Förvirrad

Någon jävel har flyttat blomman i min trappuppgång från andra till tredje våning, snacka om förvirrande! Jag har liksom alltid kollat på ifall det står en blomma i trappuppgången och om det inte gör det är jag framme. Vilka problem jag har, jag vet, funderar dock ändå på att flytta ner blomman igen. Får se hur det blir med den saken!

 


Mumsig kväll



Bakpotatis, fetaost och serranoskinka, minst sagt gott!



Vin och vindruvor till efterrätt, varför blanda olika saker när man kan köra på samma liksom?

Torsdagsbilder

Åkte även och handlade med mamma efter jobbet, eller rättare sagt så utnyttjade hon att jag hade bil och inte hon. Men älskar dig lika mycket för det, oroa dig inte!



För nog öva på dedär med parkeringar



Snövits-äpplen!



Mammsen plockar



P p p powerwalk



Om det regnar mycket är det bra att ha en båt nära till hands..

PW

Gick ut på en liten powerwalk, med betoning på liten, har väl gått en kilometer eller något och är redan påväg tillbaka ( testar nya blogg.se appen, wihoo), känner att dom senaste dagarnas gymmande har tagit så att säga, plus att det inte va så kul att gå som jag trodde. Over and out.


Dagens lite allt möjligt!

Dagens sötaste gubbe

Kommer in en kund, jag och pappa står bakom kassan, gubben frågar pappa om jag är hans dotter, pappa svarar ja. Gubben tar av sig kepsen, bockar och säger grattis och ler. Hur söt som helst! Fler såna gubbar efterfrågas, kom hit och hälsa på om du är en sån!



Dagens låt





Dagens väder

Soligt, men aningens kallt och blåsigt, hösten är här!



Dagens klagomål

Knappen på min iPhone ballar ur mer och mer, och oftare och oftare, ogilla!



Dagens saknad

Magaluf och "gänget", lagom nykter bild också..





Kallas det "facelook"


Look at my tired faceeee

Heyho

Trött som attan idag och förstår verkligen inte varför, somnade tidigt igår ju. Aja, kan ju ha varit för att man gick upp och skjutsade Anton till skolan kl halv 8, kan vara det. Blir nog piggare efter lunch, brukar vara så!

Det var allt för mig så have a nice day!



Någon var för lång för sängen och välter väggen?
(Lägg även märke till min lilla Måns uppe i hörnet!)

Having fun tonight..

Så sjukt uttråkad är jag nu, ingen vill prata med mig på Skype, ingen vill chatta med mig på facebook, ja vad gör man då? Jo man startar Photobooth och tar lite bilder, dock kan jag inte lägga upp dom värsta här, men bilder är ju alltid bilder aight?





Rabih babe



UNDERBART

Time to clean?



Såhär ser det ut i min hall just nu, förjävligt!

Hurtigt hurtigt!

Ledordet för dagen, hurtigt. Gick till gymmet och körde gärnet, svettades till och med för er som inte vill veta det! Skjutsade även min bror och hans kompis till deras träning och hem så snäll skulle man kunna säga att jag var också. Hey superwoman!



Kolla vad snabbt jag sprang

Frukost

Kanske borde börja lägga upp dagens frukost på morgonen istället, får tänka på den!



Tunnbrödsrulle med västkustsallad i, här snackar vi godaste frukosten på länge!

Monday

Ställde klockan på 07.30 imorses, tror ni jag gick upp då? Njaa, snoozade i en timma istället och fick slänga på mig kläder och ta ett glas juice till frukost för att hinna till jobbet. Skön start på veckan! Jobbade på och när jag slutade så åkte jag och storhandlede, i mina mått mätt (alltså en full påse) gick där i affären och vad hittar jag inte, jo kräftor! Självklart var jag tvungen att köpa med mig det hem för har inte ätit det än i år, mycket dåligt av mig!! 
Ja det var väl min dag ungefär, åkte hem och skulle städa också, men fastnade framför tv:n och datorn som vanligt.. Nu blir det i alla fall Idol, have a nice evening folks!



Slänger väl upp en gammal happy-face bild då!

