Update

Torsdag - drack vin hemma i min ensamhet, gick till Soffan och hängde där en kortis ut och träffa trevliga vänner och en och annan ny vän! Inte sa mycket mer hände, ganska odramatisk kväll inte som tex mandagen som tydligen är sofias favoritdag so far, wonder why!

Sjudagars!

Jajjamensan, leker turist och ska gå ut sju dagar i veckan, är nu inne på dag fem, hittills har det gått bra, och här kommer en sammanfattning av de första fyra dagarna:

Söndag - går och möter upp Sofia, lucas och Filip i personalkorridoren eftersom dom hade jobbat, råkar sedan sitta där i två timmar och de flesta ställena har då redan stängt = en jättesur och arg Therese, inte jättelyckad kväll..

Måndag- jobbar, slutar alldeles för tidigt för att gå ut så sitter och väntar på att Sofia ska komma och hänga med mig, gör detta och dricker lite vin när hon kommer, går sedan ut och hittar en 40-årig dansk som tycker det är kul att bjuda mig på för många redbull-vodka, och vaknade upp i Pettneu dagen efter (en bra bit från St Anton, och inte hos den 40-åriga dansken heller), blurrig kväll!

Tisdag - Inte helt nykter förrens 5-6 på kvällen beroende på att vi åkte upp till Rendl-beach och drack några öl och så vidare innan vi hann nyktra till på morgonen, sedan barnvakt i några timmar och utgång på det, Swedish Night och allt vad det innebär, bra kväll!

Onsdag - Förfestar tillsammans med Sofia och Isabelle hemma hos oss, går ut och det är sjukt mycket folk och för dålig musik för min och Sofias smak, så hon går hem och jag kommer hem inte långt efter, men ändå en trevlig kväll!

Torsdag - Ja idag då, blir förfest här hemma, troligtvis med mina grannar som redan har varit på afterski och är stupfulla, eller så håller jag mig på mitt rum så slipper jag dom, får se lite, sedan blir det till att möta upp Sofia som jobbar och ut ut ut!



Tar absolut för få bilder så här kommer en bild på hur det kan sluta om man är för trött och somnar innan alla andra! (det ligger en stackars grabb där under allt om ni inte fattade det..)

jaha..

Jaa nu vart det ett litet uppehåll här igen, senast jag skrev var ju på alla hjärtans dag och gooood vad lööve det blev den dagen! Swedish night med mycket kärlek i luften va! 

Dagen efter var ett helvete, nyktrade nog inte till förrens runt 11-12? Men det var det värt! Sedan dess har ja väl jobbat, åkt lite skidor,  umgåtts med Sofias familj som var här på besök och en och annan utgång ha det väl blivit med.. Idag är jag helt ledig, underbaart! Det snöar och är ganska varmt (eller plusgrader i alla fall) så skidor var inget alternativ. Ska dock bli bra väder i veckan så då jävlar!

Det var väl allt för mig för denna gången och här får ni några finfina bilder från valentined day.. (ser nivån bara på bilderna..!)




Happy valentines day!

Ta hand om era nära och kära extra mycket idag och sprid mycket kärlek, det ska nog jag göra! Har börjat dagen som en riktig ängel också! Vaknade upp, troligtvis var jag inte helt nykter än, runt 9 och satte på Harry Potter. När jag tröttnat på den tog jag tag i livet och åkte och storhandlade, kom hem igen och diskade trots att detta inte är min uppgift utan Sofias, kan ni tänka er! Nu ska jag nog ta och städa lite, för det behövs kan jag säga.. Resten av dagen ska nog tillbringas med att kolla på tv, kanske sova lite och sedan utgång ikväll såklart! 
Kan även säga att det är sjuuuukt mycket svenska turister här nu, igår var vi som sagt ute och det kändes för sjöen som att man var i Sverige och dööööömycket folk var det också, puh bara två och en halv sådana veckor kvar sen blir det lugnt igen!

Det var allt för mig, peace out!



Taggade innan utgången igår med singelförfest i min onepiece, mysfest!



Puss på er alla eftersom det är alla hjärtans dag också!

Wooonderful!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo Therese har minsann gått upp och åkt skidor helt själv, trots att jag var ruskigt trött och aningens bakis efter gårdagen, hamnade i och för sig på Rendlbeach tillslut i alla fall men men.. Annorlunda kväll var det också! Drog på förfest på ett flashigt hotell, gick ut ruskigt tidigt, och var nog hemma innan klockan ett igen.. Då blev det bad i poolen på samma hotell och bastubad, riktigt najs, tror till och med att vi somnade inne i bastun, men jaja så kan det gå! Nu ska jag kila iväg och äta på jobbet för att sedan börja jobba klockan sju, inte så pepp på detta idag men det brukar bli roligt när man väl är där. Så det hoppas vi på och jag önskar er alla en trevlig kväll!



Ruskigt bra väder och GRYM åkning var det idag, hoppas ni är avis!

Small things

Sova, ja det är vad jag har gjort idag ungefär! Eller, startade dagen med att jobba klockan halv tio till halv ett ungefär, sedan bar det som sagt upp till rendlbeach för att träffa trevliga människor och sådant medan Sofia var ute och åkte skidor med pappsen sin! Kom hem runt halv fem igen och sedan dess har jag i princip sovit, började med att lägga mig på stolarna i köket och kolla tv, hämtade täcke och kudde och sov någon timme till Glee, sedan förflyttade jag mig till sängen där det blev ytterligare några timmar, vaknade upp runt nio och sedan fick det bli frukost/lunch/middag! Det var min dag det, spännande? Nja inte direkt va, men det var en bra dag, lite så som många av dagarna här nere ser ut faktist, får se ifall jag ska hitta på någonting ikväll, tror inte det, men man vet aldrig..


St Anton from above!



Tv-sängen!



Och där har vi den tappre riddaren, kanske inte ser så mycket ut för världen, men den kan vara en riktig saver ibland!

I'm alive

Ja det stämmer! Knappt känns det dock som.. Hade ju en nykter vecka härnere och igår var det dags igen puh för idag säger jag bara! Men vad gör man inte då? Jo man sätter sig i den fett varma solen uppe på rendlbeach och har det underbart! Love life känner j ag just nu faktist, trots den brutala bakiskänslan.

Shit!

Herregud vad tiden bara går! Redan varit här i två månader nu, fattar ni, två månader! Känns som man var hemma igår men samtidigt som att man varit borta från allt och alla i en evighet! Saknar såklart alla där hemma jättemycket, men jag trivs bra som sjöen här och ångrar inte för en sekund att jag åkte! Här har man (nästan) inga måsten och inget större ansvar direkt, utan man gör vad man känner för för dagen och så! Träffar massa nya sköna människor och bara har det bra helt enkelt! Jag mår bra som sjutton och nu har ju typ snart halva tiden jag ska vara här gått, hoppas på två mycket mycket. Bra månader till!


RSS 2.0