Mumma

Sitter och äter frysta hallon och tittar på ishockey, trodde Luleå var dom vita, så blev glad när dom gjorde mål, men det visade sig att så var inte fallet, så nu sitter jag här på lite sämre humör än innan, och så gör dom mål igen nu i skrivandets stund, åååh jag tänker inte kolla på finalen om det är Färjestad mot Skellefteå! Och som den hockeynörd jag är är detta verkligen en stor grej ska ni veta... RACKARNS




Mummaa!


Frozen daiquiris! Ah no, frozen girl..

Ute är det kallt, på jobbet var det kallt, hemma är det kallt, vart ska jag ta vägen?!
Just nu är det en gosig filt som hjälper mig att överleva. Skulle vara skönt med ett långt varmt bad men jag blir så himla rastlös när jag badar, klarar max 10 minuter, det spelar ingen roll ifall jag kollar på film, läser en tidning eller vad som helst jag klarar det helt enkelt inte!
Aja, sommaren kommer väl den också, tänk att sitta på balkongen med smarriga drinkar, åååh..

Lägger upp en dagens istället för att deppa!


Gerdas goda bulle satt fint i (på) magen!

img_1347 (MMS)

Gerdas goda bulle satt fint i (på) magen! Fan beach 2011 känns allt för nära nu (Testar att mobilblogga lite)


Det var bättre förr..


Här kommer en lista på saker som jag saknar: (utan inbördes ordning)

Marabous millenniumchoklad, ni vet den som smällde i munnen!

Bob Mixx - Jordgubb drakfrukt, godaste saften någonsin, har skrivit till bob och klagat, men än har den inte kommit tillbaka..

Gamla Ask, favoritrestaurangen i London, men senast när jag var där hade dom gjort om hela menyn, och byggt om. Favoriträtten fanns inte och den nya inredningen var ful.

Magnum caramel, finns ju dock utomlands, men ändå jobbigt att behöva åka till typ turkiet varje gång man vill ha glass.



Bello italiano!

Hejsvejs på er! Kom precis hem från jobbet och fick världens utskällning av min syster för att jag inte hade uppdaterat bloggen än idag (tror minsann jag har fått mig en blogg-coach!), så det är väl dags nu då.

Idag då, ja jag åkte till jobbet som vanligt imorses. På lunchen firade vi farfar som fyller år idag, grattis till honom, med en utsökt lunch på Hotell Billingen. En sak jag fastnade för för var deras oerhört snygga flaskor dom hade vattnet i, kändes dock inte lägligt att ta en bild, så ni får helt enkelt fantisera om hur dom såg ut. Såna MÅSTE jag ha i min lägenhet sen när jag flyttar! 

Nu kommer jag till dagens höjdpunkt. Står vid busshållsplatsen och väntar på bussen, en bit bort står en stor grupp människor som skriker och är allmänt störiga. Men när dom sedan går på bussen märker jag, till min stora förtjusning, att dom är italienare! Höll på att dö lite, och det blev ju inte värre av att den troligtvis snyggaste killen jag sett i hela mitt liv sätter sig brevid mig, men dum som jag är, och ångrar det nu såhär i efterhand, började jag inte prata med honom.. Kunde ju dratt några fraser såsom "ciao bella" " pizza pasta mucho godo" eller något i den stilen. Kanske var bra att jag lät bli nu när jag tänker efter, men nej ändå inte..Övervägde även att smygfota honom, men kom på att det skulle blivit oerhört pinsamt om någon såg!

Dagens outfit: Sooooft



Inte jättepigg klockan halv 9 påväg till jobbet



Om du tänker dig denna hunken, fast 1000 gånger snyggare, det var min italiano..

G'night


Första dagen med min blogg börjar lida mot sitt slut, det känns.. ja det känns bra!

Typ såhär trött är jag nu

Bra start, en helt vanlig dag

Min oerhört snygga syster!
Min oerhört snygga syster!


Resultatet av några alderles för hårda High-Fives


Och så en glad tessie

Hello love!

Bättre sent än aldrig, det är väl så man säger?

Jag tänkte i alla fall bjussa på en rätt snygg bild det första jag gör, enjoy!
(Ska det vara "i alla fall" eller "iallafall"?! Funderade länge, googlade, och ändå har jag inte kommit fram till hur det ska vara! Men men om jag nu skrev fel så vet ni ju att jag har tänkt på båda alternativen, så ni inte tror jag är helt dum eller så..)


RSS 2.0