Hallsberg

Tvingade upp mig själv klockan 05.18 efter att ha somnat runt 3 så var man inte helt pigg, och säkert inte helt nykter heller, missade 3 trappsteg i trappan påväg ner men som tur var höll jag mig i räcket och räddade katastrofen! Sov hela vägen i bilen och låg kvar och sov några timmar till när vi var framme. Fotade och hejjade på Adam som var hur duktig som helst och slutade på en 4:e plats i serien totalt i år, stolt syster yes! När han hade kört klart stannade vi och kollade på när dom "stora" killarna körde, såg en himla massa vurpor och volter i luften men alla överlevde så. Blev även prisutdelning och blev nästan träffad av en kork, men hoppade undan, dagens vinst!


Adam innan körning!



Fråga mig inte om minen..



Vårt häng hela eftermiddagen







Pop champagne!
(Precis efter att jag hoppade undan, därav fingret i överkant)

Frida 20 år!

Lite stressade och lite försenade kom vi till Frida igår, gick genom hela stan med en stor heliumballong, alla andra verkade dock uppskatta det så där gick vi glada som aldrig förr! (Förutom ett gäng små killar som ville sno ballongen och när dom inte fick göra det sa dom att som skulle sticka hål på den så vi småsprang därifrån..) Hade i alla fall en superrolig kväll som slutade med en biltur till McD Norrmalm med Matilda och Alex, längesedan jag skrattade så mycket, fick ingen luft och halsen gjorde hur ont som helst, underbart! 



Snygga Sara och Mimmie!



Hela havet stormar, jag kom på en mycket hedrande 3:e plats, helt utan fusk!




Haha nyktra (och bajsnödiga?) tjejer påväg hem!

Lovely saturday!

Vaknade upp av massa wordfeud-ljud, inte det skönaste men vad gör man inte för spelet liksom! Louise sov vidare som vanligt, så gick ut och lade mig i soffan hos Adam och myste framför Idol istället. Väntade tills Louise vaknade så åt vi lite frukost tillsammans sen fick jag med mig Adam och åkte ner till Commerce för lite shopping, hittade såklart ingenting som vanligt! Men Adam fick med sig hörlurar, rosa såklart, han är väl inte sämre än sin syster så att säga! Fick även bjuda honom på lunch, kinamat är standard så fort vi träffas, mycket smarrigt. Kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag här och funderar på att fixa iordning min inför firandet av Frida som äntligen har fyllt hela 20 år hon med!:D GRATTIS FRIDA!

Godmorgon Louise!



Partyland häng idag också





Rätt gott!



Nästa skoinköp redan ordnat, huur snygga som helst! Blir troligtvis köp på måndag, och då är sko-inköpen uppe i ca 4000 på en månad, shit måste sluta med detta!

Gårdagen!

Började med en dunderbra frukost bestående av omelett (äggen gick ut så var tvungen att använda dom, skulle aldrig falla mig i tanken annars!) Jobbade, köpte en himla massa godis som vi skickade över till Sandra i England. Efter det så kilade jag till stan och hängde med Sara där en stund, hälsade såklart på Mastilda som hade fullt upp på öppningsdagen av Partyland, mitt nya stammisställe! Fick hoppa in och färga Saras hår också blev superbra. Kvällen slutade med att jag drog mig bort till Storegården för att sova över hos Louise, blev en himla massa skype med alla möjliga, dock tror jag inte att vi har något bra rykta längre, men aja man lever bara en gång!



Nu blev ni lite sugna va?



Kanske ännu mer nu?



Matilda jobbade och slet!



Red red red



Det sista jag såg innan jag somande, wanna change?

Kinder surprise

Det är ju ändå torsdag! Tänkte jag när jag såg att jag hade ett kinderägg i skafferiet. Godaste chokladen som finns, dock funka det ju inte i längden att köpa såna för chokladen, sjukligt dyrt blir det, och så blir det en himla massa leksaker här hemma som man inte vet vart man ska göra av..







