrmattan!!


Vad i hela friden


Vad tycker ni om mitt livs värsta morgonfrisyr då?? Sov med en toffs och när jag tog ur den såg håret ut såhär, blev typ chockad! Hade inte tänkt duscha håret men det var ett måste då jag skulle på ett möte och så vidare idag. Nu är det i alla fall återställt!

Tisdagslyx


Hade tyvärr ingen mat hemma och orkade inte åka och handla så fick bli pizza till middag idag. Mozzarella pizza med parmaskinka, färska champinjoner, ruccola och oliver, SÅ gott! Tog även en timmas promenad med Karin efteråt så känner mig inte så onyttig, plus minus noll liksom!

It's raining (inte män tråkigt nog)

Har absolut ingenting roligt att berätta för er! Igår gjorde jag en standard-måndag och sov efter jobbet och vaknade jättesent! Och idag har jag hittills jobbat och köpt tandkräm, kul! Tänkte ta och städa också för det är ytterst lite av mitt golv som syns under alla kläder och skor som ligger överallt..!



Ser ni alla blåmärken på mina ben?! Livsfarligt ställe det där..


Världens bästa söndag

Woho, precis hemkommen från Karlskoga och Bodaborg! För er som inte vet är det en anläggning med massa "fångarna på fortet" utmaningar ungefär. Hade en så himla bra dag! Mycket svett, skratt, blåmärken och ännu mera svett! Kan inte nudda mina knän nu eftersom man kröp runt på golv och klättrade och hade sig mest hela tiden, dö-ont! Blev en heldag med bra vänner, och jag säger då det, har ni inte varit där så åk dit ett gäng, ni kommer inte ångra det ett dugg! Vi åkte 12 stycken, så det blev tre lag med fyra peroner i varje, det var ganska lagom fast man skulle kunnat vara tre i varje också. Hade såklart utklädnader också, blir ju lite roligare då!
 


Lördag - 4 augusti

Började dagen med att ligga i sängen och kika på OS, innan jag tog mig en sväng till Commerce för att titta lite. Har även hunnit med en långpromenad och nu håller jag på att tvätta innan jag ska cykla iväg till några vänner för en kväll som jag inte riktigt vet vart den ska sluta! Bättre dag!



Dagens-outfit bild i ett provrum är bara så ballt!

Ojsan..


Jag hade lovat mig själv att inte köpa några fler skor denna månaden, tro ni att jag höll det löftet eller? Icke! Kunde ju inte låta bli när jag var inne på DNA och fick syn på dessa skönheter! 
Dessa får dock bli det sista paret i augusti, och kanske september, men om jag känner mig själv rätt så kommer det kanske bli några fler par, men jag ska försöka hålla mig så gott det går!

Baby

Igår var det äntligen dags för mig att träffa Matilda & Alexander och deras lilla fina tjej Minelle, fem dagar gammal! Vilken underbart söt bebis! Hon låg väl mest och sov såklart men vaknade en liten stund i alla fall. Barn är ju verkligen inte någonting jag vill ha än på ett bra tag, men åh så mysigt det kommer bli när dagen kommer! Är så glad för deras skull och det var så kul att se dom så lyckliga som nyblivna föräldrar, kommer bli världens bästa också!

Det var ju torsdag igår också va.. Vilket innebar en utgång med Isabelle och Karin, såklart. Började hos mig och sedan Husaren, hade ruskigt roligt! Bättre torsdag! Blev en ganska tidig hemgång ändå för skulle ju trots allt jobba idag, men fastnade istället i Skype ganska väldigt länge..

 
Så liten och så fin!

TGIF

Efter jobbet blev det hem och powernapa några timmar, sedan bar det av ut till mamma för att laga mat åt familjen där, i utbyte mot mat dårå, bra deal! Nu sitter jag och kollar OS, ruskigt skön fredag..


Mini-me

Hittade dessa två bilderna på jobbet igår, och oj vad liten och söt man var en gång i tiden! På bilden till vänster är jag nog 3-4 år och den andra är första klassfotot, så en 6 årig liten Therese är det där. Good old times!


New in




Ett par nya skor skulle sitta fint i kollektionen kände jag häromdagen! Fick med mig dessa grymma hem då. Ganska höga men grymt sköna boots i mocka, kommer bli ännu snyggare i höst när man verkligen får klä sig i svart, jag gjorde en lite tjuvstart idag bara.


Facelook


Rysningar

The Lost Valentine, vilken jävla film!! Underbar! Känslokalla jag grät dock inte, men jag är säker på att om man är en normal människa så gråter man floder. Det är även vad jag har hört från mina vänner som sett den. Jag som hade sett fram emot att få gråta, aja! 

Om ni inte sett den, så se den! Finare historia är svår att hitta, typ lika bra som The Notebook, om inte bättre...


Happy B-day!


Grattis min bästa vän ♥

RSS 2.0