Blää

Dåligt med inlägg här nu, jag vet! Ber om ursäkt för detta, men har inget att skriva om, fy på mig! Kommer väl upp lite bilder på mat sen som vanligt, enjoy! Vill även passa på att dissa Sverige, why are you so cold and rainy? Okej idag är det visserligen sol (till och från) men fortfarande kallt! Någon frivillig som vill följa med mig till ett varmare ställe? Hör av dig så fixar vi det! haha



Hänga på stranden skulle inte va helt fel nu!

tonight

Myser väl till det i soffan med blåbärsthé framför "Kaos i Båstad".



haha, var bara tvungen att ta en "mysbild"!

Hello again!

Tog tummen ur och gick och hämtade min cykel på resecentrum idag, vilket nog var på tiden. Där låg (?!) den och hade fått ett gult band på sig eftersom den stått där så länge stackarn! Nu fattas det bara att byta framdäck på den sen är den fit for fight igen, yey!


Todays breakfast




Skogspromenad

Dom pratade på radion förut om svamp, så blev sjukt sugen på att gå ut i skogen och plocka lite! Fick med mig Sara och så åkte vi ut till Ryd för att leta, gick dock inte så bra. Sara hittade två svampar, det var allt, på ca 1,5 timme.. Får nog ta med oss en expert nästa gång, någon frivillig? Så vi gav upp det där med svampplockning och tog en McDrive istället, i like!



Nice huh?



Hittade även en groda, söt så!

Frukost!

Var hur nära som helst på att glömma detta idag! Glömde det faktist inte i helgen utan då åt jag helt enkelt inte någon frukost.



Yoghurt med CocoPops

Gårdagens

Började dagen med att vara med och hjälpa till på en endurotävling, mycket stressigt och inte så kul men jag överlevde! Sedan var det dags för seriepremiär för Skövde IK, stammis som jag är på deras matcher var jag ju självklart där, dock förlorade dom ju och dagen blev genast mycket sämre, åkte hem och grät lite sen blev jag uppiggad av att få lite planer för kvällen! Frida och Rasmus kom hit och sedan även lite andra, blev en sväng till LaVida och sedan ganska tidig hemgång:)

Fick till och med gå på röda mattan!



Cuute

Hemmafru?

Runt tio i fredags kväll drog jag väl ihop en redig middag åt mig och Anton, grym som jag är! Lookie lookie!


Dagens frukost



Yoghurt och blåbär!

!


Feelgood igen!

Första gången sedan i juni drog jag mig bort till gymmet, tog emot lite men när man väl är där är det ju skönt. Körde väl inte så hårt men känner att träningsvärken kommer komma ändå, körde ju ändå med samma vikter som då och då va man kanske lite mer vältränad än nu efter två veckor i Magaluf i somras och soffhäng sedan dess.. hehe! 






Kanske inte så nödvändigt, men är ju tradition!

Macho-man number one!

Spotted at Willys! Såg honom igen, macho-mannen nummer ett, helt sjukt vad han är rolig! Började med att jag såg honom gå framför mig, i arbetarbyxor och linne såklart! I ena handen en ryggsäck, andra en korg, håller armarna lite lagom böjda för att hans muskler ska spännas så mycket som möjligt. Såg honom igen, denna gången framifrån och vad ser jag, jo att han är helt smutsig?! Sand på hela kroppen! Men det riktigt roliga börjar nu.. Han ställer sig bakom mig i kön och när han lägger upp sina varor håller jag på att avlida, på riktigt avlida! Han bokstavligt talat SLÄNGER upp sina saker på rullbandet, och det bästa av det bästa va när han skulle lägga upp pinnen som man lägger efter sina varor, den slängde han typ åt helvete, fem meter bakom sina saker och helt åt fel håll, tanten bakom blev livrädd stackaren! 


Dagens frukost

Tänkte starta en ny tradition här i bloggen, "Dagens frukost" eftersom jag kan i princip äta vad som helst till frukost så kan detta nog bli en kul grej, hoppas på detta i alla fall!



Pizza-slice från gårdagen och mjölk, mini-lunch?

Ohyeah

Onsdagen spenderades med Anton, började med att åka och plocka upp honom i Skara och fixa lite grejer där, hamnade mitt i ett bensinmacks bråk mellan en tjej och en gullig äldre man, lite kul var det allt att se hur arga vissa kan bli för att få vänta på en bensinpump i en minut? Åkte hem till mig och eftersom det ändå var lill-lördag fick det bli pizza, mums! Idag fick jag pallra mig upp extra tidigt eftersom Anton började klockan 8, så upp och hoppa 20 över 7 och åka till Skara igen, ohyeah. Nu är det snart dags för mig att kila iväg till jobbet, have a nice day people! 

Dagens frukost...



Varm oboy och några Chili Heatwaves, kanske inte den bästa, men den godaste!

Lazy day..

Upp och hoppa klockan 06.00 var det som gällde, på med myskläder och in i bilen för att åka och plocka upp Sandra. Blåste som jag vet inte vad och regn, nice weather! Efter att jag släppt av henne på flygplatsen blev det en tur till Ikea men först lite bilköer i Göteborg city. Köpte ett nytt täcke och lite annat smått och gott på Ikea naaajs! När jag kom hem gick jag direkt till soffan och somnade så studs, sov tills ganska nyss, hur kommer jag kunna somna idag är ju frågan? Men det löser sig nog, det är ett senare problem:)





Hittade världens sötaste nyponsoppa, ett köp var ju tvunget!

Avskedsmiddag nr 2

Hem till mamma för den sista avskedsmiddagen innan Sandra flyttar imorogon, buhuu! Kommer såklart sakna henne men får åka och hälsa på några gånger om året (shoppa, kolla fotboll, leva livet) så det kommer nog gå bra.. Blir dock en tidig uppstigning imorgon eftersom jag tydligen skulle skjutsa henne till flygplatsen redan klockan halv 7, save me! 



Rekvisitan till min och Louise film som vi spelade in idag, kommer bli en hit!

Sömnpiller, ja tack!

Här kommer ett klagande inlägg, varnar bara! Det är varmt, Adam ligger och snarkar, han tar även upp hela sängen (tur att jag ligger vid väggen), jag har ett stort myggbett på handen som kliar, jag är inte trött men jag måste sova för ska gå upp tidigt för att få iväg Adam till skolan, fjärrkontrollen ligger på soffbordet som är hur långt bort som helst. Tack för mej, hej!



Skjut mig?

(Brushaan)

Hämtade som sagt upp Adam förut, nu sitter vi i soffan och myser framför tvn! Snart blir det "Hur många lingon finns det i världen" och sängdags!



Sweeeet!

Dinner

Joes Steakhouse blev det som vi gick och åt på, ehm konstig mening det blev men orkar inte ändra för jag tror ni fattar i alla fall! Tog kycklinggrillspett, smarrigt värre, dock kunde ju alla dom där konstiga grönsakerna kvittat..


Sunday bloody sunday

Nae kanske inte riktigt, har faktist haft en trevlig söndag och den lär fortsätta på samma sätt! Jag och Anton tog oss en rejäl sovmorgon och vaknade runt 12-13 kanske, sen flyttade vi oss från sängen till soffan och hängde där tills jag aldelles nyss skjutsade hem honom. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sex då pappa, Sandra och jag ska ut och ha en liten avskedsmiddag för Sandra som flyttar till England igen på tisdag. Efter det blir det mys med min lilla älskling Adam som ska sova här inatt, saknar min bror när man inte sett honom på en vecka!


Bakdag!

Igår var det dags för en bakdag med Matilda, jag kom dit vid 12 ungefär och vi var inte klara förrens klockan 19 eller något sådant, kan säga att vi va sjukt trötta på att baka vid det laget! Vi började med att göra vad vi trodde skulle bli supergoda hallonmuffins, men när dom kom ut ur ugnen var dom grön/gråa och smakade ja jag vet inte vad, men vi kom igen med bullar, kolasnittar och cupcakes ändå, det enda som blev riktigt bra var väl bullarna dock, menmen kul hade vi i alla fall! Vi smakade inte ens på det vi bakat eftersom man stått där i alla dofterna hela dagen, eller okej, en bulle slank väl ner men resten mådde man bara illa av att se.. Blev även lite Spice'n'Rice till middag, första gången jag åt där och det var riktigt gott det med faktist! 



Ni förstår kanske att man inte ville äta dessa?



Matilda fixar med sina "mormors bullar"



Mina perfekta bullar (förutom dom två uppe i vänstra hörnet, jag vet)



Väntar på att bullarna ska bli klara..



Resultatet!

Hamster-langare?



Köpte ut en hamster till min syster och hennes kompisar häromdagen, söta Malin som fick den i födelsedagspresent blev glad i alla fall, nu håller vi alla tummarna för Harald, okej?


Torsdag!

Efter jobbet drog jag mig till Skara för att få hjälp med att sätta in min nyinköpta bilstereo, tur att jag inte försökte mig på detta själv! Hade aldrig klarat att få in alla kablar där bakom den där rackaren, knappt så han som hjälpte mig kunde det och han är ändå en rutinerad bilseterobytare (vi säger så).. Sedan kollade jag på när Anton var en händig man och snickrade lite, gosade med söta katter och hästar och hundar ja jag vet inte allt vad det är för djur dom har! Blev även tvingad att testa en liten cross, gick sådär måste jag erkänna, det är ju livsfarligt för sjöen..



Farligare att åka cross än att äta flugsvamp, jag lovar!

Regn, regn, regn..

Ända sedan jag slutade jobba har det regnat, kul! Har ägnat mig åt att laga mat, spela lite på datan, spelat wordfeud såklart och nu har jag gosat ner mig i soffan framför True Talent. Perfekt sysselsättning en regnig dag faktist!


Besatt!

Min kära vän Matilda har gjort mig besatt av Wordfeud! Hon tipsade mig om det på lunchen idag, alltså för ca 3 timmar sedan, och jag är helt fast, vill ha jättemånga spelkompisar nu, så börja spela och lägg till Tessiebry och starta ett spel!!



Ska även tillägga att jag är bäst!

Mc Leif!

Åkte och hämtade upp Louise för att äta en Mc Leif, var ju tvugna det namnet är ju svårt att slå liksom! Dock var den rätt så äcklig, men efter lite bortplockning av tomaten och bortskrapning av dressingen var den ätbar! 



Hungrig syster..



Gillade hamburgaren innan hon smakat..



När hon ätit upp var hon inte riktigt lika nöjd!



Snygga systrar huh?

Sänghäng

Efter jobbet åkte jag till Sara som var i hennes föräldrars hus i Skullan, när vi låg där i hennes föräldrars säng och pratade kom jag på en sak, GUD vad längesedan det va man låg i en säng och bara snackade med en kompis, det va mys, lite flashback from the childhood typ.. Sorgligt, känner mig gammal nu när det är soffhäng som gäller för det istället..!





Kände för att vara lite söt idag!



Buhuu

Vill mysa ner mig i ett stort fett täcke och lägga mig på en solig balkong, ja det vill jag, inte sitta här i en mörk lägenhet och kolla på ett Sverige som verkligen suger! 



Typ såhär, som i söndags..

Today's



Trött och seg imorses, men en liten sittandes dagens i alla fall!

Bilder från helgen (farfars kamera)






Tips från coachen!



Don't try to sparkle your already sparkling coke..

Helgen!

Ursäktar mig för dålig (ingen) uppdatering i helgen, men har haft fullt upp! Fika med Sanna som jag inte träffat på år och dar, mini-släktträff med middag på Parnassen och häng hemma hos farmor och farfar hela kvällen. Idag har det blivit städning och sen gick jag ut på balkongen med ett stort täcke och kuddar och kollade på Gossip Girl i massor! 



Hann även med att gå ut med Carinas lilla Amigo:)



Balkonghäng



Söndagsmys!



Every girls biggest desire..











Ma day!

Jobbade, drog mig bortåt Lidköping för att hämta vinterdäcken till min lilla pärla (ja man måste faktist kalla sin bil det) sedan åkte jag och visade pärlan för en vän som tycke jag hade gjort ett dåligt köp och bara hittade fel på min lilla älskling.. Men inte blev den ledsen för det, utan den gick bättre än någonsin hela vägen hem till Skövde!

RSS 2.0